How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

PKO adet düzensizligi ANKARA doktor tavsiyeleri

ela060606

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1
0
16
Ankara
Arkadaşlar lütfen yardım ; Ankarada 2 yıldır yaşamaktayım ve malesef ben bir pko hastasıyım adetim düzensiz vb...Artık çok yoruldum daha önce gittigim 2 doktor bana yasmin verdiler ve 6 ay kullanmam gerektigini söylediler.Araştırmalrıma göre ve içerigimde okudugum kadarıyla bu tür hormon ilaçları kanseri 100 / 20 tetikliyomus ve sıgara kullanıyorum.Sizlerden ricam Ankrada gittiginiz ve memnun kaldıgınız doktor varmı devlet , özel hiç farketmez bana önerirmisiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.SEVGİLER...

canım ben de ankaradayım doktor falan da bulamadım..hala arıyorum 1 senede bıcok doktora gıttım ama ne yazık ki adam akıllı bırıne denk gelemedım ve bu benım 1 seneme mal oldu..tek bıldıklerı kolaya kacıp dogum kontrol hapı vermek...çocuk ıstıyorsan eger daha detaylı ılgılenecek bırınını bulman lazım...iyi doktorlar var hem de cokk fakat hepsı kendı muayenehanesınde...durumun ıyı ıse onları düşünebılırsın..isim de önerebilirim fakat şahsen ben hastane ortamını tercıh ettıgım ıcın hastanede bı doktor arıyorumm..ınsallah bulunca yazıcam buraya da :d sen de bulursan ve bana da haber verırsen cokk mutlu olurum... sımdıden geçmış olsun canım:)

canım ben de ankaradayım doktor falan da bulamadım..hala arıyorum 1 senede bıcok doktora gıttım ama ne yazık ki adam akıllı bırıne denk gelemedım ve bu benım 1 seneme mal oldu..tek bıldıklerı kolaya kacıp dogum kontrol hapı vermek...çocuk ıstıyorsan eger daha detaylı ılgılenecek bırınını bulman lazım...iyi doktorlar var hem de cokk fakat hepsı kendı muayenehanesınde...durumun ıyı ıse onları düşünebılırsın..isim de önerebilirim fakat şahsen ben hastane ortamını tercıh ettıgım ıcın hastanede bı doktor arıyorumm..ınsallah bulunca yazıcam buraya da :d sen de bulursan ve bana da haber verırsen cokk mutlu olurum... sımdıden geçmış olsun canım:)

bizde arıyoruz böyle bir doktor...çünkü gittiğimiz doktorlar hep aynı...doğum kontrol hapı ve güle güle uğraşmak istemiyorlar....bu tür hapların pko yu daha kötü ettiğini duydum ve kullanmıyoruz artık....eğer iyi bir doktor bulursan bizeride haberdar edersin....

bizde arıyoruz böyle bir doktor...çünkü gittiğimiz doktorlar hep aynı...doğum kontrol hapı ve güle güle uğraşmak istemiyorlar....bu tür hapların pko yu daha kötü ettiğini duydum ve kullanmıyoruz artık....eğer iyi bir doktor bulursan bizeride haberdar edersin....

benım duydugum muayenehanesı olan ıyı doktorlar: prof.ahmet erdem..bır dıgerı de sevgi ateş uçar...sevgı hanımın cok anlayıslı bılgili ve ilgili oldugu söyleniyor..bır arkadasım gıtmısti ona pkoluydu ve hamıle kalmak ıstıyordu, fazla bekletmedı rabbım ıstegıne kavustu..sevgı hanım o zaman çağ hastanesınde çalışıyormus sonra malum tam gün yasası ve hastalarının yoğunluğu nedenıyle muayenesını açmış..netten arastırabılırsınız yorumları okuyabılırsınız..ahmet erdem bey de gazıdeydı fakat aynı sekılde o da muayene actı..ona gıtmiş olan bı yakınım yok sadece arastırmalarım sonucunda işinin ehli bır doktor oldugunu öğrendim...bu ıkı ısım üzerinde duruyorum...hastane ortamını tercıh etmek ıstemem sebebi ise tahlilleri vs...aynı yerde yaptırıp anında doktorla iletişim kurmak istiyor olmam. bır de bılıyorsunuz ücretleri de 200 -250 falan oluyor...ama özel bı doktorunuz olunca ilgi alaka tabııkı daha farklı oluyor bu da işin ıyı tarafı..bunlardan dolayı hastanede bı doktor aradım fakat bulamadım:(((

yıne pkolu bır arkadasımız vardı , çağ hastanesınde güler şahin'in hastasıydı kendısınden memnundu..ben aslında kendısıyle görüşmek istiyorum eger gidersem izlenimlerimi yazarım mutlaka:) ankaralı hanımlar bu konuda pek destek degıller anladıgı kadarıyla, bı katkımız olsun;))

Ben bekarım ve 4 cm kadar myom um var. ben de özelde muayene için Ankara'da kadın doktor arıyorum. Doktor önerilerinin bekliyoruz...

ankara fatih üniverstesinin demet evlerde yeri var doc. dr ikbal kaygusuz ben kontrole gitmiştim ve memnun kaldım sizde araştırın anlayışlı bir hekimdi

benimde çok sık adet düzensizliğim var çok doğum kontrol hapı kullandım 55 kiloydum şuan 68 kilodayım.hala düzensizliklerim mevcut ve hap içmekten bıktım usandım.hapı bırakınca tekrar düzensizlik oluyor bendede tüylenme var galiba bende pco hastasıyım tabi doktor teşhis koymadan bunu demem çok saçma ama araştırdığım kadarıyla bütün belirtileri hemen hemen bende mevcut bende 1 yıldır ankarada yaşıyorum ve burda hiç bir yeri bilmiyorum doğru düzgün tabiki doktorlarıda o yüzden şimdik bitkisel çaylar falan içiyorum ama tabikide en mantıklısı doktora gözükmek ondanda bilmediğim için çekniyorum.eski yaşadığım yerde doktorum vardı çokta iyidi ama malesef şuan kime güveneceğimi bilmiyorum stresten adet olamamaktanda vucudum şişiyor sonuçta vucudumuzdaki zehri pisliği atamıyoruz.buna bağlı olarakta birazda psikolojim bozuldu iyice stres yaptım yardım ederseniz çok memnun olurum:5:

cnım ankarada da verecekeri ilaç aynı.bir öğrenmişler doğum kontrol hapı.....verip yolluyorlar...benim kızımdada var düzensizlik....kimisi diyor pkos...kimisi diyor yok.....şimdilik kendi haline bıraktık...doktorların verdikleri hapı vermiyoruz olmayıncada söktürücü kullanıyoruz

Son düzenleme:
benimde çok sık adet düzensizliğim var çok doğum kontrol hapı kullandım 55 kiloydum şuan 68 kilodayım.hala düzensizliklerim mevcut ve hap içmekten bıktım usandım.hapı bırakınca tekrar düzensizlik oluyor bendede tüylenme var galiba bende pco hastasıyım tabi doktor teşhis koymadan bunu demem çok saçma ama araştırdığım kadarıyla bütün belirtileri hemen hemen bende mevcut bende 1 yıldır ankarada yaşıyorum ve burda hiç bir yeri bilmiyorum doğru düzgün tabiki doktorlarıda o yüzden şimdik bitkisel çaylar falan içiyorum ama tabikide en mantıklısı doktora gözükmek ondanda bilmediğim için çekniyorum.eski yaşadığım yerde doktorum vardı çokta iyidi ama malesef şuan kime güveneceğimi bilmiyorum stresten adet olamamaktanda vucudum şişiyor sonuçta vucudumuzdaki zehri pisliği atamıyoruz.buna bağlı olarakta birazda psikolojim bozuldu iyice stres yaptım yardım ederseniz çok memnun olurum:5:

DrGüzin hnm ve lina ile tesadüfen tanıştım ama çok memnun kaldım.Dr.Şükran hnm içinde aynı şeyleri söyleyebilirim.Ama doktorum Güzin hnm mükemmel bi doktor.Lina kadın sağlığı merkezi çalışanlarının güleryüzlü oluşu ile de beni memnun ediyor.

selam kızlar
bende ankaradayım bırkac dr denedım ıclerınde sevıp devam ettıgım bır tanesı var oda cag hastanesınde guler sahın memnun kaldım samımı bırı bunun dısında venıvıdı mamak hastanesınde 2 byn dr var ebru coskun rezaLET bır dr kadın ama erkek olsa daha rahat olurdum o kadar yanı hastaneın bırı soyunurken dıgerını alırlar hastalara devlet hastanesınden bıle daha kotu davranıyor desem yerıdır. aynı hastanede bır byn dr daha vardı adını hatırlayamadım mıymıntı bı kadındı uyuz bı tıp hıc sevmedım. ataturk hastanesınde bı dr a gıttım onun adınıda hatırlaamıyorum ama hatırlsnmaya deger degıldı kopege host dıyordu sankı neyse o hastanede kadın dogum cok kalabalık cok az dr calısıyor tavsıye etmıyorum orayıda :) bende hıcbısıy begenmemısım ha:) lına ya hıc gıtmedım ama gıden arkadasım var mılasıs kendısı yazmıs baska gıden bır arkadasım daha var tuncss memnundu kendısı tavsıye edıyordu ama bana uzak yenımahallede gıtmedım hıc.

pko ıcın seker ılacı verdı benım dr bı cok dr da verıyor kıllanma adet duzensızlıgı pko goruntusu kılo varsa hemen yazıyorlar seker dırencı kırıldıkca pko gorunumu azalıyormus bende kullandım epey kılo vermedede yardımcı oldu lakın bende b12 eksıklıgı var takvıye etsemde yeterlı olmadı kafamda karıncalanma yapıyordu bırakmak zorunda kqldım bılmıyorum tekrar baslarmıyım. su anda hayıt tohumu ıcıyorum bıraz arastırın ıstersenız adetlerı duzene sokuyormus kullananlar memnunn.

cnım ankarada da verecekeri ilaç aynı.bir öğrenmişler doğum kontrol hapı.....verip yolluyorlar...benim kızımdada var düzensizlik....kimisi diyor pkos...kimisi diyor yok.....şimdilik kendi haline bıraktık...doktorların verdikleri hapı vermiyoruz olmayıncada söktürücü kullanıyoruz

yukarda yazdım seker ılacı metformın yazıyorlar.

DrGüzin hnm ve lina ile tesadüfen tanıştım ama çok memnun kaldım.Dr.Şükran hnm içinde aynı şeyleri söyleyebilirim.Ama doktorum Güzin hnm mükemmel bi doktor.Lina kadın sağlığı merkezi çalışanlarının güleryüzlü oluşu ile de beni memnun ediyor.

lına ıcın guzel seyler duydum ama lına bı merkez ımıs yanı dogum yapmak yana operasyon ıcın uygun bıryer degılmıs ozellıkle hamıle takıbı ıcın gıdıyorlarmıs dıye duydum.

Oyy oyy oyyyy.. Tam benlik konu olmus..
Ben lina kadin sagligi merkezine iki yildir gidiyorum.. Doktorum Sema Yildirim.. Diger doktorlari bilmem ama benimkini her turlu oneririm.. Bebek tedavisi icin gittim hep ve o sikintili surecte hersey cok guzel oluyordu klinikte.. Hic mutsuz ayrilmadim.. Bir kere bile aradigimde doktoruma ulasamamazlik yasamadim.. Aksam vakitlerinde bile vepten her aradigimde ulasabiliyorum.. Asilama da yaptirdim klinikte bir kez gayet temiz titiz calisiyorlar.. Hrs hastanesi ile birlikte calisiyorlar.. Dogum vs hersey hastanede oluyor ama hastanede de ayricaliklar mukemmel.. Ben kendiligimden hamile kaldim ve kanamam oldu aksam vakti.. Doktorumu aradim ve hastaneye yonlendirdi.. Kapida karsilandik ilgi alaka temizlik on numaraydi.. Benim icin doktorda en onemli sey beni unutmamasi.. Her gittigimde sana ne yapmistik dememesi.. Doktoruma en son 15gun once filan gitmistim o zaman 7haftaliktim ve kalp atislari cok zayifti bebegimin sesi duyulmamisti.. Ben ailemin yaninda baska bi sehirdeyim su an ve dun kontrole gittim. Cikista hemen Sema hinimi aradim bilgi vermek icin.. Ve doktorum hemen 9haftalik oldun dimi demez mi.. Dusunun yani o kadar ilgili.. Unutmuyorr hic.. Bu da insana huzur veriyor.. Ayy Sema hanim denince bende akan sular duruyor cenem dusuyor :)))
Yalniz gidecek olanlara bir tavsiye sabah erken saatler ya da aksam saatlerini tercih edin.. Gun icinde cok yogun oluyorlar..

Yelkenlikiz gel seni gotureyim bi gun tanistirayim doktorumla :))

Oyy oyy oyyyy.. Tam benlik konu olmus..
Ben lina kadin sagligi merkezine iki yildir gidiyorum.. Doktorum Sema Yildirim.. Diger doktorlari bilmem ama benimkini her turlu oneririm.. Bebek tedavisi icin gittim hep ve o sikintili surecte hersey cok guzel oluyordu klinikte.. Hic mutsuz ayrilmadim.. Bir kere bile aradigimde doktoruma ulasamamazlik yasamadim.. Aksam vakitlerinde bile vepten her aradigimde ulasabiliyorum.. Asilama da yaptirdim klinikte bir kez gayet temiz titiz calisiyorlar.. Hrs hastanesi ile birlikte calisiyorlar.. Dogum vs hersey hastanede oluyor ama hastanede de ayricaliklar mukemmel.. Ben kendiligimden hamile kaldim ve kanamam oldu aksam vakti.. Doktorumu aradim ve hastaneye yonlendirdi.. Kapida karsilandik ilgi alaka temizlik on numaraydi.. Benim icin doktorda en onemli sey beni unutmamasi.. Her gittigimde sana ne yapmistik dememesi.. Doktoruma en son 15gun once filan gitmistim o zaman 7haftaliktim ve kalp atislari cok zayifti bebegimin sesi duyulmamisti.. Ben ailemin yaninda baska bi sehirdeyim su an ve dun kontrole gittim. Cikista hemen Sema hinimi aradim bilgi vermek icin.. Ve doktorum hemen 9haftalik oldun dimi demez mi.. Dusunun yani o kadar ilgili.. Unutmuyorr hic.. Bu da insana huzur veriyor.. Ayy Sema hanim denince bende akan sular duruyor cenem dusuyor :)))
Yalniz gidecek olanlara bir tavsiye sabah erken saatler ya da aksam saatlerini tercih edin.. Gun icinde cok yogun oluyorlar..

Yelkenlikiz gel seni gotureyim bi gun tanistirayim doktorumla :))

canım olmadı onuda goruruz ya kısmet degılmıs benım dr ızıne ayrıldıgında gıtmeye yeltendım ama son anda yol uzak geldı vazgectım :) sımdılerde dr yuzu gormuyorum kılo vermeye calısıyorum pko da malum kılo vermek ponemlı vermıstım yıne aldım asagı yukarı 8 kılo alıp verıyorum habıre daha cokkkk kılo vermem lazım olmazsa ondan sonra gıderık belkıde kılo verınce dr a gerek kalmaz:) semaaaa hanım tamamdır arkadasımda sukrana gıtmıstı cok memnun kalmamıss:27:

kizlar kardesime PKO denildi ama ultrasonda her sey normal ben sorusunu yaziyorum onun dilinde

.19 yaşında ve bekarım.Adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve adetimin 5.günü hormon testi yapıldı.fsh:9.31 Lh:19.45 prolaktin :27.01 çıktı.doktorum ultrasona göre polikistik olmadığımı fakat değerlerimin bu hastalık yönünde olduğunu söyledi.1 ay kullanmam için dostinex adlı ilacı verdi ve ilaç bitiminde tekrar gelmemi ve tekrar test yapıcağını söyledi değerlerim normale dönmezse doğum kontrol hapı vereceğim dedi.fakat ilaç bitiminde doktorum izinli olduğu için gidemedim başka bi doktora gttiğimde hiç test yapmadan eski sonuçlarıma göre polikistik over dedi ve 1 ay boyunca kullandığım dostinex adlı ilacın ne etki yaptığına bakmadan doğum kont hapına başlamamı söyledi sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

kizlar kardesime PKO denildi ama ultrasonda her sey normal ben sorusunu yaziyorum onun dilinde

.19 yaşında ve bekarım.Adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve adetimin 5.günü hormon testi yapıldı.fsh:9.31 Lh:19.45 prolaktin :27.01 çıktı.doktorum ultrasona göre polikistik olmadığımı fakat değerlerimin bu hastalık yönünde olduğunu söyledi.1 ay kullanmam için dostinex adlı ilacı verdi ve ilaç bitiminde tekrar gelmemi ve tekrar test yapıcağını söyledi değerlerim normale dönmezse doğum kontrol hapı vereceğim dedi.fakat ilaç bitiminde doktorum izinli olduğu için gidemedim başka bi doktora gttiğimde hiç test yapmadan eski sonuçlarıma göre polikistik over dedi ve 1 ay boyunca kullandığım dostinex adlı ilacın ne etki yaptığına bakmadan doğum kont hapına başlamamı söyledi sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

ah bu dr lar yok mu 19 yasında gencecık hatun neden kullansın dk hapını hayret yanı bıtkısel tedavılerı deneyın bence ve baslamayın dk haplarına kılo aldırıyorlar ve bıraktıgın zaman hemen duzensılık eskı halıne donuyor arastırırsanız arslanpencesı cıvanpercemı hayıt tohumu gıbı bıtkıler faydalıdır kılosu varsa kıloda versın benım tavsıyem budur bende pkoluyum ama goruntude var bende ben hayıt tohumu kullanıyorum bu ay zamanında adet oldu daha yenı basladım hemde hayıta dr ların cogu seker gıbı dk hapı yazıyorlar

Back