• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKK'nın tek taraflı çatışmasızlık planına cevap: Buna karnımız tok

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Akdoğan'dan PKK'nın tek taraflı çatışmasızlık planına cevap: Buna karnımız tok
facebook-share-icon.png
Paylaş
twitter-share-icon.png
Paylaş
"Ortalığı yakacaksın, yıkacaksın, devlete savaş açacaksın..."
page_akdogandan-pkknin-tek-tarafli-catismasizlik-planina-cevap-buna-karnimiz-tok_570324768.jpg

inPaylaşın
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, T24 yazarı Celal Başlangıç'ın gündeme getirdiği, PKK'nın 11 Ekim'de tek taraflı çatışmasızlık ilan etme planına ilişkin olarak, "Terör örgütü sıkıştığı zaman, kış üslenmesine gideceği zaman veya siyasi uzantısının işine yarasın diye bu tür siyasi taktik hamleler içerisine girdiğini çok gördük. Buna karnımız tok" dedi.

Akdoğan HaberTürk'te katıldığı programda gündeme soruları yanıtladı.

Yalçın Akdoğan'ın açıklaması şöyle:

''Terör örgütü sıkıştığı zaman, kış üslenmesine gideceği zaman veya siyasi uzantısının işine yarasın diye bu tür siyasi taktik hamleler içerisine girdiğini çok gördük. Buna karnımız tok. Sen ortalığı yakacaksın, yıkacaksın, zulüm edeceksin, insanları öldüreceksin, devlete savaş açacaksın, bütün projelerin çökecek. Devrimci halk savaşın çökecek, şehir milislerin çökecek, özerklik ilanların çökecek ondan sonra 'ben seçim güvenliği olumsuz etkilenmesin istiyorum' diyeceksin. Bu geçen seçimden önce senin oradaki baskıların olumsuz etkilemedi mi?''

http://t24.com.tr/haber/akdogandan-...sizlik-planina-cevap-buna-karnimiz-tok,312302

ben bunun neden reddeildiğini anlamadım

ben bunun neden reddeildiğini anlamadım

Canları istediği zaman savaş açıp canları istediği zaman bırakamazlar madem devlete savaş açtılar karşılığını görürler kontrol onlarda değil diyor
Sıkıştıklarında bunu hep yapıyorlar diyor. Yani ben öyle anladım ve teoride hak verdim.
Ama pratiğe döküleceğini pek sanmıyorum.

Canları istediği zaman savaş açıp canları istediği zaman bırakamazlar madem devlete savaş açtılar karşılığını görürler kontrol onlarda değil diyor
Sıkıştıklarında bunu hep yapıyorlar diyor. Yani ben öyle anladım ve teoride hak verdim.
Ama pratiğe döküleceğini pek sanmıyorum.

kışın gelmesi konusu mantıklı geldi, o yüzden geri basmış olabilirler, kar kış basacak oralara yakında

Back
X