Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilu, burda bir tane pizza varSelam!pizzalarım nasıl olmuş ?
Güzel gözüküyor da sucuk yok mu sucuksuz bir pizza düşünemiyorumSelam!pizzalarım nasıl olmuş ?
Sucuksuz pizzaya aşina değiliz ya ben pizzada rutin malzemelerden dışarı çıkamıyorumGüzel gözüküyor da sucuk yok mu sucuksuz bir pizza düşünemiyorum
Domates olmasa da olur ama sucuk ve kaşar olmalıSucuksuz pizzaya aşina değiliz ya ben pizzada rutin malzemelerden dışarı çıkamıyorum
İşte benim sabit malzemelerim var. Domates de bunun içinde bir de mozzarella kasardan daha güzel oluyor onu da şok'tan alıyorum sosis bazen oluyor bazen olmuyor ama sucuk, mozarella, biber, domates, mısır, siyah zeytin hep var. Karışık pizza oluyor herhalde buDomates olmasa da olur ama sucuk ve kaşar olmalı
Ellerinize sağlık. Hamurunuz biraz kalın görünüyor, onun dışında iç malzemesi ve kalitesi beni alakadar etmez. Profesyonel anlamda yorum yapmaya çalışırsam hevesiniz kırılabilir, ama yine de güzel görünüyor. Afiyet olsun♥Selam!pizzalarım nasıl olmuş ?
Hayır 8 taneNilu, burda bir tane pizza var
O kararan ettirGüzel ama şu kararan şey neyse pek yakışmamış niluş
Burda marketten aldıklarımızda da domates kabuğu ile koyuluyor.soğanları bütün bilerekten koydum bence böyle estetik görüntü olur :)Elinize sağlık, ama bir dahakine domatesin kabuklarını soyup, soğanları da bütün olarak değil de bölerek yayarsanız daha estetik bir görüntü olur, kolay gelsin.
Güzel gözüküyor da sucuk yok mu sucuksuz bir pizza düşünemiyorum
Sucuksuz pizzaya aşina değiliz ya ben pizzada rutin malzemelerden dışarı çıkamıyorum
Domates olmasa da olur ama sucuk ve kaşar olmalı
1 tane paylaşmışsınHayır 8 tane
8 kesim var görmedin mi1 tane paylaşmışsın
Biliyorum. Pastalarınızı da gördüm ve beğeniyorum. Ellerinize sağlık