- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
Plastik cerrahi ya pahalı olur diye cesaret edemedim. Öğrenciyim sonuçtaİnsan psikolojisinden anlamıyorlar yüzleri gülmüyor bir de öğrenciler..... bence özele gidin devleti boşverin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plastik cerrahi ya pahalı olur diye cesaret edemedim. Öğrenciyim sonuçtaİnsan psikolojisinden anlamıyorlar yüzleri gülmüyor bir de öğrenciler..... bence özele gidin devleti boşverin
Bilemiyorum biraz işini sallayan bir hastane. Hacettepe hastanesinden bahsediyorum belki biliyorsunuzdur. Doktor diye öğrenci koymuşlar polikliniğe. Yaraya baktı üstüme göstermem lazım dedi onun için ertesi gün gittim falan. Surat desen beş karış. Bir şey soruyorsun insanı tersliyor küçücük öğrenci. Üniversite hastaneleri kadar illet bir şey yok. Ikinci hastane de (yarın ameliyat yapacak olan) GATA. Aslında öyle güvenilmez bir hastane de değil bilemiyorum çok yoruldum şu git gel'lerden
Ankarada bildiğiniz iyi bir devlet hastanesi var mı üniversite hastanesi olmayan? Ameliyatı yapacak kişinin adını arattım da uzmanlık öğrencisiymiş güvenmeli miyim bilemiyorum.Pyogenik granuloma plastik cerrahi için fazla basit bir sorun. Üniversite hastanelerinin asıl amacı öğrenci/asistan eğitimi olduğu için sizi ertelerler haklı olarak. Basit sorun da olsa En iyi yerde yaptırayım derken böyle oluyor. Ben sizin yerinizde olsam üniversite hastanesine gitmem, devlete ya da özele giderim
Ankarada bildiğiniz iyi bir devlet hastanesi var mı üniversite hastanesi olmayan? Ameliyatı yapacak kişinin adını arattım da uzmanlık öğrencisiymiş güvenmeli miyim bilemiyorum.
Ben bilmiyorum okuduğumu söylüyorum. Uzmanlık öğrencisi yazıyor ben de öyle söyledim işte.Hanımefendi uzmanlık öğrencisi öğrenci olmuyor asistan doktor oluyor :)) her üniversitede ve birçok eğitim araştırma hastanesinde zaten ameliytları asistan DOKTORlar yapar. Bence güvenilmeyecek bi şey yok ama illa uzman olsun diyorsanız herhangi bir devlet hastanesine gidebilirsiniz genelde ankarada uzmanlık almıs insanlar oluyor zaten oralarda da
Ben bilmiyorum okuduğumu söylüyorum. Uzmanlık öğrencisi yazıyor ben de öyle söyledim işte.
Çok geçmiş olsun. Bi foto eklemen mğmkün mü? Nadir duyulan hadtalıklara karşı merakım var
Çok teşekkür ederim sağ olun.Mumkunse 3.hastane arardim. Ikisini de guven verici bulmadim. Ikincinin laubaliligi de cabasi.
Bu arada cok gecmis olsun.
Ameliyat oldum ben. Şuan dikislerim var iyileşme sürecinde. Benim de 3 ay olmuştu.bende sezeryan ameliyatına girdim çıktım parmagimda ufacık kırmızı nokta oluştu. sonra gitgide büyüdü 3 ay oldu ..doktora gittim kryoterapi yapılacak dedi her hafta gel dedi. bir kez yaptırdım sanki faydası yok gibi geldi bakalım nasıl devam edecek
size de çok geçmiş olsun . bugün ciddiye doktoru plastik cerrahiye yönlendirdi kryio faydasız ameliyatla alınacak dedi. dikiş sayınız fazla mi ağır yapıyor mu ? bebeğe bakmama engel olur mu ? yada beklesem mi ki ? kendi kendine belki geçerAmeliyat oldum ben. Şuan dikislerim var iyileşme sürecinde. Benim de 3 ay olmuştu.