• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piyojenik granulom

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.643
6.890
158
27
Merhaba hanımlar,
3 aydır sağ baş parmağımîn eklem kısmında kanamalı bir yara vardı doktor piyojenik granulom olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. Iki ayrı plastik cerrahiye gittim ilki ameliyatı öyle bir anlattı ki sanki öleceğim sandım, sağ olsun aydınlatmanın dibine vurdu . Ameliyat tarihi vermek için biz sizi arayacağız dedi. Aradan 2 hafta geçti arayan olmadı ama elimdeki şey büyüyor.

Bugun bir başka hastaneye gittim. Ameliyat randevularimiz dolu ama beklemeye gelmez yarın öğle arasında hemen alalım dedi.

Sorun şu bir hastane aşırı özen gösterip ameliyat tarihi için aramaya bile yeltenmemişken, diğeri ihtimam göstermeyip "öğle arasında hallederiz yeaa" moduna girmesi. Mesela ilk hastane 'deri nakli yaparız çünkü orası boşluk kalacak' dedi ama ikinci hastane 'gerek yok kapanır kendiliğinden' dedi. Ameliyatı yapacak olan doktor poliklinikteki doktor tarafından telefonla arandığı zaman "o ne ya eğlenceli bir şey mi" falan dedi hatta.

Şimdi ben ne yapayım, ilk hastanenin aramasını mi bekleyeyim (elimdeki şey gitgide büyüyor ve kanaması çok oluyor) yoksa ikinci hastanede yarın ameliyat mı olayım(bu ameliyatı daha önce yapmamış bir doktorda)?
Aranizda daha önce piyojenik granulom ameliyatı olmuş olan var mı?

Güncelleme: ameliyat oldum arkadaşlar. Ameliyat dediğime bakmayın basit bir operasyonmuş aslında. Ameliyatı yapan doktor, muayene eden doktordu. Yani telefonla aradığı kişi yapmadı ameliyati. Uyusuklugu hafif hafif geçiyor, dikişli yerin bandajının üzerinde kanama olduğuna dair iz oluştu. Dikişli yaranın hafif kanamasi normal mi bilmiyorum. Bilgisi olan bilgilendirebilir. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,
3 aydır sağ baş parmağımîn eklem kısmında kanamalı bir yara vardı doktor piyojenik granulom olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. Iki ayrı plastik cerrahiye gittim ilki ameliyatı öyle bir anlattı ki sanki öleceğim sandım, sağ olsun aydınlatmanın dibine vurdu . Ameliyat tarihi vermek için biz sizi arayacağız dedi. Aradan 2 hafta geçti arayan olmadı ama elimdeki şey büyüyor.

Bugun bir başka hastaneye gittim. Ameliyat randevularimiz dolu ama beklemeye gelmez yarın öğle arasında hemen alalım dedi.

Sorun şu bir hastane aşırı özen gösterip ameliyat tarihi için aramaya bile yeltenmemişken, diğeri ihtimam göstermeyip "öğle arasında hallederiz yeaa" moduna girmesi. Mesela ilk hastane 'deri nakli yaparız çünkü orası boşluk kalacak' dedi ama ikinci hastane 'gerek yok kapanır kendiliğinden' dedi. Ameliyatı yapacak olan doktor poliklinikteki doktor tarafından telefonla arandığı zaman "o ne ya eğlenceli bir şey mi" falan dedi hatta.

Şimdi ben ne yapayım, ilk hastanenin aramasını mi bekleyeyim (elimdeki şey gitgide büyüyor ve kanaması çok oluyor) yoksa ikinci hastanede yarın ameliyat mı olayım(bu ameliyatı daha önce yapmamış bir doktorda)?
Aranizda daha önce piyojenik granulom ameliyatı olmuş olan var mı?

İlk hastaneyi beklerken başka hastanelere de gidin. İkinciye güvenilmez.

Ben olsam beklerdim. İkinci hastane güven vermedi bana.
Aslında ikisi de üniversite hastanesi Ankara'nın iki köklü hastanesinden bahsediyorum. İlk hastane bildiğin salladı, ameliyat için tarih vericez 2 saat bekleyin dediler. Bekledim sonra biz sizi ararız dediler. Insanı psikoljik olarak yıldırma amaçları var sanki tedavi etme değil de :(

Geçmiş olsun. Allah şifanızı versin 🤲

Üçüncü bir hastaneyle görüşüp ameliyatı geciktirmeden yaptırın bence.
Ya da ilkine tekrar ulaşın, belki unutuldunuz, numaranız kayboldu ya da başka bir nedenle size ulaşamadılar.

Aslında ikisi de üniversite hastanesi Ankara'nın iki köklü hastanesinden bahsediyorum. İlk hastane bildiğin salladı, ameliyat için tarih vericez 2 saat bekleyin dediler. Bekledim sonra biz sizi ararız dediler. Insanı psikoljik olarak yıldırma amaçları var sanki tedavi etme değil de :KK43:
İlki Hacettepe miydi? Eğer öyleyse kesinlikle oraya tekrar ulaşın bence.

Aslında ikisi de üniversite hastanesi Ankara'nın iki köklü hastanesinden bahsediyorum. İlk hastane bildiğin salladı, ameliyat için tarih vericez 2 saat bekleyin dediler. Bekledim sonra biz sizi ararız dediler. Insanı psikoljik olarak yıldırma amaçları var sanki tedavi etme değil de :KK43:
biz sizi arariz diyen hacettepe mi?

Üçüncü bir hastaneyle görüşüp ameliyatı geciktirmeden yaptırın bence.
Ya da ilkine tekrar ulaşın, belki unutuldunuz, numaranız kayboldu ya da başka bir nedenle size ulaşamadılar.
Bilemiyorum biraz işini sallayan bir hastane. Hacettepe hastanesinden bahsediyorum belki biliyorsunuzdur. Doktor diye öğrenci koymuşlar polikliniğe. Yaraya baktı üstüme göstermem lazım dedi onun için ertesi gün gittim falan. Surat desen beş karış. Bir şey soruyorsun insanı tersliyor küçücük öğrenci. Üniversite hastaneleri kadar illet bir şey yok. Ikinci hastane de (yarın ameliyat yapacak olan) GATA. Aslında öyle güvenilmez bir hastane de değil bilemiyorum çok yoruldum şu git gel'lerden :(

hacettepede isler biraz yavas ilerler bi kan sonucu icin bile 2 hafta beklersiniz ama iyi bir hastane benim her tetkikim takibim orada yapiliyor
siz yine bi hastaneyi arayip acaba bir sorunmu oldu diye sorun onlar sizi tekrar bilgilendirsin

Bilemiyorum biraz işini sallayan bir hastane. Hacettepe hastanesinden bahsediyorum belki biliyorsunuzdur. Doktor diye öğrenci koymuşlar polikliniğe. Yaraya baktı üstüme göstermem lazım dedi onun için ertesi gün gittim falan. Surat desen beş karış. Bir şey soruyorsun insanı tersliyor küçücük öğrenci. Üniversite hastaneleri kadar illet bir şey yok. Ikinci hastane de (yarın ameliyat yapacak olan) GATA. Aslında öyle güvenilmez bir hastane de değil bilemiyorum çok yoruldum şu git gel'lerden :KK43:
Asistan doktordur o. Hacettepe işini ciddiye alır ama yoğunluktan yavaş ilerlemiş olabilir. Direkt nasıl ulaşılır bilmiyorum, isterseniz sekreterle görüşün aranacaktım ama dönüş olmadı son durum nedir diye sorun. Ameliyat olacaksam Hacettepede olmayı tercih ederdim yerinizde olsam.

hacettepede isler biraz yavas ilerler bi kan sonucu icin bile 2 hafta beklersiniz ama iyi bir hastane benim her tetkikim takibim orada yapiliyor
siz yine bi hastaneyi arayip acaba bir sorunmu oldu diye sorun onlar sizi tekrar bilgilendirsin
Beklediğim her dakika büyüyor, teşhis için yerel bir hastaneye gitmiştim iyi huylu tümör demisti. Kötüye çevirmeye evinin garantisi var mı? Geçen her süre benim için çok kıymetli bu kadar yavaş olmaması lazim tedavimin. Bir de elde olduğu için kanamasi çok kolay oluyor en ufak bir şeyde kanıyor ve öyle böyle kanama değil bildiğiniz yerler kan oluyor fışkırıyor adeta. Daha bugün otobüste tutunacagim diye kanadi mesela :(

Asistan doktordur o. Hacettepe işini ciddiye alır ama yoğunluktan yavaş ilerlemiş olabilir. Direkt nasıl ulaşılır bilmiyorum, isterseniz sekreterle görüşün aranacaktım ama dönüş olmadı son durum nedir diye sorun. Ameliyat olacaksam Hacettepede olmayı tercih ederdim yerinizde olsam.
Üstüm dediği de öyle. Sedyeye oturur oturmaz bir ton kötü şey söyledi. Hiç iyi bir şey yok mu bu kadar mı kötü diyince bu söylediklerim yüzde 5 ihtimal dedi. Psikoloji dahi bilmiyorlar. Insan önce yüzde doksan beş kötü bir şey yok ama yüzde 5 böyle böyle der değil mi? Muameleden memnun kalmadım ama iyi bir hastane olduğundan şüphem yok.

İnsan psikolojisinden anlamıyorlar yüzleri gülmüyor bir de öğrenciler..... bence özele gidin devleti boşverin

Back