Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha önce fazla olanları atmıştım ,hiç bişe olmuyor yanlız ikram etmeden veya yemeden ,2saat önce falan çıkartın oda sıcaklığında ilk yapıldığı haline geliyor
özellikle yeni yapıldığı gün taze taze konulunca buzluğa süper oluyor...
benim mutlaka buzluğumda bulunur bu tarz şeyler...ayrıca ısıtmaya gerek bile yok oda sıcaklığında
durması yeterli...sadece börek tarzı şeyler ısıtılıncada yeni yapılmış gibi oluyor![]()
Hiç birşey olmuyor buzlukta önceden çıkartırsan birde ısıtırsan taptaze oluyor ben bazen kalan yemekleride atıyorum rahat oluyor ..
bende gecenlerde elmalı ve hurmalı turtalar yaptım fazla geldı dondurucuya saklama kabıyla koydumkı kırılıp dağılmasın.mısafırım gelmeden 2 saat once cıkardım.hiç bir ısıtma falan yapmadım.okadar cok beğendılerkı hepsi tarifi aldı.bende bakmamıştım tadına onlar gıttıkten sonra baktım kı muhtesem.....yenı frından cıkmıs gibi.
işte tarif
1 paket margarın 1,5 ç.b pudra sekeri.1 yumurta vanilya kabartmatozu
bütün malzemeleri karıştırıp yumusak bır hamur elde edıyoruz. ikiye ayırdığımız hamurun bır parcasına azıcık un ılave edip buzluga koyuyoruz.diğer hamuru tepsımıze duz bir şekılde yayıyoruz.üzerine yaptığımız harcı yayıyoruz.ve dondurcudakı hamuru(15dk bekleyecek)alıp üzerine rendelıyoruz işte bu kadar afiyet olsun
iç harcı 4 adet elma rendesi 4y.k şeker.cevic tarcın