Evet cok zordu.ben baska bir sehre yerleserek atlattimEvet ben de okudum çok da dogru ama sen de bilirsin yaşamışsın insanin elinde olmuyor malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cok zordu.ben baska bir sehre yerleserek atlattimEvet ben de okudum çok da dogru ama sen de bilirsin yaşamışsın insanin elinde olmuyor malesef
Ne acidandi senin sıkıntın cnmEvet cok zordu.ben baska bir sehre yerleserek atlattim
Bu mesaj üzerine konu sahibinin eski konularına baktım da, yine acıma ile üzülme arasında biryerde kaldım.ben mi çok rahatım anlamıyorum ya. 30 yaşına gelmişsin, çoluk çocuğa karışmısşın. aa geçmişte bisevgilinle yakınlaştığın diye bi ton psikolojik rahatsızlık sahibi olup ilaca başlıyosun.
Evet oyle düşününce sacma bi cümle tabi ki orasi ayri ben yanlış anlattim sanırım..Bu mesaj üzerine konu sahibinin eski konularına baktım da, yine acıma ile üzülme arasında biryerde kaldım.
İnsan dediğimiz mahlukatın sistemi hormonlar ile yönetilir ve gençlik çağlarınız üreme şansının en yüksek dönemleridir, dolayısıyla çoğunlukla cinselliğe bir çekim vardır, bana göre bu böyle. Tabi ki karşı cinsi tanıyacağız, yakınlaşacağız, isteyen ilişkiye girecek. Bunun hata ile alakası yok.
Bir de, sevgili konu sahibi Y Ylzumutcm önceki postunda "haketmesem rabbim bu bebekleri vermezdi bana diye düşünüyorum" demişsin. Lütfen yanlış anlama ama yakınlarımızdaki kuaföre sürekli gelen bir hayat kadını var, yanında küçücük bebesi ile geliyor. Eğer hata ise onun bedenini pazarlaması daha büyük hata, ama senin görüşüne göre o haketmediği halde rabbi ona o çocuğu vermiş? Saçma değil mi?
Gecmisimdeki ailevi sorunlar.anne babamin bosanmasi.evlenip bosanma vs....panik atagimda vardi izmit depremini yasamistim falan cok uzun yaniNe acidandi senin sıkıntın cnm
Geçmiş olsun Allah tekrarini yasatmasinGecmisimdeki ailevi sorunlar.anne babamin bosanmasi.evlenip bosanma vs....panik atagimda vardi izmit depremini yasamistim falan cok uzun yani
Evet resmen takıntı ben de anlam veremiyorum gul gec diyorum kendime ama elimde degil.. iste aileme karsi vs hata yaptim diye yargılıyorum kendimi halbuki yasim en fazla 18 diNe yaptınız adammı öldürdünüz ya da palu ailesinin bir bireyimisiniz?
Hatalar biz insanlar için tedavinizi olun elbette fakat bu konuları bile üst üste açmak aşırı düşündüğünüzü gösteriyor. Takıntı haline getirecek ne var bunda eğer dinen pişmanlıksa dua edin af dileyin.
Cok tesekkur ederim umut verici yazınız icin.. evet takinti dedi doktorum da. Ilaci bırakınca ayni olurim diye korkuyirum ama kullanmaya devam edicem guclu olucam gecmisi dusunmemeye çalışıyorum artık ama zaten panik atak normslde de var bende ve o atak ani geldiğinde beyin error veriyor ataklar azalsa belki bu konuları hic takmiycamHersey sizin hayata nasil baktiginizla ilgili aslinda. Hicbirimiz dort dortluk degiliz. Hepimizin hayati hatalarla dolu. Ama dusmeden yurumeyi ogrenen olmadigi gibi hata yapmadan da yasami ogrenemiyoruz
Hatalar bize tecrube katar. Dahasi bizi biz yapar. Olaya bu acidan bakmalisiniz. Kimsenin hayati pespembe degil. Saglikliysaniz, ac degil acikta da degilseniz sukretmelisiniz.
Artik gecmisi birakmali geri kalan hayatiniza bakmalisiniz. Kaybettikletinize degil kazandiklatiniza ve kazanacaklariniza odaklanmalisiniz.
Bu arada antidepresanlar bagimlilik yapar diye takinti yapmayin, doktorunuzu dinleyin. Gecmis olsun.
Hayatinizin geri kalanini zehir etmeyin kendinize. Birakin hayat aksin gitsin. Hangi dert bitmiyor ki... dertin biri baslar biri biter. Onemli olan onlara ragmen yasamayi bilmektir. Geri kalan hayatinizda mutlu olun bari. Sevgiyle kalmanizi dilerim.Cok tesekkur ederim umut verici yazınız icin.. evet takinti dedi doktorum da. Ilaci bırakınca ayni olurim diye korkuyirum ama kullanmaya devam edicem guclu olucam gecmisi dusunmemeye çalışıyorum artık ama zaten panik atak normslde de var bende ve o atak ani geldiğinde beyin error veriyor ataklar azalsa belki bu konuları hic takmiycam
Doğru söylüyorsunuz hayat devam ediyor Allah beterinden korusun baska dert vermesin.. sevgilerle teşekkür ederimHayatinizin geri kalanini zehir etmeyin kendinize. Birakin hayat aksin gitsin. Hangi dert bitmiyor ki... dertin biri baslar biri biter. Onemli olan onlara ragmen yasamayi bilmektir. Geri kalan hayatinizda mutlu olun bari. Sevgiyle kalmanizi dilerim.