hıııı belki sizinde böyle bir durumunuz oldu zamanında ondan mı böyle yaptınız diye düşünmedim değil bir ara. tabi ki bilemem kesin ve net sadece bir varsayım benim ki. ama zaten benimle tartışmaya girecek kulvarda olamazsın tartışacağım insanlarıda seçerim değer mi değmez mi diyemizacen son beş yıldır hiç agresifleşmiyorum.
ama sizinle tartışmaya devam edip kelime haznemle baya bir zorlayabilirdim agresifleşebilseydim.
güle güle hanımefendi.
O zaman neden buraya konu açtım ablacım pardon teyzemi demem lazım bilemedim teyzemle aynı yaştasın çünkü karar veremedim ne desem ama bence gidin bir tedavi olun bu sübyancılıkla hayat yürümezkimseye laf yetiştirecek gücüm yok
Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?Siz aldatmayı normal karşılayabilirsiniz ama ben karşılamıyorum, bunu bir erkek yapsaydı da böyle mi diyecektiniz? Sevgi ve şefkati yeterince tatmış biri olarak sevginin bu olmadığını biliyorum. Eşiniz çocuğunuzun genç spor hocasıyla mesajlaşıp pişman olursa da aman nolacak hayatım deyin tamam mı? Size sevgi dolu dünyanızda mutluluklar.
Ya ne?Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
Kocam böyle bir şey yapmış diye konu açılsa adama ne hakaretler edilirdi. Çocuğu yaşındaki kızla karsilikli ask itiraf yapıp, yazışmiş diye. Kadin olunca ciğer yanıyorBöyle bir șeye yaniyorsa ciğer degildir o, bașka bișeydir.
Neyin cigeri, yüreği, ferahı Allah așkina?!!
Kadın spor hocasiyla, karşılıklı itiraflașmiș, yazișmiș
resmen kocasini aldatmış.
Ustelik karşısındaki 21 yașinda, oğlu olacak yașta
Tövbeler tövbesi
Sizce ne? Sizin sözlüğünüzde aldatmanın tanımı sadece cinsel ilişki falan mı?Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
Yok canım, karşılıklı aşk itirafinda bulunup yazışmişlar iki hafta. Ne aldatması.Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
uzaktan şükür kiFiziksel bir şey yaşamadan sadece uzaktan onu görerek aranızdaki iletişim nasıl bu seviyeye geldi, o kısmı ben mi kaçırdım siz mi atladınız anlatırken?
Sadece uzaktan ara ara gördüğüm birisine mesaj atsam bile garip karsilanacakken ikiniz bir de mesajlaşıp aynı duyguları hissetmissiniz. Sadece uzaktan olması inandırıcı gelmedi üzgünüm.
Kocam böyle bir şey yapmış diye konu açılsa adama ne hakaretler edilirdi. Çocuğu yaşındaki kızla karsilikli ask itiraf yapıp, yazışmiş diye. Kadin olunca ciğer yanıyor
insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorumİnsan duygusal bosluga düsebiilir hersey insanlar için konu sahibi sizde hatanizi anlayip bitirmis siniz bence önunuze bakin unutun gitsin
Fiziksel bir şey olmadan iki tarafın birbirine bu derece yükselmesi normal mi sizce? 20lerdeki çocuk 40 lardaki kadına hayırdır teyze bu ne mesajlar demez mi karşılıklı bir şeyler yaşanmamış olsa?Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
Klasik cümleler gelmese olmaz tabi. Eşini aldatan herkesler kınama üzerinden duyar kasar. Çık sıkıcı yav.insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
Haklisinuz ben kimseyi kinayamam peygamberimiz bile insan şasar beşer demişinsanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
Öyleymiş. Ciğer yakan aşk hikayesi oluyormuş sadece.Aldatma bile sayilmiyormus yav
Tam tersine insanlar sizi kinasin da sizin gibi şeyler yaşasın ilerde siz de bu durumda tek kalmış olmayın diye açtınız sanırım konuyu.insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
konudan bağımsız 21 yaş erkeklerin masum oldukları dönem bence, 30 dan sonra kurt oluyor bizim türk erkekleri. Hoş kadınalr da öyle sanki o yaşlardaki masumıyet asla yol artkMerhaba,
Yazacaklarımı okuyan kişi şunu bil ki; senin bana söyleyebileceğin ,söylemeyip aklından geçirebileceğin ,tiksinti duyacağın her ama her şeyi ben zaten kendime her saniye yapıyorum. Kim ne dese ne söylese haklı çünkü dünya üzerinde, yaşadığım şeyi onaylayabilecek tek bir canlı bile olamaz eminim.41 yaşındayım evliyim bir oğlum var. Oğlumun 21 yaşındaki futbol hocasına kara sevda derecesinde aşık oldum. Çok güzel giden bir evliliğim varken hem de. .Aşık bir eş, sağlıklı bir çocuk sahibi ve mutlu bir kadındım. Ne oldu nasıl oldu anlamadım. Yaklaşık 1 yada en fazla 2 aydır bu durumdayım. İşin kötüsü bir şekilde o kişi ile de mesajlaşarak bu durum itiraf da edildi. O da ilgileniyor ama o kadar küçük ki kendinden büyük bir kadının karşı taraftan başlayan ilgisi onu etkilemiş olabilir. Gece yarılarına kadar yazışıyorduk yaklaşık iki üç haftadır .Bu yazışmalar aslında hem aşk itirafları hem de imkansız yapmamalıyız şeklinde devam eden hezeyanlar içinde geçiyor. O da fırsatçılık yapmıyor benim zarar göreceğimden korkuyor. Bir bilseniz nasıl tatlı.. Hiç buluşma falan olmadı aramızda. Sadece futbol günleri haftada iki defa uzaktan görme şeklinde. En sonunda defalarca yazıştıktan sonra bugün beni engellemesini ve gitmesini söyledim. İçim yanarak acıdan ölerek.. Gitti. Fiziksel bir şey yaşamadan böyle kalması, bu kadar yoğun duygular varken çok zor oldu tabi ama oldu inşallah. İnşallah bir daha yazmayacak gücü bulurum. Yemeden içmeden yaşıyorum. Kalbim çok acıyor. Eşim ve oğlumun yüzüne bakarken bile utanıyorum. Aynalara bakarken bile.. Sonra diyorum ki ALLAHIM dualar neden bu kadar şifasız. Neden içime bu duyguları verdin. Kimseyi de kınamadım. Bir daha yazmayalım derken şunu sorduk birbirimize ''Sonu olmayan bir yola göz göre çıkacak mıyız?'' Sonra dedim ki yapmayalım. Tamam dedi. Telefonunu yazdı ve gitti. Benim kadar yoğun değil duyguları fark ediyorum ve yaşı gereği de öpmek sarılmak vb beklentileri olduğunu da anlıyorum. Bu biraz daha acıtıyor içimi. Bilmiyorum. Her şeyi geçtim bu kadar çocuk birine nasıl böyle şeyler hissedebiliyorum. 10 Yıllık evliyim . Eşim ilk sevgilim. 23 yıldır birlikteyiz toplamda çok da iyi bir adam. Daha önce böyle bir şey asla yaşamadım. Kafamı kaldırıp kimseye bakmam. Nasıl oluyor bunlar? Rüya mı? Ceza mı? Keşke her şey rüya olsa. Acı beni terk etse artık...
Oğlunuz kendinden bu kadr büyük biriyle görüşse birde evli cok kötü olurdu bide ordan bakın. Bidahada sakın yazısmayın görmeyin ya eşinize söylese oglunuza msjları gösterse aldatılmak cok kötü bsey ben yasadım Allah düşmanımın basına vermesinHaklisinuz ben kimseyi kinayamam peygamberimiz bile insan şasar beşer demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?