pişmanlık ömür boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mizacen son beş yıldır hiç agresifleşmiyorum.
ama sizinle tartışmaya devam edip kelime haznemle baya bir zorlayabilirdim agresifleşebilseydim.
güle güle hanımefendi.
hıııı belki sizinde böyle bir durumunuz oldu zamanında ondan mı böyle yaptınız diye düşünmedim değil bir ara. tabi ki bilemem kesin ve net sadece bir varsayım benim ki. ama zaten benimle tartışmaya girecek kulvarda olamazsın tartışacağım insanlarıda seçerim değer mi değmez mi diye

Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?

Kocam böyle bir şey yapmış diye konu açılsa adama ne hakaretler edilirdi. Çocuğu yaşındaki kızla karsilikli ask itiraf yapıp, yazışmiş diye. Kadin olunca ciğer yanıyor

uzaktan şükür ki

Aldatmayı normal karşılama mı ? Bu aldatma mı sizce ?
Fiziksel bir şey olmadan iki tarafın birbirine bu derece yükselmesi normal mi sizce? 20lerdeki çocuk 40 lardaki kadına hayırdır teyze bu ne mesajlar demez mi karşılıklı bir şeyler yaşanmamış olsa?

insanlar nasıl hiç korkmadan böyle kınayabiliyorlar anlamıyorum
dilerim kimse yaşamaz
Tam tersine insanlar sizi kinasin da sizin gibi şeyler yaşasın ilerde siz de bu durumda tek kalmış olmayın diye açtınız sanırım konuyu.

Ben kinamiyorum. İnsanoğlu bu, herkesten her şey beklenir. Anlatis tarzındaki guzellemeleriniz ve hiçbir şey olmadı söylemeniz doğru gelmedi bana o kadar. Bari hazır buraya yazdınız daha dürüst günah cikartsaymissiniz daha iyi olurmuş sizin için.

Ama arka planda o çocuğun sizi arkadaşlarına anlattığına ben de katılıyorum. Umarım oğlunuzun kulağına gitmez. Onun psikolojisi için kötü olur.

Konu sahibi zaten durumun farkında ve hissettiği duygularla insanlığını sorgulamış. Siz ittirdikçe, ötekileştirdikçe, kınadıkça belki suçluluk duygusuyla kendine zarar verecek? Hoşlanacak mısınız bundan? Pişman olunmuş, görüşülmemiş, iletişim kanalları engellenmiş zaten. Ne yapalım taşlayalım mı konu sahibini? Yaptığının doğruluğunu savunmamış zaten, bencede doğru değil. Ama durumun hassasiyeti de ortada. Neyse ya sizler yani linççi tayfa ne desem farklı farklı geleceksiniz. Bu benim fikrim. Yapılan doğru değil-tekrarlanmamış-tekrarlanma yolları kapatılmış-üstüne buraya sadece destek istemek için bile yazılmış bir iç döküşüne saldırmak için çökmemek lazım Tek tek sizlere cevap vermeyeceğim, zira ceza almak istemiyorum. Selametle.

konudan bağımsız 21 yaş erkeklerin masum oldukları dönem bence, 30 dan sonra kurt oluyor bizim türk erkekleri. Hoş kadınalr da öyle sanki o yaşlardaki masumıyet asla yol artk

Haklisinuz ben kimseyi kinayamam peygamberimiz bile insan şasar beşer demiş
Oğlunuz kendinden bu kadr büyük biriyle görüşse birde evli cok kötü olurdu bide ordan bakın. Bidahada sakın yazısmayın görmeyin ya eşinize söylese oglunuza msjları gösterse aldatılmak cok kötü bsey ben yasadım Allah düşmanımın basına vermesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…