Pişmanlııık!

Teşekkür ederim bende duydum o bakım ürünlerini deniyeceğim bugün

Bakın siz de saçınızı bir süre kısa kullanmışsınız da denediğiniz için saçınızı bir daha hiç kestirmemişsiniz. Ben daha önce hiç denemediğim için çok merak ettim

Çoğu kişiden aynı şeyi duydum 1-2 hafta geçsin şekillenir bekle dediler. Düzken hiç sorun yok hatta çok hoş gözüküyor ama sürekli düzleştirmekten de korkuyorum dökülür falan bide akşamdan örüp sabaha açtığım da dalgalı olur diye düşünüp öyle deneyeyim diyorum teşekkür ederim fikirlerin içiinn

Allah başka pişmanlık vermesin kardeşim. Boşver takma bu kadar. Sonuçta başka insanlar seni beğenmiyecek diye mi bu kadar kendini yıpratıyon? Eminim bu halinle de çok güzelsindir.

benımde saclarım uzundu canım bole gece ustten topuz yapardım sabah acardım bı sankı kuaforden cıkmısım o derece herkes derdı nasıl ugrasıosun sabah sabah derdım böyle böyle sonra bende ozendım kısa saca kestırdım senınle aynı modelde herkes yınede cok begendı yuzune yakısıp yakısmadıgı onmlı canım sımdı bazıları dıyor hep kısa kestır dıye uzme kendını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…