Cnm durulanmayan saç bakım yağlarından kullanabilirsin bnm saçlarımda keçe gibiydi hiç umudum yoktu ama şimdi iyi bide sadece ön yanlarını düzleştiriciyle yanlara kıvırabilirsin arkada dalgalıysa süper görünürr
sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum bütün uzun saçlı kızların ortak hatası bu. arkadaşım olmuyor olmuyor uzamıyor öyle birden. geçmiş olsun. kusura bakma sert olabilir ama çok sinirleniyorum böyle yapanlara. ben 10 yaşındayken özendim de kestirdim anneme zorla saçımı herhalde ondan büyüyünce özenmedim.
kapalıyım şu an ama yine de saçıma dokundurtmam. saç kadının en büyük takısıdır.
Bakın siz de saçınızı bir süre kısa kullanmışsınız da denediğiniz için saçınızı bir daha hiç kestirmemişsiniz. Ben daha önce hiç denemediğim için çok merak ettim
Kısa saçında ayrı bi'havası var.
Daha modern duruyo özellikle küt kesimler (bence)
Sorununa gelince kesimden sonra şekil oturmuyo hemen mesela ben geceden saçımı kendi ekseninde büküp tokayla tuttururum sabaha doğal dalga olur ama ucundan bir parmak kestirsem 1-2 hafta ölse şekil almıyo o saç o evre düzleştiriyorum.
Sırf uçları ama bozuk yerleri çok fazla yıpranmasın diye
Bi'de haftada bir-iki kere yumurta+zeytinyağı karışımı sür yumuşasın parlasın dersen de bir kaşıkta bal kat içine.
Çoğu kişiden aynı şeyi duydum 1-2 hafta geçsin şekillenir bekle dediler. Düzken hiç sorun yok hatta çok hoş gözüküyor ama sürekli düzleştirmekten de korkuyorum dökülür falan bide akşamdan örüp sabaha açtığım da dalgalı olur diye düşünüp öyle deneyeyim diyorum teşekkür ederim fikirlerin içiinn
Allah başka pişmanlık vermesin kardeşim. Boşver takma bu kadar. Sonuçta başka insanlar seni beğenmiyecek diye mi bu kadar kendini yıpratıyon? Eminim bu halinle de çok güzelsindir.
Naz-evren, daha önce duydun mu bilmiyorum ama Suna Dumankaya'nın saç maskesi var. Saçın çok hızlı ve güçlü uzamasını sağlıyor. Benim saçlarım da şu an belimde. Aşağıda linkini atıyorum. En soldakini kullandım ben. Diğer ikisi pek işe yaramıyor açıkcası. Belki denemek istersin.
Allah başka pişmanlık vermesin kardeşim. Boşver takma bu kadar. Sonuçta başka insanlar seni beğenmiyecek diye mi bu kadar kendini yıpratıyon? Eminim bu halinle de çok güzelsindir.
benımde saclarım uzundu canım bole gece ustten topuz yapardım sabah acardım bı sankı kuaforden cıkmısım o derece herkes derdı nasıl ugrasıosun sabah sabah derdım böyle böyle sonra bende ozendım kısa saca kestırdım senınle aynı modelde herkes yınede cok begendı yuzune yakısıp yakısmadıgı onmlı canım sımdı bazıları dıyor hep kısa kestır dıye uzme kendını :)