• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlııık!

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
249
71
298
Bursa
Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum. Ama çok moralim bozuk :5: Birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var. "Bu da dert mi şimdi" demeyin lütfen :50:
Benim saçlarım belime çok yakın düzenli dalgaları olan herkesin çok beğendiği bir şekildeydi. Saçlarımı bugüne kadar hiç kısa kestirmedim hep uzun kullandım. Ama arada da "saçlarımı kestireyim çok özeniyorum nasıl olur?" derdim. Bir gün hiç aklımda yokken kısa saçlı arkadaşımı görünce "kestiriyorum" dedim ve gittim kestirdim. :43: :43: :43:

Arkası ensemden biraz daha uzun önleri de omuzlarıma gelecek şekilde. Tamam uzunluğunu pek dert etmiyorum. Ama o gün kuaför de çekilen fönden sonra ben saçımı yıkadım o kadar şekilsizdi ki. Ağlaya ağlaya canım çıktı.Dalgalı desem dalgalı değil düz desem düz hiç değil.Çok kabarıktı :43: Düzleştirmiş hali hoşuma gitti fakat okula gidiyorum her sabah erkenden kalkıyorum hadi neyse kalkarım ama saçlarım her gün düzleştirmekten yıpranır diye korkuyorum. Bildiğiniz bir şekillendirici yada saç uzatan bir şeyler biliyorsanız paylaşın ne olur depresyona girdim resmen :5::43:

Doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum. Ama çok moralim bozuk :5: Birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var. "Bu da dert mi şimdi" demeyin lütfen :50:
Benim saçlarım belime çok yakın düzenli dalgaları olan herkesin çok beğendiği bir şekildeydi. Saçlarımı bugüne kadar hiç kısa kestirmedim hep uzun kullandım. Ama arada da "saçlarımı kestireyim çok özeniyorum nasıl olur?" derdim. Bir gün hiç aklımda yokken kısa saçlı arkadaşımı görünce "kestiriyorum" dedim ve gittim kestirdim. :43: :43: :43:

Arkası ensemden biraz daha uzun önleri de omuzlarıma gelecek şekilde. Tamam uzunluğunu pek dert etmiyorum. Ama o gün kuaför de çekilen fönden sonra ben saçımı yıkadım o kadar şekilsizdi ki. Ağlaya ağlaya canım çıktı.Dalgalı desem dalgalı değil düz desem düz hiç değil.Çok kabarıktı :43: Düzleştirmiş hali hoşuma gitti fakat okula gidiyorum her sabah erkenden kalkıyorum hadi neyse kalkarım ama saçlarım her gün düzleştirmekten yıpranır diye korkuyorum. Bildiğiniz bir şekillendirici yada saç uzatan bir şeyler biliyorsanız paylaşın ne olur depresyona girdim resmen :5::43:
canım bir derdim var bölümündesin ama derdin böylesine can kurban,ya ne diyosun seninkide dert mi.Kökü sende hiç uzamayacak deil ya,bir kaç aya dahada toparlanır,istediğin şekli alır.Zaten sende de bikaç güne bu sıkıntı kalmaz..Kısa saçının keyfini çıkar bence,uzayacak nasılsa..

canım bir derdim var bölümündesin ama derdin böylesine can kurban,ya ne diyosun seninkide dert mi.Kökü sende hiç uzamayacak deil ya,bir kaç aya dahada toparlanır,istediğin şekli alır.Zaten sende de bikaç güne bu sıkıntı kalmaz..Kısa saçının keyfini çıkar bence,uzayacak nasılsa..

Haklısın aslında ama o bir kaç ay toparlanmasına kadar nasıl durucam bu şekilde hiç bilmiyorum :43: Demiştim aslında konuyu doğru yere mi açtım yanlış sanırım :50:

Canım genelde saç kesilip kuaförden çıkınca ben de beğenmem, ama bikaç gün geçince hem saçların hem sen alışıyosun o görüntüye :8:
Ben de uzun saç severim, ama evlendikten sonra kestirdim ve hiç beğenmedim. Gittiğim kuaförden kaynaklıydı. Sonra başka bi kuaföre gidip düzelttirdim ama iyice kısaldı bu kez. Şimdi yavaş yavaş uzuyor :6:
Üzülme biraz uzayınca alışırsın sen de.
Her gün düzleştirmek saçı yıpratır canım maalesef :50:

Canım ya üzülme kökü sende nasıl olsa :) Saç bi bayanın en güzel aksesuarıdır ama kendini bu kadar yıpratmana ve üzmene gerek yok :34: Fena mı değişiklik olmuş buda senin için. Allah başka dert vermesin.

Canım genelde saç kesilip kuaförden çıkınca ben de beğenmem, ama bikaç gün geçince hem saçların hem sen alışıyosun o görüntüye :8:
Ben de uzun saç severim, ama evlendikten sonra kestirdim ve hiç beğenmedim. Gittiğim kuaförden kaynaklıydı. Sonra başka bi kuaföre gidip düzelttirdim ama iyice kısaldı bu kez. Şimdi yavaş yavaş uzuyor :6:
Üzülme biraz uzayınca alışırsın sen de.
Her gün düzleştirmek saçı yıpratır canım maalesef :50:

Öncelikle teşekkür ederim yorumun için :40: Alışabilirim inşallah yoksa hep toplayarak gezicem :14:

Canım ya üzülme kökü sende nasıl olsa :) Saç bi bayanın en güzel aksesuarıdır ama kendini bu kadar yıpratmana ve üzmene gerek yok :34: Fena mı değişiklik olmuş buda senin için. Allah başka dert vermesin.

Teşekkür ederim böyle güzel şeyler yazınca içimi rahatlatıyorsunuz teşekkür ederim :40::40::46:

$images.jpg

arada da böyle kullan, bigudiyle olur mu emin değilim ama olur benzer bişeyler, hem de yıpranmaz saçın

İyi bir fikir aslında ama nasıl yapılır bilmiyorum bir de bu kadar kısa değil saçlarım. Teşekkür ederimm

evet okudum da senin saçların uzunluğunda foto bulamadım :)

bunu maşayla yapmışlar ama maşa da yıpratır sonuçta. bigudi al böyle sosis gibi içinde tel olanlar var sar uyu bakalım nası olacak

rica ederim :6:

bende saçımı kestirince hep üzülürüm . çünkü uzun saçı çok severim ve kendime yakıştırırım . küçükken annem saçım kuvvetlensin diye sürekli kestirtirdi hep eve ağlayarak gelirdim . o gece hep ağlardım ... valla bu saç konusu ciddi bir mesele . ben seni anlıyorum ..

üzülme canım zaman geçtikçe seversin senin içinde daha rahat olcak yıkaması kurutması bi bakmışsın uzamış:=)

bende saçımı kestirince hep üzülürüm . çünkü uzun saçı çok severim ve kendime yakıştırırım . küçükken annem saçım kuvvetlensin diye sürekli kestirtirdi hep eve ağlayarak gelirdim . o gece hep ağlardım ... valla bu saç konusu ciddi bir mesele . ben seni anlıyorum ..

Çok teşekkür ederim ama yapılıcak bir şey yok beklemek zorundayım :43:

Cnm durulanmayan saç bakım yağlarından kullanabilirsin bnm saçlarımda keçe gibiydi hiç umudum yoktu ama şimdi iyi bide sadece ön yanlarını düzleştiriciyle yanlara kıvırabilirsin arkada dalgalıysa süper görünürr

O modelde bakir boyatip uclarini platin sarisi yapinca cok hos oluyor. Tabi esmer misin onu sormadim :) esmersen o rengi de begenmeyebilirsin.

sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum bütün uzun saçlı kızların ortak hatası bu. arkadaşım olmuyor olmuyor uzamıyor öyle birden. geçmiş olsun. kusura bakma sert olabilir ama çok sinirleniyorum böyle yapanlara. ben 10 yaşındayken özendim de kestirdim anneme zorla saçımı herhalde ondan büyüyünce özenmedim.
kapalıyım şu an ama yine de saçıma dokundurtmam. saç kadının en büyük takısıdır. :19:

Kısa saçında ayrı bi'havası var.
Daha modern duruyo özellikle küt kesimler (bence)
Sorununa gelince kesimden sonra şekil oturmuyo hemen mesela ben geceden saçımı kendi ekseninde büküp tokayla tuttururum sabaha doğal dalga olur ama ucundan bir parmak kestirsem 1-2 hafta ölse şekil almıyo o saç o evre düzleştiriyorum.
Sırf uçları ama bozuk yerleri çok fazla yıpranmasın diye:9:

Bi'de haftada bir-iki kere yumurta+zeytinyağı karışımı sür yumuşasın parlasın dersen de bir kaşıkta bal kat içine.

Back