Boşlukta ve yanlızlıkta tanışmışsınız. O Yüzden de belli de yakınlık duymuşsun.Beş yıl ilaç kullandım ama ben böyle birisiyle nasıl sevdim yani simdiki aklimla buna inanamıyorum
Yani birisiyle tanıştım aslında cinsiyeti kız ama kendini erkek gibi hissediyordu görünüşü falan erkek gibiydi beni sevdi aşık olmuş bana bebee onu seviyorum sandım şimdi diyirum nasıl yaptım sinra anksiyete bozukluğu başladı bende İçim sıkılıyor sürekli bu olayın üstünden dört yıl geçti tabi ama ben kız olan biriyle nasil biseyler yaşadım diye dört yıldır kendimi yiyorumOnce konuyu bi anlasilir hale getirin eksik harfler yanlis yazilar...
Psikologa gidin.
Hepimizin gecmisinde neler var canim benim konulari oku :)) ama hayat takmak icin cok kisa ben bunu anladim. Cok hatalar yaptim ayni sen gibi anksiyete panikatak sahibi oldum etradimdakileri uzmekten baska bi ise yaramadi gecmis adi ustunde gecmis napalim zaman geri alinmiyor ben ilac kullaniyordum simdi terapi aldim halada aliyorum ve daha mantıklı dusunmeye başladım .. cok kucukken kiz arkadaslarimla da ayni sen gibi meraktan yaşadığımiz seyler oldu takilma hic cok takip hastalik haline getirme ilerde guler gecersin bnmkiler hep erkeklerdi ama pismanligi ayni yani boşver o yüzden dusun dusun bi sonuca varılmıyor sonuçta
Günah kismina uzulme cunku tövbe eden o hatayo işlememiş gibidir cnm Allah kul hakki disinda herseyi affediyor affettmemden de suphe duymayin umitsiz olmayim diyor. Hatta ileride işlediğin sevaplar ve tövbe sayesinde de eski gunahlarini sevaba çeviriyor . Uzulme ben de cok uzgunum ama su an 2 evlat annesiyim ve hala bu takinti ile ugrasiyorum oyuzden bu raddelere gelme daha cok gencsin o yaşlar hata yapmaya cok müsait oluyor malesef. Doğruyu anlamissin sonuçtaEvet ama ne bileyim günahı dan da çok korkuyorum o insan birde çok etkilemişti acimistim ona çok
Sen ne ilaci kullandın abla suan terapin kaç para nerede terapi görüyorsunGünah kismina uzulme cunku tövbe eden o hatayo işlememiş gibidir cnm Allah kul hakki disinda herseyi affediyor affettmemden de suphe duymayin umitsiz olmayim diyor. Hatta ileride işlediğin sevaplar ve tövbe sayesinde de eski gunahlarini sevaba çeviriyor . Uzulme ben de cok uzgunum ama su an 2 evlat annesiyim ve hala bu takinti ile ugrasiyorum oyuzden bu raddelere gelme daha cok gencsin o yaşlar hata yapmaya cok müsait oluyor malesef. Doğruyu anlamissin sonuçta
Antidepresan kullandim cnm adini vermiym. 200 tl seansi terapinin. Emdr terapi diye arastir. Kotu anıları duyarsizlastiriyor senin artk pismanlik utanc duymamani sagliyorSen ne ilaci kullandın abla suan terapin kaç para nerede terapi görüyorsun
Kaç seans sürüyor ablaAntidepresan kullandim cnm adini vermiym. 200 tl seansi terapinin. Emdr terapi diye arastir. Kotu anıları duyarsizlastiriyor senin artk pismanlik utanc duymamani sagliyor
Duruma gore degisiyor cnm ama senin tek takinti ettigin buysa sanırım 5 yada 6 seansta hallolurKaç seans sürüyor abla
İzmir'de nerede abla bu yer karşıyaka mı doktorun adı neDuruma gore degisiyor cnm ama senin tek takinti ettigin buysa sanırım 5 yada 6 seansta hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?