Pismanim yardımcı olcak yorumlara ihtiyacım var

Nasıl bir prezervatif kullanıyorsunuz da sürekli yırtılıyor. Kullanmayı mı beceremiyorsunuz acaba yoksa merdiven altı kondom mu alıyorsunuz?
Sadece bir tane cüzdanda eskimiş prezervatif varsa sürtüşmeyin.
Bir kutu prezervatif alacak paranız yoksa ertesi gün hapı veya bebek bakımı masraflarını hiç karşılayamazsınız.

İkinizin de cinsel organı olması sevişmek için yeterli değil. Azıcık özen azıcık bilgi yahu. Sonra dalga geçilince bozuluyorsunuz. Nasıl ciddiye alalım sizi?

Nasıl bir prezervatif kullanıyorsunuz da sürekli yırtılıyor. Kullanmayı mı beceremiyorsunuz acaba yoksa merdiven altı kondom mu alıyorsunuz?
Sadece bir tane cüzdanda eskimiş prezervatif varsa sürtüşmeyin.
Bir kutu prezervatif alacak paranız yoksa ertesi gün hapı veya bebek bakımı masraflarını hiç karşılayamazsınız.

İkinizin de cinsel organı olması sevişmek için yeterli değil. Azıcık özen azıcık bilgi yahu. Sonra dalga geçilince bozuluyorsunuz. Nasıl ciddiye alalım sizi?
Yo bitane değil yirtilinca değiştik dedim Kutuylaydı. Yırtıldı iste icinde bosalma vs bisi yoktu. Zevk suyu tedirgin etti internet bilgileri iste

Çok pismanim uykularim kaçıyor Hayattan tat alamaz oldum. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim uykularim kaçıyor çok pismanim hamile olma ihtimalim var mi ? Birkaç tane sivilce çıktı vucudumda. Sizi bu soruyla meşgul ediyorum ama kimseye anlatamıyorum içim sıkıldi anlayan beni de. Ne yapsam çabuk regl olurum. Baska soru sorup kafanizi sisirmicem soz
Merhaba Sagoleyta,
konu açma sınırlaması yok, konu açabilirsiniz ama siz günlerdir aynı içerikle konu açıyorsunuz, üyeler defalarca hamile olmadığınızı söylediği halde ısrarla hamile miyim diye soruyorsunuz, bu konuyu açmadan 20 dakika önce başka bölümde de hamile miyim diye sormuşsunuz, tamam panikliyorsunuz ama devamlı hamile miyim diye sormak için konu açarsanız üyelerde haklı olarak isyan ediyor, hamile değilsiniz artık kendinizi bir ikna edin lütfen, ayrıca 2017'den beri hamile miyim diye soruyorsunuz, demek ki nişanlınızla uzun zamandır yüzeysel de olsa bir cinsel ilişkiniz var, 24 yaşında erişkin bir kadınsınız üstelik, nasıl hamile kalınır, hangi durumlarda hamilelik riski vardır, korunma yöntemleri nelerdir öğrenmiş olmanız gerekiyordu, madem bu kadar korkuyordunuz neden 2017'den beri cinsellik yaşıyorsunuz, ilk açtığınız konunuzda hamilelik riski yüzünden psikolojinizin bozulduğunu yazmışsınız, o zamandan beri ders almadınız mı?

Gençsiniz sevgiliniz/nişanlınızla birlikte olursunuz, bunu eleştirmek kimsenin haddi değil ama bilgileriniz doğruysa şayet 24 yaşında, Lisans mezunu bir biyologmuşsunuz, 4 yıl biyoloji okuyorsunuz ve üreme nasıl olur bilmiyorsunuz, maksadım sizi rencide etmek değil ama kaç yıldır cinsellik yaşayıp korkularından ders çıkarmayan birisiniz, ya yaşadıklarınızın arkasında durun ya da bu kadar endişe panik yaşarken bir daha evlenene kadar cinsellik yaşamayın, hamile değilsiniz ama bu gidişle evlenmeden hamile kalma ihtimaliniz yüksek.
Ayrıca bekarete bu denli önem veriyorsanız nişanlınızla dahi olsa, sürtünme şeklinde de olsa bir şey yaşamayın zira maalesef bunun da üstesinden gelemeyecek arkasında duramayacak gibisiniz.

Çok pismanim uykularim kaçıyor Hayattan tat alamaz oldum. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim uykularim kaçıyor çok pismanim hamile olma ihtimalim var mi ? Birkaç tane sivilce çıktı vucudumda. Sizi bu soruyla meşgul ediyorum ama kimseye anlatamıyorum içim sıkıldi anlayan beni de. Ne yapsam çabuk regl olurum. Baska soru sorup kafanizi sisirmicem soz
Pişman olma yaptığın hiçbir şeyden ben hiç-bir şekilde ilişkiye girmediğim hâlde olamıyorum stres yaptın icin olamıyorsun sakin ol yada doktora git ilaç verır olman icin

Pişman olma yaptığın hiçbir şeyden ben hiç-bir şekilde ilişkiye girmediğim hâlde olamıyorum stres yaptın icin olamıyorsun sakin ol yada doktora git ilaç verır olman icin
Bekli
Merhaba Sagoleyta,
konu açma sınırlaması yok, konu açabilirsiniz ama siz günlerdir aynı içerikle konu açıyorsunuz, üyeler defalarca hamile olmadığınızı söylediği halde ısrarla hamile miyim diye soruyorsunuz, bu konuyu açmadan 20 dakika önce başka bölümde de hamile miyim diye sormuşsunuz, tamam panikliyorsunuz ama devamlı hamile miyim diye sormak için konu açarsanız üyelerde haklı olarak isyan ediyor, hamile değilsiniz artık kendinizi bir ikna edin lütfen, ayrıca 2017'den beri hamile miyim diye soruyorsunuz, demek ki nişanlınızla uzun zamandır yüzeysel de olsa bir cinsel ilişkiniz var, 24 yaşında erişkin bir kadınsınız üstelik, nasıl hamile kalınır, hangi durumlarda hamilelik riski vardır, korunma yöntemleri nelerdir öğrenmiş olmanız gerekiyordu, madem bu kadar korkuyordunuz neden 2017'den beri cinsellik yaşıyorsunuz, ilk açtığınız konunuzda hamilelik riski yüzünden psikolojinizin bozulduğunu yazmışsınız, o zamandan beri ders almadınız mı?

Gençsiniz sevgiliniz/nişanlınızla birlikte olursunuz, bunu eleştirmek kimsenin haddi değil ama bilgileriniz doğruysa şayet 24 yaşında, Lisans mezunu bir biyologmuşsunuz, 4 yıl biyoloji okuyorsunuz ve üreme nasıl olur bilmiyorsunuz, maksadım sizi rencide etmek değil ama kaç yıldır cinsellik yaşayıp korkularından ders çıkarmayan birisiniz, ya yaşadıklarınızın arkasında durun ya da bu kadar endişe panik yaşarken bir daha evlenene kadar cinsellik yaşamayın, hamile değilsiniz ama bu gidişle evlenmeden hamile kalma ihtimaliniz yüksek.
Ayrıca bekarete bu denli önem veriyorsanız nişanlınızla dahi olsa, sürtünme şeklinde de olsa bir şey yaşamayın zira maalesef bunun da üstesinden gelemeyecek arkasında duramayacak gibisiniz.
Bunlar bi de yonetici olacak milletin sorduğu ne var ne yok ifsalar gibi artist artist fircalar gibi yaziyolar. Ne dengesiz adamlarsiniz eğer üyelik actiysam istedigim sekilde kullanirim bu sizi baglamaz. Bidaha da boyle sacma sapan yorum yapma. Milletin ozel hayati istedigini yapar suphe duyuyorsa yinede bi başkasından yardim alabilir isteyen cevaplar istemeyen gormezden gelir bu mantığı da siz oturtamamissiniz neyse kafanizdaki biyoloji bilgisi size yeter

Arkadaslar regl oldum. Olumlu yorum yapip pskilojime destek cikanlardan Allah bin kere razi olsun. Yolunuz hep düz olur guzel mutlu olarak ilerlersiniz ins. Allah ne muradiniz varsa versin samimi içten dualarim sizlerle olsun hersey gonlunuze gore olsun. Allaha emanet olun selametle.

Bu konuları sıkça görüyorum ve altında da aynı yorumlar var. Kesinlikle hamile kalmazsın hamile.kalma ihtimalin sıfır. Bu arkadaşı bilemem ancak lütfen genç kızları yanlış yönlendirmeyin. Sürtünmeyle iliski yasayanlar genelde tecrübesiz gencler oluyor. Burda penisin vajinaya girmesi önemli değil önemliolan spermin vajinadan geçmesi ki bunu partneriniz o anda fark etmeden kaçırabilir. Boşaldıktan sonra penisinde kalabilir devam.ederseniz vajinaniza ulaşabilir. Bunu tüm uzmanlar da risk.olarak.söyler. lütfen dikkatli olun ve burda da cinsel.birleşme olmasa dahi hamilelik riski olabileceğini unutmayın. Dediğim gibi bunu yapanların düzenli cinsel hayati olmayan gençler olduğunu düşünürsek risk fazla. Çünkü geri çekilme ve bosalmayı kontrol.etme vs de düzenli cinsel.hayatla olan tecrübeler

Sogan kaynat suyunu ic soguyunca hemen regl olursun ama icerken burnunu tika kotu kokuyo

Sürtünmeyle ilişki nedir ya 😂ilişkiye girmek istiyorsanız doğru düzgün ilişkiye girin hazır değilseniz ve sonuçlarına katlanamayacaksanız da girmeyin. Ayrıca erkeklere güven olmaz Bi doktora gidip bünyeniz için en uygun yöntem neyse o şekilde korunun...bu korunma işlerini erkeklere bırakırsanız mağdur olursunuz.

Anlamadığım nokta şu,madem bu kadar korkuyosun o zaman prezervatifsiz neden sürtünüyosun? Boşalma olmadan hamilelik olmayacağını da biliyosundur heralde,sonuçta bu isteği duyma yaşındaysan.. Yanlış anlama yani bu işin sonunda hamilelik riski var ve korkuyosan daha büyük önlemler al. Ayrıca sivilce falan demişsin. Sadece hamilelikten değil cinsel hastalıklardan da kork bir şeyden korkman gerekiyorsa.. Kaçıncı yüzyıldayız kadınlar hala HPV’nin ne kadar bulaşıcı ve kanser riski taşıdığını bilmiyor. Ha şimdi diceksin ki içime başka bir ateş attın ama ben şimdi atayım o ateşi sen de daha dikkatli ol, sonradan pişmanlık fayda etmeyebilir...

Back
X