Pismanim yardımcı olcak yorumlara ihtiyacım var

Yorumlariniz için çok tesekkur ederim Allah ne muradiniz varsa versin. Uyku tutmuyor ins bu sureci atlatırim gerekrn dersi cikardim ciddrn kötü bir durum
Öyle farkındayım ama bize güven gerçekten için rahat olsun bak akışına bırak olacaksın regl kesinlikle rahat ol %100000000

Insallah olurum cabucak. Hepinize dua etcem bu saatte vakit ayirdiniz destek çıktınız baska biri olsa yapmaz sagolun
Azıcık hamile olma ihtimalin olsa gerçekten söylerim ama yok uyu mışıl mışıl bu korku iyidir en azından dikkatli olursun erkek arkadaşin için sorun yok oh uyuyordur şimdi mis gibi

Ya tmm komik olabilir ama suan o havada değilim cidden. Kafamdaki düşünceleri atmam lazim. Empati yaparsan sevinirim
bu kafaya hiç ulaşamayacağımdan üzgünüm ama empati kuramayacağım sizinle. çok ayrı yerlerdeyiz. sen mi bizimle kafa buluyon, biz mi seninle bilemiyorum 🤷🏼‍♀️

bu kafaya hiç ulaşamayacağımdan üzgünüm ama empati kuramayacağım sizinle. çok ayrı yerlerdeyiz. sen mi bizimle kafa buluyon, biz mi seninle bilemiyorum 🤷🏼‍♀️
Yok ya
Azıcık hamile olma ihtimalin olsa gerçekten söylerim ama yok uyu mışıl mışıl bu korku iyidir en azından dikkatli olursun erkek arkadaşin için sorun yok oh uyuyordur şimdi mis gibi
sagolasin uyuyamiyorum da yine uyuyakalirsam belki
Tesekkurler hersey icin. Uyuyamiyorum da yine uyuya kalir uyanirim. Ins cabucak da olurum. Sagolasin yorumlar icin Allah raziolsun

Insan ister istemez takiyor ins kimsenin basina gelmez. Neyse bu son başlıkti bidaha gormezsin beni. Selametle sana
Prezervatifsiz yaptigim seksten sonra, icime sinmedigi icin gittim hamilelik testi aldim yaptim bitti.

Kimseyi online hamilelik testi gibi kullanmadim. Size her basliginizda yazdi insanlar, kimseyi kaale almiyorsunuz. Bu kadar takinti yaptiysaniz gider test alir yaparsiniz. Kendiniz alamiyorsaniz surtundugunuz adam gider alir getirir.

Prezervatifsiz yaptigim seksten sonra, icime sinmedigi icin gittim hamilelik testi aldim yaptim bitti.

Kimseyi online hamilelik testi gibi kullanmadim. Size her basliginizda yazdi insanlar, kimseyi kaale almiyorsunuz. Bu kadar takinti yaptiysaniz gider test alir yaparsiniz. Kendiniz alamiyorsaniz surtundugunuz adam gider alir getirir.
Bireysel farklilik oluyor iste. Herkes sen olamiyor. Neyse arkadaslarin yorumlari degerleri bu konu hakkinda son basligimdi. ;)

bir de üstüne görme diye bir şey var, adet olsanız bile hamile olma ihtimaliniz var :KK53:
çalıştığım yerde bir kadın bilmem kaç aylık hamileyken anlamış hamile olduğunu, adet olmaya devam etmiş yani :KK45:
Sizin yerinizde olsam evlenmeden bu işlere kalkışmazdım,
o arkadaş 7 aylık olunca karnı ortaya çıktı ve gayri meşru çocuk doğurdu, herkesin ağzına sakız oldu

bir de üstüne görme diye bir şey var, adet olsanız bile hamile olma ihtimaliniz var :KK53:
çalıştığım yerde bir kadın bilmem kaç aylık hamileyken anlamış hamile olduğunu, adet olmaya devam etmiş yani :KK45:
Sizin yerinizde olsam evlenmeden bu işlere kalkışmazdım,
o arkadaş 7 aylık olunca karnı ortaya çıktı ve gayri meşru çocuk doğurdu, herkesin ağzına sakız oldu
Geldi sana anlattı yani surtunmeyle hamile kaldım ben vajina ve çevresine bosalmadi ama diye

Geldi sana anlattı yani surtunmeyle hamile kaldım ben vajina ve çevresine bosalmadi ama diye
sürtünmeyle değil normal ilişkiyle, 7 aylık olunca herkes anladı,evli olmadığı için gayri meşru ilişkiden hamile kaldığı ağızlara sakız oldu, hamile bırakan adam da hamile kalınca terk etmiş çocuğunu tek başına büyütüyor 9 yaşında, kızımla yaşıt kızı

sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük,
sürtünmeyle hamile kalma ihtimaliniz çok çok düşük,
Bende normal bi iliski olmadi kizlik zari duruyor. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim 2 gun gecikti

Bende normal bi iliski olmadi kizlik zari duruyor. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim 2 gun gecikti
strestendir, vajina çevresine boşalmadıysa hamile kalma ihtimaliniz yok

Back
X