Pişman olurmuyum sizce

Tam yaz mevsiminde kiraya hemen verilir. Aldığınız evi kiraya verin. Siz eski evinizde oturmaya devam edin. Biz de ev arıyoruz. Bu muhitten de gitmek istemiyoruz ama burası da cep yakıyo. Ben de alıp kiraya versem burda oturmaya devam mı etsem diyorum. Ama sonra da diyorum kiracı kirayo falan vermezse kalırız ortada. Hayırlı olsun eviniz

Merhabalarrrr

Hemen konuya gireyim istiyorum arkadaşlar

Ben çalışmıyorum eşimşn de işi maaşı çok şükür iyidir

Şuan kirada oturuyoruz oturduğumuz semt bulunduğum şehrin en güzel en elit muhiti nerdeyse
aylık kirasıydı güvenliğiydi bahçe bakımıydı şuydu buydu bize baya tuzlu geliyordu ama hiç sıkıntı çekmiyorduk neyse ;

Madem bu kadar ödeme yapıyoruz hepside hawaya gidiyor en azından bir ev alalım değerlendirelim dedik çok şükür bi ew aldık önümüzdeki günlerde taşınıcaz

Acaba larımın oluştuğu yer ise
Yeni aldığımız ewin muhitti orta sewiyeli tamam ewin içi çok güzel hatta dublex herşeyi düşünülmüş

Şuan ki muhitten ew alabilirdik ama çok çok zorlanıdık

Kirada kalıp para mı biriktirmeliydik
Yoksa aldığımız iyi mi olmuş

Birde şöyle birşey war biz bu ewi içinde yaşlanmak içşn almadık bi nevi yatırım kredisi bitince satar çokk daha iyisini alırız diye düşündük sizce iyimş yapmışız????
Cok iyi yapmissiniz allah huzurlu,mutlu,saglikla oturmayi nasip etsin insallah.yatirim yapmak iyidir canim,kirada kalip para biriktirmek ne kadar cazip gorunsede baslarda,mumkun olmuyor ne yazikki hazira dag dayanmaz derler anacim gule gule oturun:KK39:

iyi olmuş tabiki ilerde satar az bir kredi daha çeker istediğiniz yerden tekrar alırsınız, para bir yere bağlanmayınca maalesef birikim yapılamıyor

Merhabalarrrr

Hemen konuya gireyim istiyorum arkadaşlar

Ben çalışmıyorum eşimşn de işi maaşı çok şükür iyidir

Şuan kirada oturuyoruz oturduğumuz semt bulunduğum şehrin en güzel en elit muhiti nerdeyse
aylık kirasıydı güvenliğiydi bahçe bakımıydı şuydu buydu bize baya tuzlu geliyordu ama hiç sıkıntı çekmiyorduk neyse ;

Madem bu kadar ödeme yapıyoruz hepside hawaya gidiyor en azından bir ev alalım değerlendirelim dedik çok şükür bi ew aldık önümüzdeki günlerde taşınıcaz

Acaba larımın oluştuğu yer ise
Yeni aldığımız ewin muhitti orta sewiyeli tamam ewin içi çok güzel hatta dublex herşeyi düşünülmüş

Şuan ki muhitten ew alabilirdik ama çok çok zorlanıdık

Kirada kalıp para mı biriktirmeliydik
Yoksa aldığımız iyi mi olmuş

Birde şöyle birşey war biz bu ewi içinde yaşlanmak içşn almadık bi nevi yatırım kredisi bitince satar çokk daha iyisini alırız diye düşündük sizce iyimş yapmışız????

ev aldığınız iyi olmuş tabiki kira ödemek boşa para atmak bencede. neden ev yerine EW, sevgiler yreine SEWGİLER yazıyorsunuz, daha mı elit oluyor?
yapmayın böyle yabancı özentiliğini çok çiğ duruyor.

Aaay ne kötüsünüz vallahi rencide oldum
Ew değil ev aldım bu birr

İyi muhit kötü muhit diye belirtmem yahut ev ile ilgili gereksiz detaylara girmem kendimi daha iyi ifade edebilme açısından idi yorum yaparken empati ile yaklaşın diye

Vede bulunduğum şehirde tayin nedeni ile ikamet ediyoruz akraba falan da yok e eşimin işi gereği haftada bir iki bazan üç dört geçe nöbetleri oluyor kendimi rahat hissedermiyim korkarmıyım bundan emşn değilim burda neticede kameralar güvenlikçiler var bi korku söz konusu olmuyor du buraya da dem burmak istedim ama yanlış ifade kurbanı oldum heralde

ya nerden aklınıza geliyor hava atma filan. neyle hava atmış ki sanki yalı aldım demiş. dubleks ev alabildik orta seviyeli muhitte demiş ne var bunda? ayrıca yok mu sizin şehrinizde semt ayrımı ne bileyim bir tarabya ile dolapdere bir mi çankaya ile sincan bir mi? Allah aşkına bu kadar kötü niyetli olmayın ya.

iyi yapmışsınız. oturabildiğiniz, keyif alabildiğiniz kadar oturun. insanın evi gibisi yok. kira ne de olsa zorlar insanı. Allah güle güle oturtsun.

Canım hiç düşünme. ..geçer oturursun bir süre baktın olmadı alisamadin kiraya verirsin yine istedigin yerde oturursun.ilerde belki satarsin ev iyi bir yatırım. Kaybettirmez.canini sıkma hiç. Güle güle otur.

Orta kesim muhit ama bizimki dubleexxx hmm iyimi yaptık ev guzel falan ama orta kesim yoksa zengin kesimden tek katli bir ew mi alsaydik yok ya ozaman dublexx diye konu acamazdim derdim çok büyük :KK14:

Bu kdar ayrinti vermene gerek yoktu bence.yani dublex oldugunu falan eklemen gereksiz olmus dogal olarak yanlis anlasildi bence...aslinda bu konuda iyi gunlerde oturun hayirli olsun demekten baska diyecek bsey yok bi sorun goremedim cunku ben....

X