Pişman olup KeŞşke demek istemiyorum

Assiyam

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
3
0
35
Merhaba hanımlar . Aranızda yeniyim. Yurtdışında yasıyorum. 30 yasındayım evlıyım 2 cocuk annesıyım. 1.58 boyunfa 54 kilodayım . Bu cumartesı randevumvar ıstanbulda gogus buyutmek için. Ama çok yazı ve yorum okudum. Kafam çook karıstı. Yardımınıza ihtiyacım var. Kimi insan yaptırıyor çok memnun ama kimi insan yaptırıyor yinede sonradan cıkartmak istiyor yada cıkartıyor. Cunku buyuklugunden rahatsız oluyor belkı , yada bebek yapıyot hormon degısıklıgınden dolayı goguslerde tekrar deforme yasıyor yada baska bişey. Ben şoyle dusunuyorum herkezin bunyesı tenı bedenı aynı degıl. Herkez aynı sorunları yasayacak dıye bındartlandırma yok. Ama ben cok kararsızım . Benım goguslerım çok kucuk sarkma yok ama çok çok kucuk yanı a beden ile b beden arası bişey. Bende bı bayan olarak halıyle bı alısverıste guzel iç çamasırları goruyorum be heveslenıyorum cunku hıc olmuyor bana . Yardımcı olurmusunuz fıkırlerınızı alabılırmıyım

Yuvarlak, kas altı, çocuk düşünmüyorsan meme ucu, ama asla koltukaltını tavsiye etmem, o boy ve kiloya 275 cc - 320 cc belkide. Zaten doktor vücutunun ne kadar alabileceğini bilir.

6 hafta egzersiz yok, ağır taşıma yok, kasma yok.

Düzenli masaj var, belki korse var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…