Saç Kesim Şekilleri Pişman olmaktan korkuyorum :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Alphesibia

...............
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
2.053
12
158
Merhaba. Benim saçlarım çok uzun şu an kalçamdan 3 cm filan yukarıda. Sorunum; göğüs hizamda kat var, tek bir kat.
Ben hepsi bir boyutta olsun istiyorum ve yarın gidip dümdüz kestirmeyi düşünüyorum:26:
Sizce kestirmeli miyim ? Kendimi bildim bileli saçlarım uzundu bu yüzden kendimi kısa saçlı hayal edemiyorum. Yardımcı olun bana lütfen

Kararını iyi ver ama bence bi bayana uzun saç çok yakışıyor saçlarınıda gördüğüm kadarıyla güzellerdi...

Merhabalar

Saçlarım tam belimdeydi benim de...

Ama 4 kat vardı...

En kısa kat omzumun 3 cm aşağısındaydı

Dümdüz olsun dedim ve kestirdim..

Açıkçası ben memnunum kestireli tam 2.5 ay oldu

Şimdi 2-3 santim uzadı, kullanımı da rahat...

Tabi bunlar benim şahsi fikrim

bende katsız saçtan yanayım
arkalarda hiç kat yok ama önlerde var
onlara bile sinir oluyorum
uzadıkça kestiricem yavaş yavaş o zaman giderler nasılsa
ama sen birden baya kısaltıcaksın
iyi düşün bence

Kararını iyi ver ama bence bi bayana uzun saç çok yakışıyor saçlarınıda gördüğüm kadarıyla güzellerdi...

Teşekkürler tugçecim ama bu aralar katsız saça takmış durumdayım, daha sağlıklı ve daha dolgun durur diye düşünüyorum. Off çok kararsızım :26:

Kesin pişman olursun

Umarım olmam (

Yaza kadar istediğim boyuta gelir diye düşünerek telkin ediyorum kendimi

Birden olacağı için terddüt ediyorum bende, acaba katın biraz daha aşağısından mı kesitrsem:26:

bugüne kadar hep yapmadıklarımdan pişman oldum,hep niye yapmadım diye söylendim kendi kendime.yapmak istiyorsan yap derim ben.bence pişman olmazsın.dediğin kesimin sana yakışacağını düşünüyorum.

hayırlı olsun.

Umarım öyle olur

cnm ne yaptın yazmamışsın :)) ben yakışacağını düşünüyorum :))

Yaptım, 2 hafta oldu :) ama ben daha fazla istediğim halde, kuaförüm 5 cm filan kesti; kata yetişmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…