Önce ki konularimi bilenbilir bu arada bunu baska forumda paylastim ama olmadi modlar uygun basliga tasirsa sevinirim :) bi sevgilim vardi ve kotu sekilde ayrilmistik bugun instagram profiline denk geldim ve o...spu ve yo.lu dedigi bi kizi takip etmisbende kiza mesaj attim senin hakkinda boyle boyle diyordu dedim yaklasik 1 saat konustuk kizda mesaj atmis o sahisa sevgilim gelicek birazdan basicam orayi demis yaptigim sacmalik oldu ama o...su dedigi ve sevgilisi olan bi kiza asilmak neymis gorsun
Arkadasi anlattiAsildigini nasıl anladın ?
Kiz psikopat ya ilk konusmadan anladimKim kimi basıyo :) o da onu kandırmış yani :)
Yanlis yaptim ama oda hakaret ettigi kizi takip etmeseydi napayim kizada yazik birde o cocuk benim kardesim gibi diyorduBacim ne yaptin:)
İntikam mı en sevdiğim eheheHuhhuuu
Eski konularim biliyosaniz eger bundan dahafazlasini hakediyorBöyle her işe burnunuzu sokmayın bence ya.Valla korkuyorum sizin gibi kızlardan ben insanı ipe götürürsünüz
Benimde en sevdigim ama henuz alamadimİntikam mı en sevdiğim ehehe
Insallah kimseye zarar gelmez diyeyim o zaman insanlarin cildirmis oldugu pire icin yorgan yaktigi bu devirde iyi cesaret senin kiYanlis yaptim ama oda hakaret ettigi kizi takip etmeseydi napayim kizada yazik birde o cocuk benim kardesim gibi diyordu
Karaktersizce mi? Pardon? Siz once ki konularimi okumamissiniz belli benim yerimde baskasi olsa neler neler yapardi!Ne kadar karaktersizce bir davranış sizinki...sizin gibilerden korkulur
Bu pek intikam olmamış yav.İntikam mı en sevdiğim ehehe
Umrumda bile degil o bana aci yasatirken hic dusundu muInsallah kimseye zarar gelmez diyeyim o zaman insanlarin cildirmis oldugu pire icin yorgan yaktigi bu devirde iyi cesaret senin ki
Hayirlisi:)Umrumda bile degil o bana aci yasatirken hic dusundu mu