pisman degilim

hic bulasmayin boyle seylere ya ayrildiysaniz bitti gitti boyle baska kizlarla muattap olarak kendinizi kucuk dusurursunuz

Kıza o kelimeleri kullandığı zaman tepki gösterseydin daha iyi olurmuş.
Ne biliyormuş beyfendi kıza o kelimeleri kullanırken :KK76:

Eski konularim biliyosaniz eger bundan dahafazlasini hakediyor
Biraz bile çocuğu haksız bulmadım.Size ilk aylarınızda el kaldıran biriyle olmaya devam etmeseydiniz.Bi de cirkeflik yapıyosun güzelim daha 18 yaşındasın ya.Böyle ilişki olmaz böyle intikam da olmaz.Baştan sona haksızsın ve sadece kendini küçük düşürmüşsün.Pişman ol bence

Yaşlarınız kaç sizin?

Ayy ben instagramda 897 kişi takip ediyorum şimdi baktım. Üçte biri butikler makyaj sayfaları falan olsa, üçte biri kadın üçte biri erkektir. Aman yarabbim 300 erkek takip ediyorum, demek ki 300 erkeğe asılıyorum. Arayın kocamı gelsin vursun beni. :bicak::bicak::skandal:

Ahahaha tam benim kafadansın, iyi yapmışsın bende dayanamazdım, ama sonradan sana sarmasın eski sevgilin, ulaşamayacağı bir konuma getir kendini bence :KK54:

Bitmiş gitmiş ne diye hala profiline girersiniz kurcalarsınız takip ettiklerine mesaj atarsınız. Anlamış değilim

Yaşlarınız kaç sizin?

Ayy ben instagramda 897 kişi takip ediyorum şimdi baktım. Üçte biri butikler makyaj sayfaları falan olsa, üçte biri kadın üçte biri erkektir. Aman yarabbim 300 erkek takip ediyorum, demek ki 300 erkeğe asılıyorum. Arayın kocamı gelsin vursun beni. :bicak::bicak::skandal:
Canim benim ben takip ediyor diye asilyor demedim kiii arkadaslarindan bisey duydum ondan oyle yazdim offf offff :işsiz:

Ahahaha tam benim kafadansın, iyi yapmışsın bende dayanamazdım, ama sonradan sana sarmasın eski sevgilin, ulaşamayacağı bir konuma getir kendini bence :KK54:
Saramaz annem onu sikayet etmek istiyor aslinda tek hatasinda gidiverir kendiside farkinda o yuzden bana bisey diyemiyor:lülülü:

Biraz bile çocuğu haksız bulmadım.Size ilk aylarınızda el kaldıran biriyle olmaya devam etmeseydiniz.Bi de cirkeflik yapıyosun güzelim daha 18 yaşındasın ya.Böyle ilişki olmaz böyle intikam da olmaz.Baştan sona haksızsın ve sadece kendini küçük düşürmüşsün.Pişman ol bence
Yaptigim yanlis oldu farkindayim ama olmusla olmuse care yok. Evet aylarca once ayrilmaliydim ama sevgim hep daha agir basti pismanmiyim pismanim tabikide

Yaptigim yanlis oldu farkindayim ama olmusla olmuse care yok. Evet aylarca once ayrilmaliydim ama sevgim hep daha agir basti pismanmiyim pismanim tabikide
Tamam ışte daha uğraşma böyle saçma işlerle.Önüne bak.
Annen şikayet etmek istiyormuş reşit değilsin sanırım.Eğer intikam istiyosan git şikayet et onu annenle.

X