pislik eşimle tırnak kavgası ve sevmediğim işi yapıyor olmam

Yani ben esinize degilde aslinda babaniza yonelik bir yorumda bulundum. Babam uzulur diye dert etmeyi birakin, babaniz su halinizi duysa daha cok uzulur.

Siz bu kahvalti salonuna sgksiz kole alinacaginizi evlenmeden once farketmediniz mi? Yani flort halindeyken, nisanliyken bu hallerini cok saklayabilecek biri gibi degil sanki?

Eşiniz haklı, tamam siz sürekli elini yıkayan biri olabilirsiniz ama bunu size gelen müşteri nerden bilsin, iğrenebilir. Ayrıca siz başkasının işinde çalışmayı çok rahat güllük gülistanlık sanıyorsunuz sanırım, eşinizin yanından daha rahat başka bir iş bulamazsınız emin olun.

O zaman da demistim simdi de diyorum. Benim 7-8 senedir gormedigim dugunume bile gelmeyen amcam benim kocamin tek bir sac teline kurban olsun ya. Amcam catkapi evime gelemedi diye kocami kapinin onune koyacakmisim Bak amcam o gunden beri ne beni ne babami aradi, ama biz esimle gayet mutlu hayatimiza devam ediyoruz.

Niye boşanmıyon bu kadar mutsuzsan. Sebıyosun bu hayatı demekki

En son boşanmaya ikna oldunuz sanıyordum. Ayrıca tezgahtarların sanitasyon kuralları gereği makyaj yapmaması ve iş kıyafeti mi giymesi gerekiyor? Gerekmiyorsa giyinin.

Eğer gerçekten cesaret edemiyorsanız bu yolla belki kocanız sizi boşar da siz kurtulursunuz.

Bi doktora mı gitsen

Yaprak dökümü Ferhunde geldi aklıma birden sonra dedim ona bile haksızlık olur o bile aile kavramını bilirdi

Üslup berbat anladık mutlu değilsiniz boşanın kk sizin günlüğünüz değil

Ahahaha nasılda artist artist yazmış bu bir gerçektir işte asarım keserim diyenin kendine hayrı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…