- 27 Şubat 2012
- 14.002
- 23.352
Saygı dediğimiz karşılıklı olur.Hayır ya sadece saygı bekliyorum çok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saygı dediğimiz karşılıklı olur.Hayır ya sadece saygı bekliyorum çok mu
Bugüne kadar hangi yaptığı şeyi sana sordu? Hangi yaptığının bedelini ödedi? Şimdiye kadar duymadığı saygıyı şimdiden sonra niye duysun? Naparsın mesela duymazsa, çıkıp gider misin?Hayır ya sadece saygı bekliyorum çok mu
Adam kumarda ev yimiş, bu konu gibi tonla marifeti var, hele akrabadan birinin memelerine bakma olayı var çok fena, bi de bi ara adamın sırtını attıydı buraya çizik içinde kalmış, evliliğin ilk yılları da kadın liseyi bile okumadı diye fena zorbalamış.Kızlar konu sahibinin anladığım kadarıyla ilk sorunu değil sanırım yorumları sonradan okudum problem ne acaba yani hiç bir kadın veya erkek aldatılmayı haketmiyor ama belli ki bişeyler kaçırmışım. Boşanma aşamasındalar mıydı bu çift ?
Allah kahretsin öyle adamı konu sahibi sana sesleniyorum çek git öyle adamı niye çekiyorum kurtar kendini o cehennemden.. kendine mis gibi hayat kutAdam kumarda ev yimiş, bu konu gibi tonla marifeti var, hele akrabadan birinin memelerine bakma olayı var çok fena, evliliğin ilk yılları da kadın liseyi bile okumadı diye fena zorbalamış.
Sırtını mı attı ahahahs boşluğuma geldiAdam kumarda ev yimiş, bu konu gibi tonla marifeti var, hele akrabadan birinin memelerine bakma olayı var çok fena, bi de bi ara adamın sırtını attıydı buraya çizik içinde kalmış, evliliğin ilk yılları da kadın liseyi bile okumadı diye fena zorbalamış.
Geçenki konunda da yazmıştım. Boşanmak isteyen biri eşinin hareketlerini takip etmez kafasında sadece boşanmak olur bitmiştir eşini kıskanıyorsun halâ yazmıştım. Hayır demiştin.
Güzelim sen boşanamazsın. Aile kpss falan hikaye.
Kıskançlığını bastır, bu adamı böyle çek, veren taraf sen ol, yürüsün gitsin işte.
Tırnak içindeydi adamın sırtı yatay çizgili enişte tişörtüne dönmüştü.Sırtını mı attı ahahahs boşluğuma geldi
Oha ona rağmen hala evli kaldıysa ne diyim yaniTırnak içindeydi adamın sırtı yatay çizgili enişte tişörtüne dönmüştü.
Eşim olcak adamın telefonundan resimlere bakıyordum.
Mesai saatleri içinde işte koltukda uyurken hani kalabalık bir ortam da uyurken fotoğrafi çekilmiş bende baktım güldüm.
Kim çekmiş bunu dedim diye evi başıma yıktı.
Kim çektiyse çekti fotoğrafa gül geç neden soruyorsun diye.
Fotoyu çeken bayan iş arkadaşı.
Hani bende mi sorun ondamı ne bicimm bir insan bu ya
Eşim olcak adamın telefonundan resimlere bakıyordum.
Mesai saatleri içinde işte koltukda uyurken hani kalabalık bir ortam da uyurken fotoğrafi çekilmiş bende baktım güldüm.
Narsist olabilir miEşim olcak adamın telefonundan resimlere bakıyordum.