pisisik'in düğünü

masAllah...

canim gelinligine bayildim, su ana kadar gördügüm bütün gelinliklerden cok cok güzel... insAllah banada böylesine güzel bir gelinik nasip olur...
bu resimlerin photoshoplanmamis halleri bence daha güzel... böyle naturel görünen resimleri cok severim...

Allah bozmasin canim...

cok tesekkur ederım darısı basına canım ıns.bunlar bızıım fotografcıdan ıstedıgımız cekımlerdi düzenlenenleride albüm oldu

gelinlik çok güzel tam ıstedığım gıbı sanada çok yakışmış canım Allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin..

gelinliğğin harika ve sana çok yakışmış,ve birbiirinize de çok yakışmışsınız,br ömür boyu mutluluklar

canım cok tatlı bir yüzün var maşallah :) allah bir ömür mutlu etsin:)

Gelinliğin tam aradığım şey ya evin gibi gelinliğin de tarz gerçekten. Nerden kaça aldın markası ne canım ya?

Kol kısmı ve etek kısmı hoş özellikle. Straplez gelinlikten hoşlanmıyorum. Kolları sıcakta yakmaz dimi, yarım kol mu yoksa komple uzun kol mu daha hoş bilemedim.

Kol kısmı ve etek kısmı hoş özellikle. Straplez gelinlikten hoşlanmıyorum. Kolları sıcakta yakmaz dimi, yarım kol mu yoksa komple uzun kol mu daha hoş bilemedim.

canım bu straplezdi ben kolları sonradan eklettim ama hiç yakmadı mayıstaydı benim düğünümde problem olmadı yani.komple uzunda taktıkların gorunmuyo baya kalabalık bır goruntu olabılır .en azından bıleklerınden bıraz yukarıda olabılır.

mutluluklar dilerim canim :) ve dikkatimi ceken, cok fotojenik birisin
ve degisik bir yüzün var.. dogal bir güzelligin, yüzünde sanki bir hikaye var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…