• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pisisik'in düğünü

hepinize ayrı ayrı tek tek teşekkür ederim . Maşallahları eksik etmediğiniz için de tabi. Fotoğraf çok var ama hepsini koyamıyorum .600 tane kadar .bunlar ılk elıme gelenler .Darısı bekar arkadaşlarımın başına inş.

gelinliği çok çok beğendim. burda gördüğüm en güzel gelinliklerden kolları ve üst kısmıyla çok asil duruyor. Allah mesut etsin:nazar:

gelinliği çok çok beğendim. burda gördüğüm en güzel gelinliklerden kolları ve üst kısmıyla çok asil duruyor. Allah mesut etsin:nazar:

tesekkur ederım canım kollarını sonradan ekletmıstım o gun bıraz problem oldu ama geldı gectı işte.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, çok ama çok güzel bir gelinsiniz.

Benim bir sorum olacak, gelinliği diktirdiniz mi, hazır mı? Kaça aldınız, nerden aldınız?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, çok ama çok güzel bir gelinsiniz.

Benim bir sorum olacak, gelinliği diktirdiniz mi, hazır mı? Kaça aldınız, nerden aldınız?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

gelinliğimi diktirdim.Mahmutpaşa da diktirdim 800 tl. tesekkur ederım:17:

:nazar:bunlar da benim dış mekan çekimlerim ..Henüz photoshoplanmamış ,düzenlenmemiş halleri...

Uploaded with ImageShack.us

Gelinliğin modeli sana çok yakışmış. Hayırlı olsun tipine uygun model seçmişsin mutluluklar dilerim :))

Back