pısırık sevgili

annesinin yanında msj cekio babasının yanında cekmiofisfisfis

teşekkür ederim valla moral verdin.saoll:Saruboceq:

evet canım yetiştirme tarzı öyle biraz.ciddi düşünüyoruz ama hayırlsı..

evet canım zaten o da öyle söylüyor aynen söylediğin gibi..

yorumlar çok çeşitli evli bayanlar daha mantıklı yaklaşıyor sanırım kulak vermek lazım.biz hemen asıyor,kesiyoruz..a.s

bahaneyle ilgsi yok.bunu nerden biliyorum.msj gönderemediğinde gece yarısına kadar mesajlaşıyoruz.ayrıca izmire geldiğinde bi problem yok.ders çalışırken de sürekli konuşuyoruz mesajlaşıyoruz.yani burdayken bir bahanesiyle karşılaşmadım.ailesi gerçek sebep..kaydirigubbakcemile5

ya hayatında ilk defa beni alttan almadı bu konuda. sen hatalısın dedi.ben de ufak bişeyden çok mu sorun çıkardım ne?ilk defa biraz bozuk atıyo bana.(bu konu fotoğraf konusu)benneyaptımki

aılesıne annesıne babasına seven saygı duyan bı cocuk asla sevdıgıne sahıp cıkar dıye bı kural yok, bız anne degılız ama bunu yasayan genc kızlar olarak bılıyoruz kı annesıne tapan erkek hep annesıne tapıyor, annesıne tapmayan bı erkek lazım bıze , anne degıl sevgılı eş lazım kusura bakmayın annesınız dıye bu kdr saygı gosterıp de yanlışınıza göz yumamıycam. bence böyle :1closedeyes:

ayy canım ne var bunda resminin bir kaçını getirmesi bile iyi hiç getiremem ailem bakıyor deseydi tamam siznirlenip kızmakta hakısın...

ailesinin yanında konuşamaması,msj çekememesi ilk başlarda normaldir bu belli bir zamandan sonra düzelir merak etme

mutluluklar azcık sabret derim.

Annesine tapan bir erkek demedim zaten, ailesine annesine düskün ve saygili olan bir erkek ilerde esinede saygili ve düskün olur dedim...

Ve ayni fikirdeyim hala, bence gercektende helal olsun o anneye babaya arasinda resmiyet olmayan 14 -15 yasindaki cocuklarin bile eve kiz arkadaslarini getirdigi bu devirde böyle saygili bir evlad yetistirmisler....vallaha bravokaydirigubbakcemile3

Annesini ve Babasini ask hayatindan haberdar etmeyen bir erkekegi pisirik olarak görmüyorum ben saygisindan öyle davraniyor bunda ne var??:1closedeyes:

Bu arada sen annesine tapmayan bir erkek bulmakta özgürsün tabiki patiskacim, sana sevgili ve es lazim dedigne göre annesi lazim degil nasilolsa!!

Anne oldugum icin sana göre yanlislarimada göz yumman gerekmiyor!! Anne olmak hatasiz yanlissiz olmakta degildir!!
Ama Anne olmak bazi degerleri görmek ve bazi olaylari diger taraftan bakmak adina inanki cok seyler katiyor insana umarim sende birgün Anne olur ve bu duygulari yasarsin!

Annesini seven veya sevmeyen erkekler olabilir lakin bence en kötüsü annesiz büyüyen bir erkektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…