senınkı pısırıkdanda öte bişi:1shok: ailesinin yanında msj cekememesine takıldım kaldımkafamçokkarıştı artık 15 yasındakı kızlar bıle annesının yanında catır catır msjlasıo:1shok:
arkadaşının yaşı çok genç yetişme tarzından dolayı ailesinden utanıyordur belki resim konusuda öyle küçük sorun ki bencede,eğer seviyorsan böyle kabul et sen ona söylemekle kendine göre düzeltemezsin yani huyu böyle
çekingen bi çocuk demekki ...
ooo daha neler görecen allah bilir bunları dert edip kendini yıpratma derim cnm hayırlısı olsun öptm seni...
bana normal geldi açıkcası ben üni.
okurkenn böyle arkadaşlarım vardı
yetişme tarzlarından kaynakalnıyor canım
bir arkadaşım vardı ailesi asla kız arkadaşının olmasını istemiyordu
okulun bitsin iş sahibi ol ondan sonra diyordu.
pısırk olduğunu düşünme bence
zamanla olacak şeyler
hem sende fikrin olmuş oluyor ailesi hakkında
ciddi düşünüyorsanız bunlarıda gözönüne alırsın.
hakkınd ahayırlısı canım.
bana ilginç geldi doğrusu hiç başıma gelmedi böyle birşey ama hemen pısırık olarak algılama yetişme tarzı bunu uygun görüyordur belki bilmem ailesi bi kız arkadaşı olduğunu öğrendiğinde en ufak hatasını buna mal edebilir belki sevgilinden bundan korkuyordur ne biliyim mesela en basitinden derslerinde en ufak bi düşüşde sana bağlayabilirller çünkü ayrı şehirde ailesnin gözünün önünde olmadığı için herşeyi düşünmeleri normal...bide bu yönden bak derim
Ailesine karsi saygili olmanin, ciktigi kiz arkadasini sürekli onlara sunmamanin neresi pisirikli anlamadim!!benneyaptımki
Hayatim sana kücük bir tavsiye ailesine saygili olan bir erkek ailesine düskün olan bir erkek karisina coluk cocugnada düskün olur..:1closedeyes:
Simdi sana sacma gelebilir ama ilerde sende anne olunca bunlari cok daha iyi anlicaksin..a.s
Pisirik erkek kimdir!! Sevdigni koruyamiyan, sevdigne sahip cikmayan bir erkektir..:tomato:
Senin erkek arkadasin böylemi?? Hayir öyle degilse o zaman o pisirik bir erkek degildir, sadece ailesine karsi cok saygili, helal olsun annesi babasi cok güzel yetistirmis bence.a.s
belkı de senın yapmak yaptırmak ıstedıgın seylerı yapmadıgı ıcın pısırık gııbı gelıyordur sana, belkı de o fotografların tumunu kendısı getırmek ıstemedı ama hakıkaten de aıle baakar yani resımlere ewlı olsanız bıle bakar aılesı, ama aılesının yanında msj atamaması da dogrusu yıne yapmak ıstemıyor olmasından dolayıdır, pısırık dıyemeyız bunun ıcınde.. genelde senınkı yapmak ıstemedıklerını dırek yapmıyor ve yapamıyorum aılem fln dıye bahanelere baglıyor, torende de tanıstıramassa şaşmam dogrusu.
Ailesine karsi saygili olmanin, ciktigi kiz arkadasini sürekli onlara sunmamanin neresi pisirikli anlamadim!!benneyaptımki
Hayatim sana kücük bir tavsiye ailesine saygili olan bir erkek ailesine düskün olan bir erkek karisina coluk cocugnada düskün olur..:1closedeyes:
Simdi sana sacma gelebilir ama ilerde sende anne olunca bunlari cok daha iyi anlicaksin..a.s
Pisirik erkek kimdir!! Sevdigni koruyamiyan, sevdigne sahip cikmayan bir erkektir..:tomato:
Senin erkek arkadasin böylemi?? Hayir öyle degilse o zaman o pisirik bir erkek degildir, sadece ailesine karsi cok saygili, helal olsun annesi babasi cok güzel yetistirmis bence.a.s
aılesıne annesıne babasına seven saygı duyan bı cocuk asla sevdıgıne sahıp cıkar dıye bı kural yok, bız anne degılız ama bunu yasayan genc kızlar olarak bılıyoruz kı annesıne tapan erkek hep annesıne tapıyor, annesıne tapmayan bı erkek lazım bıze , anne degıl sevgılı eş lazım kusura bakmayın annesınız dıye bu kdr saygı gosterıp de yanlışınıza göz yumamıycam. bence böyle :1closedeyes: