pısırık sevgili

miele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
95
0
kızlar ya benim sevgilim çok pısırık ailesinden çok çekinio 21 yaşında bi insan.ama ailesi biraz baskıcı özellikle de babası anladığım kadarıyla.en basitinden bi örnek veriyim biz bunla aynı ünide okuoz.tatilde ailesinin yanına gitti haliyle.bayramdan sonra gelcek bana küçüklük fotoğraflarını getircekti.konuşmuştuk daha önce.ben dün ona hepsini getirebilir misin dedim.o da bikaç tane getirebilirim ailem bakıo bazen hepsini getiremem kızma bana lütfen filan dedi.ama ben kızdım.bugün tartıştık biraz mesajda bana sana sebebini açıkladım sen beni hiç anlamıosun bana kızıosun hep dedi.ama ben bu kadar pısırıklığına sinir oluorum.siz olsaydınız benim gibi mi düşünürdünüz???????:1no2:Çok üzgünüm çoook

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi canım resminin hepsini istemen doğru değil tamam sana bitane getircekmiş çocuk ne diye hepsini istiyon kız güldürdün beni...pısrsıklık değil ki bu düşünmüş ailesinide senide başka ne gibi davranışları var peki pısırık demen için

haklsıın canım bence bende senin gibi düşünürdüm..benimde eski erkek arkadaşım bu kadar olmasada pısırıktı bazen sinir küpü oluyor insan çünkü katlanamıyorsun yaptıklarına...bir erkek ailesine karşı kesinlikle pısırık olmamalı!!!

ayy arkadaşım akşam akşam güldüm valla...
Boşa tartışmışsınız,bu konu bence incir çekirdeğini bile doldurmaz...
Haa bak sana sahip çıkmıyor,gerektiğinde ailesine karşı korumuyorsa o noktada haklısın derdim.

ya mesela abisinin ve babasının yanında bana mesaj atamıor.geceleri mesajlaşıyoruz bazen.hadi biz kızlar saklıoruz bazen ailemizden de bu erkek yani çok garip gelio bana.:sm_confused:

ya mesela abisinin ve babasının yanında bana mesaj atamıor.geceleri mesajlaşıyoruz bazen.hadi biz kızlar saklıoruz bazen ailemizden de bu erkek yani çok garip gelio bana.:sm_confused:

Bir de şöyle düşün,ailesi çok meraklı bir aile ve habire sorup bunaltıyorlar...O da teli kullanmak istemiyor yerimseniben

seni biliomu peki ailesi tanıştırdımı seni yani bunları yaptıysa pısırı değildir...ama msj atamamsı çok ilginç yaa hadi konuşamamsına bişey demessin de msj atamaması ilginç

seni biliomu peki ailesi tanıştırdımı seni yani bunları yaptıysa pısırı değildir...ama msj atamamsı çok ilginç yaa hadi konuşamamsına bişey demessin de msj atamaması ilginç

canım ailesi başka şehirde oturuo.biz aynı üniversitede okuoruz.mezuniyet töreninde tanıştırcak sözdefisfisfis

İyi de güzelim ailesi seni daha bilmiyormuş bile...Tatsız bir şekilde ortaya çıkmasını istemiyordur.

tanıştırmasını filan bekleme arkadaşım daha mesaj atamıyormuş baksana bence bu ciddi bi sorunki bizimde kavgalarımız böyle sebeplerden çok olmuştur..umarım çözersinizama çok zor biz çözemedik..

Ailesinin yanında msj atamıyor olması birz garip açıkcası
bana göre bir erkek ailesinden bu denli çekinmemeli
hoş bir durum oluşmuyor çünkü.
Yok ailem yanımda msj atamam.. yok annem mutfakta konuşamam gibi mazeretleri oldum olası erkeklere yakıştıramamışımdır ben -tatlicadiarzu-
madem anne ve babasından bu denli çekiniyo otursun dizlerinin dibinde kaydirigubbakcemile
he mesela , hayatım ders çalışıyorum yada kitap okuyorum o nedenle msj larına cvp veremeyebilirim gibi bi mazereti olsa anlıcamda fisfisfis
anam babam yanımda msj laşamam demesi sahiden tuhaf :mymeka:

aslında ailelerin erkekleri bu kadar kısıtlamaları da iyi olmuo bence erkekler kızlara göre daha çok kendine güvenmeli yani kendine güveni olmalı ama biz kızlar sanırım onlardan daha iyiyiz artık bu konuda :roflol:

belkı de senın yapmak yaptırmak ıstedıgın seylerı yapmadıgı ıcın pısırık gııbı gelıyordur sana, belkı de o fotografların tumunu kendısı getırmek ıstemedı ama hakıkaten de aıle baakar yani resımlere ewlı olsanız bıle bakar aılesı, ama aılesının yanında msj atamaması da dogrusu yıne yapmak ıstemıyor olmasından dolayıdır, pısırık dıyemeyız bunun ıcınde.. genelde senınkı yapmak ıstemedıklerını dırek yapmıyor ve yapamıyorum aılem fln dıye bahanelere baglıyor, torende de tanıstıramassa şaşmam dogrusu.

Ailesine karsi saygili olmanin, ciktigi kiz arkadasini sürekli onlara sunmamanin neresi pisirikli anlamadim!!benneyaptımki

Hayatim sana kücük bir tavsiye ailesine saygili olan bir erkek ailesine düskün olan bir erkek karisina coluk cocugnada düskün olur..:1closedeyes:

Simdi sana sacma gelebilir ama ilerde sende anne olunca bunlari cok daha iyi anlicaksin..a.s

Pisirik erkek kimdir!! Sevdigni koruyamiyan, sevdigne sahip cikmayan bir erkektir..:tomato:

Senin erkek arkadasin böylemi?? Hayir öyle degilse o zaman o pisirik bir erkek degildir, sadece ailesine karsi cok saygili, helal olsun annesi babasi cok güzel yetistirmis bence.a.s

canım çok komiksiniz ikiniz de ya...ay aile de alemmiş koskoca oğlanın bebelik fotolarına bakıyorlarmış öyle mi ???iki üç tane onlara bıraksa sana kalanını getirse ya..mesaj cekemyiroum demesi bence garip hatta bahane bence cekmek istemiyor mesaj olay bu ev kalabalık diyor işte.takma bakalım onu bi süre kendi sadede gelsin.

canım bu pısırıklık değil.seni ailesiyle tanıştırıcam dediği gün tanıştırmazsa,ya da onlar şöyle diyo öyle yapalım derse o zaman anlarım pısırık olduğunu.tadını çıkar,kafana takma

bana ilginç geldi doğrusu hiç başıma gelmedi böyle birşey ama hemen pısırık olarak algılama yetişme tarzı bunu uygun görüyordur belki bilmem ailesi bi kız arkadaşı olduğunu öğrendiğinde en ufak hatasını buna mal edebilir belki sevgilinden bundan korkuyordur ne biliyim mesela en basitinden derslerinde en ufak bi düşüşde sana bağlayabilirller çünkü ayrı şehirde ailesnin gözünün önünde olmadığı için herşeyi düşünmeleri normal...bide bu yönden bak derim

bana normal geldi açıkcası ben üni.
okurkenn böyle arkadaşlarım vardı
yetişme tarzlarından kaynakalnıyor canım
bir arkadaşım vardı ailesi asla kız arkadaşının olmasını istemiyordu
okulun bitsin iş sahibi ol ondan sonra diyordu.
pısırk olduğunu düşünme bence
zamanla olacak şeyler
hem sende fikrin olmuş oluyor ailesi hakkında
ciddi düşünüyorsanız bunlarıda gözönüne alırsın.
hakkınd ahayırlısı canım.

arkadaşının yaşı çok genç yetişme tarzından dolayı ailesinden utanıyordur belki resim konusuda öyle küçük sorun ki bencede,eğer seviyorsan böyle kabul et sen ona söylemekle kendine göre düzeltemezsin yani huyu böyle
çekingen bi çocuk demekki ...
ooo daha neler görecen allah bilir bunları dert edip kendini yıpratma derim cnm hayırlısı olsun öptm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…