şimdi canım resminin hepsini istemen doğru değil tamam sana bitane getircekmiş çocuk ne diye hepsini istiyon kız güldürdün beni...pısrsıklık değil ki bu düşünmüş ailesinide senide başka ne gibi davranışları var peki pısırık demen için
ya mesela abisinin ve babasının yanında bana mesaj atamıor.geceleri mesajlaşıyoruz bazen.hadi biz kızlar saklıoruz bazen ailemizden de bu erkek yani çok garip gelio bana.:sm_confused:
ya mesela abisinin ve babasının yanında bana mesaj atamıor.geceleri mesajlaşıyoruz bazen.hadi biz kızlar saklıoruz bazen ailemizden de bu erkek yani çok garip gelio bana.:sm_confused:
Bir de şöyle düşün,ailesi çok meraklı bir aile ve habire sorup bunaltıyorlar...O da teli kullanmak istemiyor yerimseniben
seni biliomu peki ailesi tanıştırdımı seni yani bunları yaptıysa pısırı değildir...ama msj atamamsı çok ilginç yaa hadi konuşamamsına bişey demessin de msj atamaması ilginç