valla kızlar benim oğlum 4 aylık oldu .2 aylıktan beri sürekli pişik. allahtan hiç yara olmadı. ama kızarık ve sivilceli. 2 -3 gün rahatlıyor yine başlıyor. kullanmadığımız kren kalmadı. pişik önleyici chicco, nivea baby kullandım. tyrosd, travazol ,bepanten, fito , hametan hepsini kullandım. bezimizi değiştirdik. geçer gibi oldu. 3 gündür yine başladı. tyrosd ve fito kullanıyorum biraz azaldı gibi ama ben umudu kestim artık. her alt açışta yeni bir yerde kızarıklık görmek beni deli ediyor. doktorumuz sık değiştir, pişik önleyici sürme onlarda cildin nefes almasını önlüyor dedi. benim bebişin keyfi yerinde, halinden memnun ama benim psikolojim dağıldı, bir bebeğe bakamadım diye. arada zeytinyağı da sürüyorum, üşür diye havalandırma işlemini çok sık yapmıyorum ama her alt açışta bilerek oyalanıyorum tabi bu arada her yer çiş. ıslak mendil kullanmıyorum.sanırım bizim pişiğin kaynağı babaennemiz ben çalıştığım için o bakıyor ve çok kalın giydiriyor , iki pijama üstüne el örgüsü pantolon .inşallah canı çok yanmıyordur.