• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Pişiği iyileştirici krem öneriniz var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kıcını hergün yıkamak(pişik geçene kadar en azından)
ıslak mendil deydirmemek
ve de asıl bomba en azından bana en iyi gelen
VAZELİN
bi kerede geçirdi banada saçma gelmişti ama en ucuz ve de içeriğinde alkol ve de kimyasalı olmayan bişey diye denedim ve de hala sadece onu kullanıyorum..

pepanten iyi gelır.bıde zeytın yagını tavada biraz yakıcaksınız.sonra sogumaya bırakın.sonrada uygulayın cok iyi geliyor inanın...

geçmeyen pışık ,mantar başlamış demek. ılk önce sık sık (eskıye oranla )altını değıştırın ve değıştırırken ,su ıle mutlaka temızleyın .asla ıslak mendıl yada sabun değdırmeyın .suyla altını temızledıkten sonra kuruturken bezle yada selpakla asla sürerek değıl bezı ,sadece tamponlayarak nazıkçe dokunun çünkü tıpkı yanıkta olduğu gıbı üst derı kaybı oluyo açılma ve en ecı veren bebeğınıze temızlerken sürterek pışık yerlerı durulamak mümkün olduğunca açık kalsın bezı çünkü mantar havasız ortamlarda ürer.

Benım oğlumda geçmeyen pışık 1. ıshalken çok olurdu 2.bezını sımsıkı bağlarsam....

benım doktorum bebeğıme trosdy günde bı kez hematen kremle karıştır derdı.trosdy antıbıyotık ıçerır bu yüzden bı kez ama derdı kı hematen her altını değıştırdığınde emın ol 3 günde en ağır vakalar bıle geçer bıde antıbıyotık ıçıyor mu buda pışığı dırençlı yapıyor.

chicco kullandım ilk doğduğunda hiç memnun kalmadım. ama nivea çoook iyi. bazen sürmeyi unutuyorum ve pişik oluyor sonra bol nivea sürüyorum hemen yok ediyor pişiği.

Son düzenleme:
ben kızım doğduğu günden beri sebamedin baby cream extra softunu kullanıyorum Allah şükür daha hiç pişik olmadı birde bir arkadaş daha söylemiş ben hiç ıslak mendil kullanmadım kağıt havluyu ıslatıp her seferinde bir güzel yıkar gibi siliyorum sonra da kremini sürüyorum pamuk gibi oluyor.Pişik çok kötüyse de bepantheni pişik olan bölgeye kalın bir şekilde sürüp yedirmen iyi gelebilir benim kızımın boynunda pişik olmuştu o zaman öyle yapmıştık hemen sabaha geçti....

geçen bebeğimin altı fena kabardı.normalde nivea önleyici kullanıyordum.ama bikaç gün üst üste gezma tzma derken altını zamanında açamadım.bizim evde cilt sıkıntıları için ki başta yanık olmak üzere hemen kantoron otu yağı kullanılı onu kullandım bir günde iyileşti elhamdülillah.biz bunu eşim trafik kazası yaptıktan sonraki yaralarındada kullandık o kadar hızlı iyileşmişti ki çok şaşırdık.

Back