Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim 7 aylık 1 haftadır pişiğini iyileştiremiyorum. Önceleri biraz kızarınca zeytinyağı sürerdim geçerdi. FAkat şimdi hiç fayda etmedi. bepanten kullandım faydasız. Nivea pişik kremi var, biraz iyi geldi ama tam geçirmedi. İlerliyor. Minik kuşum çişini yaparken bile sıkıntıyla ağlıyor. Dayanamıyorum. Doktor troysd diye bir pomad yazdı.
Sizler ne önerirsiniz arkadaşlar. Fikirlerinizle yardım edermisiniz? ihtiyacım var.:26:
Bebeğim 7 aylık 1 haftadır pişiğini iyileştiremiyorum. Önceleri biraz kızarınca zeytinyağı sürerdim geçerdi. FAkat şimdi hiç fayda etmedi. bepanten kullandım faydasız. Nivea pişik kremi var, biraz iyi geldi ama tam geçirmedi. İlerliyor. Minik kuşum çişini yaparken bile sıkıntıyla ağlıyor. Dayanamıyorum. Doktor troysd diye bir pomad yazdı.
Sizler ne önerirsiniz arkadaşlar. Fikirlerinizle yardım edermisiniz? ihtiyacım var.:26:
zeytin yağı asit içeriyo diye duymuştum bende travazol kullandım ama Allah'a şükür çok kötü bi pişikle karşılaşmadık.her temizliğinden sonra ya oriflamenin bebek yağını sürüyorum ıhlamur özü içerdiği içinde rahatlatıcı etkisi var ya da oriflamenin bebek kremini sürüyorum çok memnunum arada sırada bepanten sürüyorum.bide altını sürekli silmek yerine 2-3 bezden sonra ılık su ve bebe şampuanı ile yıkıyorum bu çok önemli hem enfeksiyon kapmıyo hemde yapış yapış olmuyo.