Çocuk Hastalıkları Pişiği iyileştirici krem öneriniz var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kesinlikle trosyd..pişiği silgi gibi siliyor valla.dolabımızdan hiç eksik etmeyiz..

ben oğlum doğduğundan beri altını ıslak pamukla siliyorum sonra güzelce siliyorum şimdiye kadar 1 kez pişik oldu oda 2-3 haftalığına ıslak mendille sildim diye çok canı yanıyordu hiç durmadan ağlıyordu bende hemen saf zeytinyağı sürdüm 5-10 dk sonra acısı geçti ertesi günde kızarıklığı yok olmak üzereydi herkese tavsiye ederim çok işe yarıyor tabi ıslak pamuğun faydasınıda unutmamak gerekiyor

cnm bayat çay suyuna pamuğu batır onunla sil.
bak gör nasıl işe yarayacak :)
sabah demle akşam kullan, ne kadar bayat olursa o kadar işe yarar...

Kesinlikle benim oğluma iyi gelen sebamed üstüne krem tanımıyorum bikaç kez çok pişti poposu ishal olmuştu sebamed inanın akşam sürdüm sabah hiçbişi olmamış gibi yaptı vede her alt açmasında az az sürerseniz emin olun pişikte çok nadir olacaktır.

canım ben de doğumdan beri kızarıklık görünce zeytinyağı sürerdim. bizim bebek bezimiz primaydı 1,5 yaşındayken huggies i deneyeyim dedim. oğlumun poposu resmen yara oldu eczaneden troysd pomad aldım bende ve ancak onla geçirebildim. sen ona devam et bence inşallah geçer

kesinlekle bepanten merhemi deneyin dikkat edin merhem olacak

canım benim oğlum da çok pişik olurdu hele ishal olduğu zamanlarda garibime acırdım.
silme diye gözümün içine bakardı.
ne bepanten - ne trosyd fayda etmedi. ama Hametan harika bir krem.
oğlumun cildi hassas beyaz tenli çabuk tahriş oluyor.
inan bu krem öyle iyi geldi ki pişiğinden kurtuldu yavrum.
sana da tavsiye ederim.

ben bebeğime MUNI-X P diye bir marka pişik kremi kullanıyorum mükemmel birşey hem sürmeside çok yumuşak diğer pişik kremleri gibi katı değil kullanmanı tavsiye edebilirim geçmiş olsun.

Kızlar pişik kremleri bariyer olarak yani önleyici olarak ancak faydalı oluyo bebeğim pişik olduğunda ne dendiyse denedim zeytinyağını egeden getirttim yok pamukla sildim bezi defalarca değiştirdim hafiflesede tam geçmedi babannemin yüzüm yandığında yaparak hiç iz kalmamasına sebep olan merhemi evde yaptım balmumunu (mısır çarşısında var aktarlarada sorabilirsiniz ama en geç 2010 mahsülü olsun) rendeleyip saf zeytin yağında erittim su gibi olup kabında donuyo merhem kıvamında oluyo her alt açmada sabunlu bezle mendille silip iyica duruluyoruz sonra sürüyoruz gece sür sabaha geçiyo yada zor geliyosa bulgaristan kremi deniyo göçmen pazarlarında satılıyo çok faydalı açık yarayı bile sabaha kadar kapatıyo lacivet ufak bi kutuda satılıyo tavsite ederim

canımm trosyd ve fito yu karıştır kullan ağır pişiklerde tek krem işe yaramıyor. trosyd yerine bactroban da olur.1. günün akşamına bilemedin 2. gün gecer Allah ın izniyle

zeytin yağı asit içeriyo diye duymuştum bende travazol kullandım ama Allah'a şükür çok kötü bi pişikle karşılaşmadık.her temizliğinden sonra ya oriflamenin bebek yağını sürüyorum ıhlamur özü içerdiği içinde rahatlatıcı etkisi var ya da oriflamenin bebek kremini sürüyorum çok memnunum arada sırada bepanten sürüyorum.bide altını sürekli silmek yerine 2-3 bezden sonra ılık su ve bebe şampuanı ile yıkıyorum bu çok önemli hem enfeksiyon kapmıyo hemde yapış yapış olmuyo.

saf zeytınyagı sureceksnız once onu yakın dumanı fılan cıksın.sonrasında sogutup kullanın o zaman asıt fılan olmuyor.

burada yazılan herşeyi denemiş ve pişiği geçirememiş biri olarak söylüyorum,

kesinlikle ıslak mendil değmesin
trosyd krem ve bepanthen merhem sürün
ilk günden etkisini göreceksiniz bu kesin çözüm daha fazla acı çekmesin yavrular kıyamam ya

benim önerim ise travazol krem olacak anında etki ediyor sadece çok ilerlediğinde kullanılmalı geçince diğer pişik önleyici kremlere devam edilebilir.

chicco sebamed nivea ve bephanten olmak üzere birçok marka denedim bunlara ek olarak zeytinyağı da kullandım bazen. şu anda bebeğim 5 aylık, ilk ayında dr bephanten aldırmıştı fakat o zaman iyi gelmedi kızıma chicco kullanmaya devam etmştim. gecenlerde ıslak havludan olsa gerek pişik oldu fakat yukarıda yazdıklarımdan bephantenin (merhem) faydasını gördüm. onu denemenizi tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…