• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Pişiği iyileştirici krem öneriniz var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Bebeğim 7 aylık 1 haftadır pişiğini iyileştiremiyorum. Önceleri biraz kızarınca zeytinyağı sürerdim geçerdi. FAkat şimdi hiç fayda etmedi. bepanten kullandım faydasız. Nivea pişik kremi var, biraz iyi geldi ama tam geçirmedi. İlerliyor. Minik kuşum çişini yaparken bile sıkıntıyla ağlıyor. Dayanamıyorum. :5:Doktor troysd diye bir pomad yazdı.
Sizler ne önerirsiniz arkadaşlar. Fikirlerinizle yardım edermisiniz? ihtiyacım var.:26:

ben iyileştirmek için sudocream kullanıyorum mothercare mağazasından almıştım çok iyi geldi.. ertesi güne bişeyi kalmamıştı.. bir de johnson'ın pişik kremini önleyici ve iyileştirici olarak çok iyi geldi.. ikisini de tavsiye ediyorum ama chiccoyu hiç tavsiye etmiyorum acayip yakıyor.. lohusayken ped yüzünden ben de pişik oldum bi süriyim dedim kendimi nasıl banyoya attım bilmiyorum acıdan gözümden yaş gelmişti..

kesinlikle troysd çok iyi bir krem pişik geçirmede.ben kullandım.çok memnun kalmıştım.hemen dene

doktorun tavsiyesini oldugu gibi yaziyorum
Eczaneden,"%3 lük, Eau borique 300ml. hazırlatın, bu sıvıyı her temizlikten sonra, kızaran bölgelere sürüp 3-4 dakika kurumasını bekleyin, arkasından pişik kreminiz sadece sabah-akşam (toplam iki defa) ultralan pomad kullanın.

troysd pomad kesinlikl çok iyi geliyor ,benım kızım da 1 hafta kadar pişik olmuştu bir türlü geçiremedik,hiçbir krem de kar etmedi...dr tavsiyesiyle alıp kullandım ,2. gün pişikten eser kalmamıştı cnm..:3:

troysd un üzerine krem tanımam...
benim kızım da küvezde pişik olmuştu... 1 ay neler denemedik...
en son toysd da kurtulabildik... tabi ıslak mendil de kullanmayacaksın... pamuğu ılık suyla ıslatıp siliyorum ben...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben burda yeniyim ve ilk size msj yazıyorum.ben oğluma bepanth

en kullanıyorum üstelik sadece piişik değil bir çok şeye çok iyi geliyor.denemenizi tavsiye ederim.

kesinlikle troysd çok iyi bir krem pişik geçirmede.ben kullandım.çok memnun kalmıştım.hemen dene

troysd pomad kesinlikl çok iyi geliyor ,benım kızım da 1 hafta kadar pişik olmuştu bir türlü geçiremedik,hiçbir krem de kar etmedi...dr tavsiyesiyle alıp kullandım ,2. gün pişikten eser kalmamıştı cnm..:3:

troysd un üzerine krem tanımam...
benim kızım da küvezde pişik olmuştu... 1 ay neler denemedik...
en son toysd da kurtulabildik... tabi ıslak mendil de kullanmayacaksın... pamuğu ılık suyla ıslatıp siliyorum ben...

dr bize de troysd yazdı. Gerçekten iyi geldi. Teşekkürler:)

Bebeğinizin bezinin markasını değiştirmeyi denediniz mi? Nivea ve Sebamed'de oldukça iyi geliyor,ama ben saf zeytinyağını hiçbirini değişmem:61:

Son düzenleme:
canım dalinin pişik kremı var üçlü koruma yenı cıktı sarı tüpte cok ıyı...

troysd,hametan merhem yada pomad,madecassoll bu 3 merhemi karıştırıp sürün.eczanelerde yapma ilaç diye satılıyor ya ondan işte.pişiğe çok iyi geliyor.

özellikle hassas ciltli bebekler için beyaz vazelin öneriyorum doktoru önermişti benım bebeğime gercekten cok ıyı gelıyor tavsiye ederim( eczanelerde satılanlar daha güvenilir)

sudocrem kullanıyorum herzaman.her yerde bulamazsın yalnız yurt dışında satılıyor.internetten alabiliyorsun birde mothercare mağazalarından.ingilterede mucize krem diyorlarmış.pişik kremi ama birçok şeye iyi geldiği görülmüş.ben çok memnunum.her zaman evimde bulunur.

Back