Çocuk Hastalıkları Pişiğe basit ama kesin çözümü buldum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kahvelibonbon

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
30
7
286
Bursa
merhaba kızlar. Benim 7 aylık bebeğim var henüz 15 günlükken çok feci pişik olmuştu.ne yaparsam yapayım geçmek bilmiyordu kullanmadığım krem de kalmamıştı. O kadar çok araştırma yaptığım halde hiçbiri fayda etmemişti. Bebeğim yaklaşık 2 hafta çekti artık göz göz olmuştu. En son doktora götürdüm bebeğim çok ufak olduğu için ne versem de poposunu yakmasa diye düşündü ve izotonik serum verdi bildiğimiz tuzlu su serumu gazlı beze serumdan akıtıyorsunuz ve poposuna koyuyorsunuz 20 dk bekletiyosunuz hava alacak şekilde en son pişik kremi sürüyorsunuz ben bepantol kullanıyorum bu şekilde pişikten kurtulduk çok şükür. Bir daha da tekrarlamadı bin şükür Rabb'ime biraz uzun oldu ama herkes derdine deva bulsun istedim. Allah şifa versin bebişlerimize inşallah

d
merhaba kızlar. Benim 7 aylık bebeğim var henüz 15 günlükken çok feci pişik olmuştu.ne yaparsam yapayım geçmek bilmiyordu kullanmadığım krem de kalmamıştı. O kadar çok araştırma yaptığım halde hiçbiri fayda etmemişti. Bebeğim yaklaşık 2 hafta çekti artık göz göz olmuştu. En son doktora götürdüm bebeğim çok ufak olduğu için ne versem de poposunu yakmasa diye düşündü ve izotonik serum verdi bildiğimiz tuzlu su serumu gazlı beze serumdan akıtıyorsunuz ve poposuna koyuyorsunuz 20 dk bekletiyosunuz hava alacak şekilde en son pişik kremi sürüyorsunuz ben bepantol kullanıyorum bu şekilde pişikten kurtulduk çok şükür. Bir daha da tekrarlamadı bin şükür Rabb'ime biraz uzun oldu ama herkes derdine deva bulsun istedim. Allah şifa versin bebişlerimize inşallah[/QUO

Hakiki zeytinyağı da çok iyi geliyo. Temizliğini pamukla yaptıktan sonra zeytinyağı sürdüm ve hava almasını sağladım kısa sürede geçti hamdolsun

bayanlar 1 hafta önce bebeğime desitin aldm ancak kapağı maviydi...yenilendi mi yoksa çakmasını mı aldm bilemedim

Back
X