Poğaçalar Pişi

Dediyy

Çoğul tontikolar..
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
5.630
14.517
Herkese merhabalar. Covid movid derken son güne de olsa yetiştirdim tarifimi
Malzemeler:
1 bardak süt
1 bardak su
1 yemek kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
3-3,5 bardak kadar un
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Üzerine sürmek için:
Pınar Labne

Yapılışı:
Yoğurma kabına maya ve şekeri koyup üzerine ılıtılmış olan su ve sütü ekleyip 5 dakika bekletiyoruz. Unu ekleyip tuzunu atarak hafif ele yapışan kıvamda bir hamur yoğuruyoruz. Üzerini örtüp 30-40 dakika mayalandırıyoruz. Küçük parçalar koparıp yuvarlayarak şekil veriyoruz ve bol yağda kızartıyoruz. Üzerine pınar labne sürüp afiyetle yiyoruz.

Ellerine emeğine sağlık canımHasta hasta uğraştın
Yarışmada bol şans diliyorum

Eline sağlık başarılar dilerim

Ellerne sağlık canım. Hasta hasta yaptın valla. Bravo hemen mayalı mı diye baktım ellerne sağlık, başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım, azmine hayran kaldım, hasta olmana rağmen yaptın ,helâl olsun çok da güzel, tontik tontik olmuşlar başarılar dilerim canım

Ellerne sağlık canım. Hasta hasta yaptın valla. Bravo hemen mayalı mı diye baktım ellerne sağlık, başarılar dilerim
Mayalı mayalı mayasız pişi mi olurmuş teşekkürler alsem
Ellerine sağlık canım, azmine hayran kaldım, hasta olmana rağmen yaptın ,helâl olsun çok da güzel, tontik tontik olmuşlar başarılar dilerim canım
Teşekkür ederim, üstümde kalmasın dedim

Ay bu kız deli yaaa,hasta hasta nelerle uğraştı kızım kendine gel sen covidsın gitmiş pişi yapmış ama güzel yapmışsın çok beğendim, tebrik ederim kankirellam başarılar dilerim

Son düzenleme:
Ay bu kız deli yaaa,hasta hasta nelerle uğraştı kızım kendine gel sen cıvırsın gitmiş pişi yapmış ama güzel yapmışsın çok beğendim, tebrik ederim kankirellam başarılar dilerim
Dayanamadım kanka benim neyim eksik teşekkürler kanka beğenmene sevindim

Eline emeğine sağlık. Eşim gördü. Pişi istiyor sahurda. Başarılar canım. Geçmiş olsun.

Ellerine saglik canim başarilar diliyorum

Ellerine sağlık muhteşem olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…