Hamur İşleri Pişi (Kahvaltı için muhteşem)

ayyy ben bundan yillar once yemistim hayal meyal hatirliyorumda cok lezzetliydi peki cok yaglimi oldu acaba

daha iki gün önce yaptım yedim ama bak şimdi görünce yine canım çektii :1shok::1shok:.. çok güzel görünüyorlarrrrcokacimcoook

Çok aşırı yağlı olmuyor canım mutlaka deneyin...
Bizde kandillerde ve arefe günlerinde yapılır bir sürü ve komşulara dağıtılır...

mrb arkadasim tarifi not ediyorumda bu yag miktari ortalama ne kadar yani 1lt falanmi yoksa sadece tavayami dokulecek anlayamadim

firin hamuru daha güzel kabarıyor
onu bunu bilmem
pişinin yanına salça-peynir gidercokacimcoook

cok guzel evde bende yapıyorm bunu kıtır kıtır seversenız sadece suyla yapın yok benım gıbı bıraz yumusak sevıyorsanız sütle yapın ınanın daha lezzetlı oluyor tatlı yada tuzlu o sıze kalmıs zevkınıze gore afıyet olsunnncokacimcoook

ben yarim olcuden bu aksam yaptim iyiki yarim olcuyapmissim bahristanin dedigini dusunup yari sut yari su karisimi kullanmama ragmen cok yumusak oldu ben disi citir olur sanmistim neyse bidahaki sefere sadece suyla yapcam citir olsun:)

ben yarim olcuden bu aksam yaptim iyiki yarim olcuyapmissim bahristanin dedigini dusunup yari sut yari su karisimi kullanmama ragmen cok yumusak oldu ben disi citir olur sanmistim neyse bidahaki sefere sadece suyla yapcam citir olsun:)

bende suyla yapıyorum hamuruna 1 yemek kaşığıda yoğurt, 2 yemek kaşığı sıvıyağ ekliyorum içide dışıda çok leziz oluyo, bide böyle deneyin pişman olmazsınızzemuszemus

X