pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

mavimli

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
16.101
34.142
Yok böyle olmayacak. Kilo vermek istedikçe alıyorum. Noldu bana anlamıyorum. İrademi kaybettim resmen. Pis boğaz oldum. Kendime çok kızıyorum. Hiç böyle biri değildim. Psikolojik desem evet birazı psikolojik. İki hamilelik, iki kayıp. Ardarda gelen aileiçi kayıplar. İş değiştirme. Şehir değiştirme. Ama ya gerisi? 74 kilo oldum yiye yiye. Üstelik ne çocuğum var, ne bir hastalığım. Sinir oldum kendime. Kendi kendimin takibini birazda buraya yazarak yapmak istiyorum. Bakalım işe yarayacak mı?

Canım aynı sankı bni anlatmissin bi gun irade geliyo kendimi ac birakıyorum yarini hop kıtlıktan çikmiş gibi yiyorum :KK57: birinin bana dur demesi lazimm gün geçtikçe kılo aliyorum ya el ele verip verelim şu kiloları boy 158 kılo63 En Büyük KK

Canım aynı sankı bni anlatmissin bi gun irade geliyo kendimi ac birakıyorum yarini hop kıtlıktan çikmiş gibi yiyorum :KK57: birinin bana dur demesi lazimm gün geçtikçe kılo aliyorum ya el ele verip verelim şu kiloları boy 158 kılo63 En Büyük KK
öyle canım ben de aynı durumdayım malesef. sen de katıl tabi. isteyen herkesi günlüğüme beklerim.

hayirli olsun canim günlüğün. takipteyim :)
yagli yavan kuru demeden agzimiza atiyoruz ancak. yemek secmek mirin kirin etmek lazim
teşekkürler canım. haklısın bundan sonra yok öyle herşeyi düşünmeden hop diye ağza atmak :KK20:

sabah tartıldım. 73.7 kiloyum. hedefim mayısa 60'ın altına inmek ve orda kalmak.

bu sabah 2 haşlanmış yumurta ve bir dilim kızarmış kepekli ekmek. yanında sade filtre kahve. 150+70+5 kalori toplam 225 kalori.

çok acıktım, içim ezildi resmen. öğlen küçük bir kase tarçınlı yoğurt, birkaç ceviz ve kuru kayısı yedim. herhalde 200 kalori falandır ancak. birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim. kıymalı patlıcan yemeği yanında yoğurt. 500 kalori vardır o da.

Tarçinli yoğırtmu :KK52::KK33::confused::confused::KK53::KK16: t:KK53:arçinli sütü dıydumda hiç yoğurtu duymadim

bu sabah yine 2 haşlanmış yumurta ve bir dilim kızarmış kepekli ekmek. yanında sade filtre kahve. 150+70+5 kalori toplam 225 kalori.

bu sabah yine 2 haşlanmış yumurta ve bir dilim kızarmış kepekli ekmek. yanında sade filtre kahve. 150+70+5 kalori toplam 225 kalori.
canim cay kahveyi yemekten en az 1 saat sonra icmemiz lazimmis. bana da zor geliyor normal su iciyorum kahvaltida artik napim

Canım kahvaltiya domates salatalık ve maydanoz roka gibi yeşillikler de eklesene daha iyi olur bence :KK66: Bu arada topigin hayırlı olsun.. Ve detoks suyu limon yeşil elma yeşil nane çubuk tarçın vs bi surahiye koyup gün içerisinde iç faydası olur :KK66:

canim besinlerin vitaminini mineralini yok ediyormus. diyetisyen selahattin donmezi izledigimde soylemisti.
1200 kalori cok sayilmaz. yarina dengelersin iyi gidiyisun maasallah canim
teşekkür ederim canım bu sefer inat ettim bakalım.

Canım kahvaltiya domates salatalık ve maydanoz roka gibi yeşillikler de eklesene daha iyi olur bence :KK66: Bu arada topigin hayırlı olsun.. Ve detoks suyu limon yeşil elma yeşil nane çubuk tarçın vs bi surahiye koyup gün içerisinde iç faydası olur :KK66:
teşekkürler. detoks suyu fikri iyi. üşenmezsem yapacağım :KK52:

X