Pisboğaz 🥴

Hiç unutmuyorum stajdayken fabrikanın yemekhanesinde açık büfe alıyoruz salatayı (?) Salata dediğime bakmayın ben doyumluk almıştım közlenmiş patlıcan salatasini

Yanında dolma ve çorba herkese veriliyormuş .ben közlenmiş patlıcan salatası ekmek yoğurt la karnımı doyurmustim bu da böyle fakir bir anımdır

Kyv salçalı yapıyordu bence salçasız daha iyi
Salçalı çok güzel oluyor ama herkes sevmiyor baklayi bence,kardeşimin de alerjisi var çocuk ilk kez yemişti küçükken bütün vücudu kabarmisti her tarafı bakladanmis

Bakla keskegi yazdım da .oğlum herkesin meze olarak yediklerini biz niye ana yemek olarak yiyoruz
İçli köfte bizde ana yemektir ama bazı yerlerde meze gibi ortaya yapıyorlar yada mantıyı meze gibi ortaya koyuyorlar

İçli köfte bizde ana yemektir ama bazı yerlerde meze gibi ortaya yapıyorlar yada mantıyı meze gibi ortaya koyuyorlar
Yörenizde bolca yapılıyor sanırım. Biz İstanbul'da meze / ara sıcak olarak görüp, öğrendik. O yüzden bize normal gelen hali bu oluyor.

Yörenizde bolca yapılıyor sanırım. Biz İstanbul'da meze / ara sıcak olarak görüp, öğrendik. O yüzden bize normal gelen hali bu oluyor.
Evet bizde ana yemektir bizim bu taraflarda yanı.

Patates kavurmasına salcada ekle çok güzel oluyor patates kavurması üzerine sarımsaklı yoğurt katıp yerim çok lezzetli oluyor
Salça biraz ekşilik katıyor o yüzden biz pul biber koyarız soğan kavrulunca, o biraz renk verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…