- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi sura260511
Ay evett. Bana daha cooooook var ama bugun kizlarla celik tencerede teflon tencere tavada seramik tencere tavada ne pisilir aliyim mi diye tartisiyoduk kafam karisti vallahii zor is allah kolaylik versin
ben zen den aldım 0.50 karat beştaş tektaşı secımden sonraya bıraktım normal kuyumcudan alacağım onuCanım benim araştırmadigim gezmedigim yer kalmadı eğer maddi durumunuz iyiyse direk git zene. Yok değil diyorsan güvendiğin bir kuyumcuya git. Ayrıca zen vs o tarz yerler ulusal sertifika veriyoruz diyip üstüne bilmem kaç tl istiyorlar aldığım yüzüğe yakın daha küçüğünü başka yerde sordum 3000 5000 arası fiyat verdiler. O nedenle güvendiğin bir kuyumcu en iyisi.
Aynen öyle sahte sertifika çok etrafta. Aman ha en kalitesiz taşa milyarlar dökmeyin. Ve su da var. Zen vs diğer markalarda çoğu taş kalitesi h vs1 vs2 oluyor. Onlar özel bilmem ne zor bulunuyor falan diyip duruyorlar yok öyle birşey inanmayın.. Su da bir gerçek,güvenerek aldığınız bir yerin pirlantasi asla değer kaybetmez. Ünlü markalardan alındığı zaman değişim taş büyütme için gittiğinizde yok parasına alıyorlar.gıa sertıfıkası bıle çoğu yerde sahte taşa lazerle kendıleri yazdırıyor kuyumcuların sonra da matbaa basımı bir sertıfıka verıyorlar kuyumcu dada mıkroskop turu cıhazla taşın ustundekı numaraları sıze gosterınce sız de doğal olarak ınannıyorsunuz çoğu zaman sertıfıka ve numara başka bir tasın kı yani gerçekte var olan ama size satılmayan taş oluyor bu konuya dıkkat edın lutfen
Bugun bi liste yaptim mutfaktan uc sayfa esya cikti. Diger yerler toplasan anca uc sayfa ediyo. Bi de bunun almasi var yani. İnsallah allah en kisa zamanda o gunleri de gosterir bana :)))Sağol canım inşallah verir. Rabbim yoluna koyuyor her şeyi ama madem çok var aday varmı bilmiyorum ama ayrı şehir çok zor haberin olsun. Bizim izmir istanbul bi isteme söz olayında bile canımız çıktı kalacak yer gelecek gidecek zaman derken. Yavaş yavaş almaya başladım işte. Çoğu eşyam var alınmış zaten. Mutfağa başladım daha yeni. O bitti mı hepsi bitiyor inan bana
evet doğrusun ben de h color aldım satmak için pırlanta elmas asla alınmamalı değiştırılmemelı ilerde begenılmıyorsa yerine yenisi alınmalı pırlantadan yatırım olmaz benım arkadaş dubaıden kendıne 2000 e yüzük aldı turkıyede 250 tl vermişler satışına şaşmış kalmışAynen öyle sahte sertifika çok etrafta. Aman ha en kalitesiz taşa milyarlar dökmeyin. Ve su da var. Zen vs diğer markalarda çoğu taş kalitesi h vs1 vs2 oluyor. Onlar özel bilmem ne zor bulunuyor falan diyip duruyorlar yok öyle birşey inanmayın.. Su da bir gerçek,güvenerek aldığınız bir yerin pirlantasi asla değer kaybetmez. Ünlü markalardan alındığı zaman değişim taş büyütme için gittiğinizde yok parasına alıyorlar.
bizimkiler tiffany&co. çok güzeller gerçekten. bu yüzük de çok güzelmiş bayılıyorum bu kesime ve modele ben. hayırlı olsun canım, çok beğendim.Bende yanlari tasli olan yüzüklerden hoslaniyorum. Ben sahsen Tiffany & Co. markasinin pirlanta yüzüklerini çok begeniyorum. Zamansiz. Bu benim evlenme teklifi yüzügüm. Not: markasizdir.
Kızlar nasıl buldunuz?ama kullanımı konusunda kararsız kaldım böyle taksam mi değilse nasıl kullansam