Pırlanta yüzük sizce nasıl tercih edilmeli? Marka vs yardım lütfen..

sura260511

Son dönemeç :)
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
1.022
124
Kızlar merhaba. Erkek arkadaşımla söz için tek taş bakıyorduk. Ben yanları taşlı olan modelleri beğendim bu ortadaki taş büyük diğerleri küçük olanlardan. Zen atasay gülaylar nereye baktıysam hepsi de yanları taşlı pek tercih edilmiyor taşlar küçük olduğundan tırnakları da küçük oluyor ve düşme riski küçük taş olduğundan daha fazla oluyor dediler. Benim de kafam karıştı. Siz hangi markanın kullanıyorsunuz? Nasıl tercih ettiniz? Memnun musunuz bunları sormak istedim.

Beğendiğim yüzük bunun gibiydi. Ama dediğim gibi kafam karıştı.

Eklentiler

• RG067724-.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 2.014
Evet bence de öyle bakma. Hiç denk gelmedim sanırım. Kullanışlı olmaz pek. Montürü hafif yüksek olsun. Dişleri küçük olmasın. Aynalı gibi olanlar iyi yansıtır. Annem pırlantalarını hep Minyon'dan alır. Nişanlım da bana ordan almış tam beğendiğim modelde. Belli olur mu bilmiyorum ama instagram hesabıma bakabilirsin. meyvesalatasii . orda resmi vardı teklif ettiğindeki:)

klasik takoz tırnak her zaman favorimdir. yanları taşlı çok güzel ama kullanımı zor bence... parlaklık, karat, rengi hepsine dikkat etmek gerekir.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim aldık yuzugumuzu tek taş olarak. Yanları taşlı sonradan hoşuma gitmemeye başladı.

hayırlı olsun markalı bir urun mu kyumcu pırlantasımı tercih ettiniz acaba

Kesinlikle boyle alma. Arkadasimin var her ay bi tasi dusuyo. Surekli tas taktiriyo. Para vermekten cigeri soldu. Tek buyuk bi tasi olsun yeter. Onlar cok hosuma gidiyo. Sade ve şık pörfekt

Anaa alinmis bile ben de atladim hemen konuya

Aldım da 2 ay geçti bile üstünden çok memnunum kalitesinden altınından. Şimdi sıra nisandaki takılarda ama şimdiler de ev bakıyoruz kiracı olunca böyle. Tasin dediler bizde evlenince oturabilecegimiz bir yer bakıyoruz. Çok stresli bir işmiş ya.

Ay evett. Bana daha cooooook var ama bugun kizlarla celik tencerede teflon tencere tavada seramik tencere tavada ne pisilir aliyim mi diye tartisiyoduk kafam karisti vallahii zor is allah kolaylik versin

Canım benim araştırmadigim gezmedigim yer kalmadı eğer maddi durumunuz iyiyse direk git zene. Yok değil diyorsan güvendiğin bir kuyumcuya git. Ayrıca zen vs o tarz yerler ulusal sertifika veriyoruz diyip üstüne bilmem kaç tl istiyorlar aldığım yüzüğe yakın daha küçüğünü başka yerde sordum 3000 5000 arası fiyat verdiler. O nedenle güvendiğin bir kuyumcu en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…