• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pırlanta hakkında

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhabalar 1200 tl ye aldığımız tek taş pırlantam var. Acil ihtiyaçtan satmam gerekiyor. Sizce çok mu zarar ederiz. En fazla ne kadara alirlar anlayan birileri varsa tahmin bir şey soyleyebilir mi acaba? Sertifikasi da var. Bir de aldığımız yere mi satmamiz gerekiyor yoksa herhangi bir kuyumcuda satsak olur mu?

Merhabalar 1200 tl ye aldığımız tek taş pırlantam var. Acil ihtiyaçtan satmam gerekiyor. Sizce çok mu zarar ederiz. En fazla ne kadara alirlar anlayan birileri varsa tahmin bir şey soyleyebilir mi acaba? Sertifikasi da var. Bir de aldığımız yere mi satmamiz gerekiyor yoksa herhangi bir kuyumcuda satsak olur mu?
ben anlarım pırlantadan.kaç karat önce onu yazarmısın bir de f g h ı gibi sınıflandırmaları vardır sizinki hangisi ve son sorum marka pırlanta mı normal kuyumcudan mı aldınız

ben anlarım pırlantadan.kaç karat önce onu yazarmısın bir de f g h ı gibi sınıflandırmaları vardır sizinki hangisi ve son sorum marka pırlanta mı normal kuyumcudan mı aldınız
0.14 karat yaziyor atasaydan alındı. Hangi sınıf olduğunu bilmiyorum coronet diye geçiyor birde.

Çok vermezler zannımca coronet küçük küçük pırlantanın biraraya getirilmiş hali. Diger türlü verdiğiniz paranın 3te 2sini veriyorlar aşağı yukarı.

0.14 karat yaziyor atasaydan alındı. Hangi sınıf olduğunu bilmiyorum coronet diye geçiyor birde.
coronetse hiç satmayın zaten karatınız düşükmüş corenet parçalı pırlantadır yani taşınız tek parça 0.14 bile değil atasay korkunç düşük fiyata alır .Ama mutlaka satmam lazım derseniz 2. el satan siteler var güvenilir modacruz g,b, oraya koyun .ben ordan aldım mesela 2. el pırlanta uygun fiyata.ama aldıkları yere sattıklarından daha çok para verdim tabiki

Kuyumcu 300-350 lira verebilir. Yazik bence ya satmayin ya da ikinci el esya sitelerinde satin o zaman 700-800 liraya satilma ihtimali var

coronetse hiç satmayın zaten karatınız düşükmüş corenet parçalı pırlantadır yani taşınız tek parça 0.14 bile değil atasay korkunç düşük fiyata alır .Ama mutlaka satmam lazım derseniz 2. el satan siteler var güvenilir modacruz g,b, oraya koyun .ben ordan aldım mesela 2. el pırlanta uygun fiyata.ama aldıkları yere sattıklarından daha çok para verdim tabiki
Yarı fiyatinada olsa raziyim o kadara almazlar mı peki

Letgoya koydum yazan olmadı pek :KK43:
kadın 2.el sitelerinde daha dikkat çeker .ama satmayın ya hatıra kalsın .kısa süre sigortasız da olsa iş bulsanız olmaz mı 1000 tl kazansanız yeter.yazık satılan pırlantalara geri almaya kalksanız dolar da çok arttı dünya para verirsiniz

Merhaba, geri satış yaparken çok düşük fiyata alınıyor. Bu konuda yardımcı olacak benim tavsiye edebileceğim Silvanit var. Hem ilgililer hemde geri iade veya elindeki taşı istediğin ürüne dönüştürme imkanı veriyorlar. bir görüş 05365960586

Back
X