1 tane pirinç koca mideye ne yapsın yahu?
İşe yarasaydı eskiler kesin bilirdi, malum okunmuş pirinç ve zihin açıklığı ilişkimiz var bizim toplumda.
Peki bu 30 pirincin böbrege ve safra kesesine zarar verebilecegini vs düsündündünüz mü? Arastirmadan ,bir dr sormadan yapmayın bence.bir tane degıl yahu artırarak gidiyorsunuz 30.günde 30 pirinç
Zahıde yetısde bir diyetisyen tabiki olur diyor bilmiyorum tabikiPeki bu 30 pirincin böbrege ve safra kesesine zarar verebilecegini vs düsündündünüz mü? Arastirmadan ,bir dr sormadan yapmayın bence.
Ona bakarsaniz Zahide Yetiş programinda zeytin cekirdegi ile incir de yutturdular.Hic birine inanmiyorum.Plasebo etkilerini bilemem ama organlarimiz deneme tahtasi degil.Ben nacizane saglikli bulmuyorum bu tip seyleri.Gün asiri 40 dk evde egzersiz yapabilirsiniz.Size cok kalori yaktirir ayrica kilo veremeseniz dahi fit görünürsünüz.Ben yapiyorum cok memnunum.Tavsiye ederim.Zahıde yetısde bir diyetisyen tabiki olur diyor bilmiyorum tabiki
30 da ne yapsınbir tane degıl yahu artırarak gidiyorsunuz 30.günde 30 pirinç
Selam.. bi yerde denk geldim her gün yeni şeyler öğreniyorum. Ben aslında sıkı diyetle iyi bi kilo veren biri olarak her zaman kolaya kaçıp dışardan yiyorum meslegim gereği (muhasebe) hiç hareket etmediğimden de hızlı kilo alıyorum diyete başlicam artık nerem agrıyor desem doktor 20 kilo fazlan var diyor 80 kiloyum kemik yapımdan herhalde zorlanmaya basladım artık ve pirinç diyeti duydum daha önce burada da konu açılmış 2 ay süren diyet yontemi istemsizce yemiyormuşşsunuz ve mideniz küçülmeye baslıyormuş ayrıca tatlı istegini kesip iştah azılıyırmuş 1.gün 1 pirinç 2. Gün 2 pirinç sabahları aç karnına yutulurmuş mantıklı geldi denesem ne kayberim kidedim ve yarın sabah baslicam deneyen var ise sonuçları paylaşıs
Bende pirinci kıtır kıtır yiyorum bir avuç bu da bağımlılık oldu sanırımBende alışkanlık olmuş her gün bir avuç falan pişmemiş pirinç yutuyorum ve hiç kilo almıyorum bi de pirincin hiç bişeye zararı yoktur onuda belirtmek isterim :)
Ay bazen ne yiyeceğimizi şaşırıyoruz, gözümüz dönüyor :) şifa olsun size :) yalnız suda bekletmeyi, iyice yıkamayı unutmayın, üzerindeki kimyasallardan dolayıBende pirinci kıtır kıtır yiyorum bir avuç bu da bağımlılık oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?