- Konu Sahibi benkimimki
-
Canim bazi lekeler cok eski yani 5 yillik filan. Bazilari gunes lekesi. Denemeni tavsiye ederim. Elma sirkesi dogal kullan. Dogal elma sirkesi daha koyu renkte olur sulandirilmis cay gibi mesela. Sari renk kullanma. Macun kivamina getir iki yemek kasigi pirinc ununu sur kuruyana kadar beklw peeling gibi yika. Aksam yap. Varsa nemlendirmek icin kantaron yagi sur. Eline damlat biraz hafifce dokun yuzune oyle yagli yagli degil anladinmi. Yoksa zaf zeytinyagida olur. Sonra yat uyu :) sonuc bildirirsen memnun olurum cnm
Kizlar bende gunes lekeleri sivilce lekeleri ve cil gibi seyler var. Cilt rengimde duzensiz. Yaklasik 3 haftadir gunluk sabah aksam gul suyu kullaniyorum. Cesitli maskeler yapiyorum ama dun bitane denedimki aninda fark gordum: elma sirkesi ve pirinc unu. Cilt rengim birbirine daha yakin ve lekelerimde azalma
Gordum.
Yaptigim diger karisimlarda var. Aslinda son bir senedir lekelendi suratim onceden cok guZeldi. Artik bi kac haftadir basladim lekelerde savasmaya ve etki gosterdi bende umarim sizede faydali olabilirim diye yaZdim tecrubemi paylasmak icin.
Not: Dun aksam bu maskeyi yaptim. Hergun resim cekiyorum telefonumda farki gorebilmek icin.ve bugun baktimki bana gore cok belirgin bi fark var ozellikle anlimda. Resimleri yuklemek isterim eger yardimci olursaniz telefondan yuklenirmi acaba ? laptopum yok su an.
Ah bunu ben de deneyeceğim. O kadar pişmanım ki sivileceleri ellediğim için :/ ama ellemediklerimde de leke kalıyor, ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım bu kış lazer tedavisini araştıracağım.
LaZer tedavisi en son caren olsun canim. O geri donulmez sonuclar dogurabiliyor. Basari orani cok az. Yapmak isteyen doktorda cok az. Yapanlarda risk ve yan etkilerini kabul etmiyorlar zaten. Bu benim fikrim tabi. Lekelerin kirmizimi?
Ben yurtdisinda yasiyorum
Canim. Ama turk marketinden aldim. Basak markasi. Arkasina bakabilirsin 100% pirinc unu yazar zaten genelde. Pirinci kendinde ezebilirsin bu arada. sarimsak dovecekleri varya tas gibi onunla ezip toz haline getirip kullanabilirsin.
Kizlar bende gunes lekeleri sivilce lekeleri ve cil gibi seyler var. Cilt rengimde duzensiz. Yaklasik 3 haftadir gunluk sabah aksam gul suyu kullaniyorum. Cesitli maskeler yapiyorum ama dun bitane denedimki aninda fark gordum: elma sirkesi ve pirinc unu. Cilt rengim birbirine daha yakin ve lekelerimde azalma
Gordum.
Yaptigim diger karisimlarda var. Aslinda son bir senedir lekelendi suratim onceden cok guZeldi. Artik bi kac haftadir basladim lekelerde savasmaya ve etki gosterdi bende umarim sizede faydali olabilirim diye yaZdim tecrubemi paylasmak icin.
Not: Dun aksam bu maskeyi yaptim. Hergun resim cekiyorum telefonumda farki gorebilmek icin.ve bugun baktimki bana gore cok belirgin bi fark var ozellikle anlimda. Resimleri yuklemek isterim eger yardimci olursaniz telefondan yuklenirmi acaba ? laptopum yok su an.
cildin nasıl bir cilt cnm bnmki yağlı bana ii gelirmi sence
Canim elma sirkesi yagli ciltler icin en guzel dogal tonik zaten.
odediğini nasıl yapcam bu maskeyi uygulayayımmı açık konuşurmusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?