ben bunu tek başına yıyemem domates salatalık yanında olurmu ha bıbe adı gibi 2 günluk mü yapıyoruz yoksa hergün taze mi yapıyoruz bılgı verırmısın denemeye değer ama bakalım düşünmem lazım ben yemegıme dikkat edecem spor olarak dans edecem pirinç lapasını da haftada 2 3 gün bunu uygulayabilirim her halde
ee yok mu yapan topik ıssızz kalmış
tabiki canım domates salatalık olur bitki çaylarıyla destekleyebilirsin meyve de olabilir....
aslında canım ben 1 hafta ara wermeden yapmaktan yanayım haftada ama sadece lapa değil benm bide çorba tarifim war üniwersidete arkadaşım bu çorbayla ve sporla 140 kiloda 75 kiloya düştü kız gözümüzün önünde we süper oldu
çorba çok kolay suyu kaynatıyosun içine pirinç şehriye yeşil mercimek kırmızı mercimek atıyosun ama hepsinden az az katıyosun we domates salcası katıp hepsini birlikte pişiriyosun... istersen önceden haslanmış kuru fasulyede katabilitrsin tamamen isteğe bağlı... bunu sewdiğin başka kuru bakliyatlarlada şekillendirebilirsin ağız tadına bağlı ama asla yağ yok we bi püske kadar tuz katıyosun... emin ol sonuşları çok güzel oluyo we lapann yannda sıwı bişi olarak değişiklik olur we lapayı 2 gün yapmak yerine 1 hafta yaparsın o zaman sorun olmaz
yarından itibaren denıyecem nasıl geçtıgını yazarım tşkler
canım bende yapmak istiyorum ama şimdi bu 1 çay brdğı pirinci lapa yaptın ya bu bir ğün mü ne zaman günde kaç kere yiyeceksin pek anlamadım ek takviye neler olabilir mesela açık seçik yazda şöyle bayrama formda girelim
lapaya dün başladım sabah tartıldım 78.0'dı
bu sabah 77.4 :)
zayıflıcam bu fazlalıklardan kurtulcammmmm
süpermiş ya gitti bır kilo devamı gelır inşallah ben bügün başlıyamadım salata, yoğurt ve çorbayla geçiştırdim ama yarın kessin başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?