• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi pirima bebek bezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canoluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
84
1
86
Afyon
merhaba arkadaşlar benim oğlum dört aylık doğumundan bu yana prima kullanıyorum 2,5 aydır felan prima aktif bebek 3 mega paketi kullanıyorum içinde 80 adet olanı 8 inci paketimi felan bitirdim. bu gün 15 gün önce aldığım bi paketi açtım bezler kullandığıma göre bayağı küçük yeni doğan boyutunda şok oldum.elimde diğer paketten kalan bir tane bez vardı karşılaştırdım cidden çok küçün üzerinde 4-9 kilo arası yazıyor benim oğlum 6800 ama ona bile küçük geldi aynı sorunu yaşayanlar var mı? :nazar:

benim oğlumda 4 aylık bende doğduğundan beri prima kullanıyorum,ama hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım:olmaz:
sadece sinir olduğum şey 3 numaranın üzerinde yan bantları esnek diye yazmıyoo:olmaz:
bi alıyom esnek diğerini bi alıyom bakiyom esnek değil sinir oluyom ona:kızgın:

Kızlar primaya şikayet olarak gönderin bence, oğluş 2 aylık prima kullanıyorum, sorun yaşamadık şimdilikopuyorumnanaktan

kızım 4.5 aylık doğumdan itibaren prima kullanıyorum sadece pahalı..tek şikayetim bu..
siz ne kadar zaman kullanmayı düşünütyosunuz ben bayb star a geçicem ama ne zaman geçmeliyim bilemdim pişikten korkuyorum..

memesai saati geçtiği için telefonla arayamadım sadece sitesine üyeydim zaten oraya şikayetimi bildirdim ama henüz bi ses yok. banada molfix i öneriyorlar ama pişik olur diye geçemiyorum

primanın boyutları diğerlerine göre küçük sanki boyutların arasında hiç fark yokmuş gibi ben molfix kullanıyorum çok memnunum onunda artık yan bantları esnek ve ağ kısmı daralmış tavsiye ederim

kızım 4.5 aylık doğumdan itibaren prima kullanıyorum sadece pahalı..tek şikayetim bu..
siz ne kadar zaman kullanmayı düşünütyosunuz ben bayb star a geçicem ama ne zaman geçmeliyim bilemdim pişikten korkuyorum..

primayı sevmedik biz. ben huggies alıyorum hep.ama baby star da çok kaliteli. hoşuma gitmişti ilk aldığımda. her marka bezi deniyorum ben zemuszemus

primayı sevmedik biz. ben huggies alıyorum hep.ama baby star da çok kaliteli. hoşuma gitmişti ilk aldığımda. her marka bezi deniyorum ben zemuszemus

pişik olmadımı oğlunun güzel poposu kız....
benim komşumun çocuğu 1.5 yaşında oda kızına her bezi deniyo hepsi çişş kaka çıkarıyo en son baby star kullandı ondan memnun kaldı çiş çıkarmıyo diye bende sürekli bez değiştirmek istemiyorum o yüzden ne zaman hangisine geçsem diye düşünüyotum..

pişik olmadımı oğlunun güzel poposu kız....
benim komşumun çocuğu 1.5 yaşında oda kızına her bezi deniyo hepsi çişş kaka çıkarıyo en son baby star kullandı ondan memnun kaldı çiş çıkarmıyo diye bende sürekli bez değiştirmek istemiyorum o yüzden ne zaman hangisine geçsem diye düşünüyotum..

tabi sabit bez kullanmak en iyisi. şimdi memlekete geldik 2 haftadır burdayız. gelince . oğlum pişik oldu. ıslak mendili değiştirmiştim. chicco aldım. onu kullanınca pişik oldu diye düşünüyorum. bezi de değiştirdim.hava değişim de oldu
asıl sebep hangisi bilemiyorum ama

aynen canim benimde tam tersi oldu 1 aylik kizim daha primanin yeni dogan bebek bezini kullaniyorum bitmek uzereydi gittim 6 paket daha aldim 3 6 kilo yaziyo benimkide 3700 gorsen ne kadar buyuk kuzuma sinir oldum...

bende doğduğundan beri prima kullanıyorum bi ara molfix kullandık hep sızdırdı ben öyle bir sorunla karşılaşmadımda bizim kalça sorunumuz var doktor bi numara büyük bez kullanın dedi aldım 4 numarasını hiçbir fark yok sadece biraz uzun okadar sonra huggies aldım onunbacak arası daha geniş

tabi sabit bez kullanmak en iyisi. şimdi memlekete geldik 2 haftadır burdayız. gelince . oğlum pişik oldu. ıslak mendili değiştirmiştim. chicco aldım. onu kullanınca pişik oldu diye düşünüyorum. bezi de değiştirdim.hava değişim de oldu
asıl sebep hangisi bilemiyorum ama

geçtimi şimdi? ıslak mendil ben nıvea kullanıyorum pure olan varya çok memnunum..ama bez konusunda kararsızım 2 3 ay daha beklesemmi acaba?

açıkcası ben prima molfıx ve huggies üçlüsünde hangisi indirimdeyse onu alıyorum uzuncabir süre molfıx kullandım geçenlerde prima ciddi bir indirim yapmış 2 mega paket aldım her seferinde kaka dışarı çıkıyor şok oldum önceleri hiç böyle bir problem yaşamamıştı primada..7-18 alıyorum oğlum 10 kilo sanki bezler küçülmüş gibi bir daha almıycam bıktım üst baş degiştirmekten..

kaka niye çıkıyo ki dışarı. haa.. bebek oturuyosa çıkıyodur. yatarken çıkmaz.

geçtimi şimdi? ıslak mendil ben nıvea kullanıyorum pure olan varya çok memnunum..ama bez konusunda kararsızım 2 3 ay daha beklesemmi acaba?

aslında altını açıyorum bişey yok. bezle siliyorum kızarıklık ortaya çıkıyo anlamadım gitti.nivealar çok pahalı ya. hiç almadım. bez ve ıslak mendilde kullandığım en iyi marka huggies. bi de 4 numaraya geçtik. çok rahat.

arkadaşlar pişik dediğiniz nasıl benim oğlumda kızarıklık yok ama kaka yaptığı kısımda beyaz beyaz küçük sivilceler var. acı vermiyor bebeğime ama silince daha çok belirginleşiyorlar ıslak mendilde pişik önleyicide nivea kullanıyorum sizlerdede var mı bu sorun

açıkcası ben prima molfıx ve huggies üçlüsünde hangisi indirimdeyse onu alıyorum uzuncabir süre molfıx kullandım geçenlerde prima ciddi bir indirim yapmış 2 mega paket aldım her seferinde kaka dışarı çıkıyor şok oldum önceleri hiç böyle bir problem yaşamamıştı primada..7-18 alıyorum oğlum 10 kilo sanki bezler küçülmüş gibi bir daha almıycam bıktım üst baş degiştirmekten..

bir büyük boyunu denedinmi hiç canım belki bez bebeğine küçük geliyordur ondanda olabilir

evet canım emekliyor sürekli hareket halinde ama böylede olurmu yaa her kakada üst baş degiştiriyoruz:1no2:

O ZAMAN HER KAKAYI TAKİP EDİP yapar yapmaz temizlemek lazım demek ki bizim de bazen çıkıyo. kakalı olduğunu farketmeyip kucğıma oturttuğumda. kendi oturunca işimiz zor demek ki. çünkü oğlumgünde 1 yapıyo. bazen 2-3 gün yapmadığı oluyo. bi yaptımı dolduruyo maşallah :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3Şenizalkisalkisalkis

7-18 kilo alıyorum bizim oğlanda henüz 10 kilo,,ama 18 kilo iken mümkün degil o bez kullanılmaz çok küçükk acaba defolumu ondanmı bu kadar indirime girdi diye düşünmüyo degilimm

Back