Pire için yorgan mı yakıyorum?

İyi geceler hatunlar,

Birkaç ay önce tanıştığım bir erkek var. Benden hoşlanıyor. Ben yeni bir ilişki istemiyorum şimdilik hayatımda, arkadaş olarak sohbet etmeyi seviyordum onunla. Kendisine de ifade ettim bunu. Keyifli bir sohbeti var, görmüş geçirmiş biri. Zor bir zamanımda da fazlasıyla yanımda olup, destek olmuştu. Eminim ki şu an arasam, bir şeye ihtiyacım olsa kalkar gelir.

En son buluşmamızda, 'kadınların bel hizasından uzun mont giymesi gerektiğini düşündüğü' konusunda saçma sapan laflar etmişti. Bende soğuyup, bir süreliğine iletişimi kesmiştim.
Sonra tek lafla insanları silme annaboleyna, hepimizin saçma sözleri ve davranışları olabiliyor diye düşündüm. Tekrardan görüşmeye başladık.

Benim evli bir erkek dostum var, hatta abim sayılır. Oturup sohbet edip, dertleşiyoruz. Ki karısı da beni tanıyor.
İşte bu görüştüğüm erkek, arkadaşımla dostluğumuzu doğru bulmadığını söyledi.

Geçenlerde konuşurken önceden evli bir kadınla farklı tür bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi. Arada aşk olmaksızın, karşılıklı ihtiyaçların giderildiği bir ilişki şeklinde tanımladı bunu.
Ona, 'benim arkadaşlığımı yanlış bulurken, senin yaptığın şey sana doğru mu geliyor, hem de ikisinin arasında dağlar kadar fark varken' diye sordum. Dediği şey, onların amacı belliymiş, bizim amacımız belli değilmiş, evli bir erkeğin benimle arkadaşlık etmesinin altında tek bir neden yatıyormuş.

Her ne kadar arkadaşlığından keyif alsam da yaptığı şeyi etik olarak doğru bulmadığımdan ve zihniyeti beni rahatsız ettiğinden bir daha hiç konuşmamayı düşünüyorum. En doğrusu bu gibi geliyor.
Bazen aşırı tepkilerim olabiliyor. Fazlasıyla yargılayıcı davranabiliyorum.Pire için yorgan mı yakıyorum? Sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı almak istedim :işsiz:

Bu pire değil, baya baya kokulu pislik. Yak gitsin. Kişi kendinden bilir işi, belli ki fesat, sapık herifin biri, kadın görünce aklına yalnıza seks geliyor. Senin fikirlerine de değer vermez böylesi; onun için iki meme bi totodan ibaret olursun, aman diyim!

İyi geceler hatunlar,

Birkaç ay önce tanıştığım bir erkek var. Benden hoşlanıyor. Ben yeni bir ilişki istemiyorum şimdilik hayatımda, arkadaş olarak sohbet etmeyi seviyordum onunla. Kendisine de ifade ettim bunu. Keyifli bir sohbeti var, görmüş geçirmiş biri. Zor bir zamanımda da fazlasıyla yanımda olup, destek olmuştu. Eminim ki şu an arasam, bir şeye ihtiyacım olsa kalkar gelir.

En son buluşmamızda, 'kadınların bel hizasından uzun mont giymesi gerektiğini düşündüğü' konusunda saçma sapan laflar etmişti. Bende soğuyup, bir süreliğine iletişimi kesmiştim.
Sonra tek lafla insanları silme annaboleyna, hepimizin saçma sözleri ve davranışları olabiliyor diye düşündüm. Tekrardan görüşmeye başladık.

Benim evli bir erkek dostum var, hatta abim sayılır. Oturup sohbet edip, dertleşiyoruz. Ki karısı da beni tanıyor.
İşte bu görüştüğüm erkek, arkadaşımla dostluğumuzu doğru bulmadığını söyledi.

Geçenlerde konuşurken önceden evli bir kadınla farklı tür bir arkadaşlıkları olduğunu söyledi. Arada aşk olmaksızın, karşılıklı ihtiyaçların giderildiği bir ilişki şeklinde tanımladı bunu.
Ona, 'benim arkadaşlığımı yanlış bulurken, senin yaptığın şey sana doğru mu geliyor, hem de ikisinin arasında dağlar kadar fark varken' diye sordum. Dediği şey, onların amacı belliymiş, bizim amacımız belli değilmiş, evli bir erkeğin benimle arkadaşlık etmesinin altında tek bir neden yatıyormuş.

Her ne kadar arkadaşlığından keyif alsam da yaptığı şeyi etik olarak doğru bulmadığımdan ve zihniyeti beni rahatsız ettiğinden bir daha hiç konuşmamayı düşünüyorum. En doğrusu bu gibi geliyor.
Bazen aşırı tepkilerim olabiliyor. Fazlasıyla yargılayıcı davranabiliyorum.Pire için yorgan mı yakıyorum? Sizlerle paylaşıp, yorumlarınızı almak istedim :işsiz:

Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu. Kendisi evli kadınla yatıp kalktığı için senin normal arkadaşlığını da algılayamıyor işte. Hatta ben sana bişey diyim mi kendisi kısa mont giyen kadınları pis pis kestiği için de sana uzun mont giyilmeli lölölö konuşmasını yapıyordur..

Adamdan koşarak kaç bence şayet pire değil yazdıklarınızdan hiçbiri.

Valla kişi kendinden bilirmiş işi.
Adamın fikri de bozuk niyeti de bozuk.
Evli kadınla yatıp kalkarken normal. Ama sen sohbet ederken yanlış.

Değil yorgan yakmak ev yakılır bu düşünceli bi heriften kurtulmak için.

önceki içinde böyle demiştin. görmüş geçirmiş.
Allah aşkına sen görüp geçirmemiş olduğunu düşündüğün birini bul.
bunun da ne görüp geçirdiği de belli zaten..
Uzun süre yurtdışında yaşamış, çalışmış.
Iyi bir işi var. Çevresi var. Birçok konuda oturup konuşabiliyoruz. Sakın adamı övüyormuşum gibi anlaşılmasın. Zihniyeti, dedikleri her şeyini sıfırlıyor.

Diğeri için görmüş geçirmiş biri dedigimi inanın hatırlamıyorum ve zannetmiyorum. Ha dediysem de büyük bir yanlışlık yapmışım.

ne tuhaf ilişkiler ne tuhaf arkadaşlıklar midem bulanıyor.midesizler:kusmuk:bu zihniyetin erkeğide kadınıda şerefsizdir:KK14:

en doğrusunu düşünmüşsünüz
adamdaki zihniyete bak.. ben erkeğim!!
Benim arkadaslimla dostlugumun sonu seksle bitermiş.
Evli bir adamın benimle arkadaşlık etmesinin altında tek bir neden yatıyormuş.
Ben de bu şekilde düşünmüyorum dedim. Ne alaka yani?

Bu konudaki "pire" ne oluyor ki tam olarak? Adam bildiğin yozlaşmış hödüğün teki. Kadınlara bakış açısı mide bulandırıcı. Bel üstü mont giyen görünce nevri dönüyor demek ki sapığın. Beyninin büyük kısmı bel altı çalışıyor, yoksa evli bir erkekle arkadaşlığınıza çamur atmazdı. Üstelik midesiz. Evli bir kadınla birlikte ol, adına da fiziksel ihtiyaç koy. Sonra size ahlak dersi versin. Yani pire için yorgan yakma deyimini şu konuya yakıştırmanız acayip. Böyle bir adamla görüşülmez bence.

Uzun süre yurtdışında yaşamış, çalışmış.
Iyi bir işi var. Çevresi var. Birçok konuda oturup konuşabiliyoruz. Sakın adamı övüyormuşum gibi anlaşılmasın. Zihniyeti, dedikleri her şeyini sıfırlıyor.

Diğeri için görmüş geçirmiş biri dedigimi inanın hatırlamıyorum ve zannetmiyorum. Ha dediysem de büyük bir yanlışlık yapmışım.

ben hatırlıyorum demiştin:)
neyse bu da tırt hiç vakit kaybetme böyle bir tiple.

En son buluşmamızda, 'kadınların bel hizasından uzun mont giymesi gerektiğini düşündüğü' konusunda saçma sapan laflar etmişti.

Bunlar pire değil, gayet büyük meseleler.
Pis bir zihniyeti var.
Ben arkadaşlığımı bitirirdim muhtemelen.

Evli bir kadınla birlikte olması yüzünden arkadaşlığımı bitirmezdim. Onaylamayabilirim ama kendi bileceği iş, her arkadaşımın sadece onaylayacağım şeyler yapmasını bekleyemem sonuçta.

Ama arkadaşlarıma karışması, kadın-erkek ilişkileri hakkındaki görüşleri, evli bir adamla arkadaş olamayacağımı söylemesi ve bunun içinde seks olacağını belirtmesi yüzünden arkadaşlığımı bitirirdim.

X