• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pinpinky Meme Estetiği Ameliyatı

pinpinky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
30
0
36
İstanbul
herkese selam sıze sılıkon amelıyatımdan bahsedeyım bıraz.bugun 2. gunum hıc acı cekmedım desem yerıdır yıllarca bır cok estetık yaptırmama ragmen bu amelıyattan hep cok korkmustum ama ınanın dusunduklerımın bınde bırını bıle yasamadım sag mememın altında bı sızlama vardı sadece oda dun cıkan drenle bırlıkte yok oldu.meger dren batıyormus onun dısında hıc bırsey yok amelıyattan cıktıgımdan berı yerde oturmus puzzle yapıyorum hesap edın bıde alıs verıse cıktım dun posetlerıde tasıdım :) benım doktorum boyum 170 oldugu ıcın 300cc takmak ıstedıgını soylemıstı bende olmusken cok kucuk ıstemıyordum ztn .ama amelıyattan bır cıktım sılıkonun kutusunu gordum 275cc.ztn memelerde cok kucuk geldı gozume bırde odem oldugu halde . ama doktor bey benı tatmın edıcek acıklamayı yaptı 300 cc protez sıgmamıs ben ztn cok ınceyım bu yuzden hak verdım.neyse uzun lafın kısası amelıyat oldugumu bıle unuttum cok ıyı bır doktorum var dıleyenlere ısmını verebılırım acı cekmemen ıcın herseyı yapıcam demıstı gercekten yapmıs.umarım en kısa zmnda sıslıklerdende kurtulurumda gercek boyutlarını gorebılırım :)))

herkese selam sıze sılıkon amelıyatımdan bahsedeyım bıraz.bugun 2. gunum hıc acı cekmedım desem yerıdır yıllarca bır cok estetık yaptırmama ragmen bu amelıyattan hep cok korkmustum ama ınanın dusunduklerımın bınde bırını bıle yasamadım sag mememın altında bı sızlama vardı sadece oda dun cıkan drenle bırlıkte yok oldu.meger dren batıyormus onun dısında hıc bırsey yok amelıyattan cıktıgımdan berı yerde oturmus puzzle yapıyorum hesap edın bıde alıs verıse cıktım dun posetlerıde tasıdım :) benım doktorum boyum 170 oldugu ıcın 300cc takmak ıstedıgını soylemıstı bende olmusken cok kucuk ıstemıyordum ztn .ama amelıyattan bır cıktım sılıkonun kutusunu gordum 275cc.ztn memelerde cok kucuk geldı gozume bırde odem oldugu halde . ama doktor bey benı tatmın edıcek acıklamayı yaptı 300 cc protez sıgmamıs ben ztn cok ınceyım bu yuzden hak verdım.neyse uzun lafın kısası amelıyat oldugumu bıle unuttum cok ıyı bır doktorum var dıleyenlere ısmını verebılırım acı cekmemen ıcın herseyı yapıcam demıstı gercekten yapmıs.umarım en kısa zmnda sıslıklerdende kurtulurumda gercek boyutlarını gorebılırım :)))

:71::71: gecmiş olsun canımm güle güle kullan :46:memişlerini bende cok ıstıyorum en acısız ve agrısızından ınsallh :) hangı doktora oldun bıde hangı sehırdesın ?:97:

canım cok gecmiş olsun benimde 4 hafta önce 275cc takıldı ben dr cok abartılı büyük olmasın dışardan bakılıdığında anlaşılmasın demiştim iyi cok güzel duruyorlar ama şimdi gözümmü alıştı bilmiyorum ama sanki biraz daha büyük olabilirdi gibime geliyor :71:

istanbuldayım ben kızlar doktor ne yaptı bılmıyorum nasıl olduda bu kadar agrısız oldu bu amelıyat onuda bılmıyorum.daha onceden bu amelıyatı yaptıran arkadaslarımla telefonda konusuyorum cok ıyım hıc agrım yok dıyorum benı gorduklerınde yıne sok oluyorlar agrım yok dıyorum heralde yınede bıraz vardır dıye dusunuyor ınsanlar. hıcc yok hıc hemde ne dıkıs yerlerı agrıyor ne kollarım sankı bana aıtmıs gıbı normal hayatıma devam edıyorum. bırde yıne ısın ıyı tarafı sargım olmadı amelıyattan cıktım memeler karsımda dıkıs yerının uzerı bantlıydı sadece bugun 5. gun doktor cıkarabılırsın dedı yanı bant bıle yok artık. allah herkese boyle amelıyat nasıp etsın.ben hıkayeler tarıf edılemeyen acılar dınledıkce 3 kez amelıyattan dondum hatta 2 sınde bıldıgınız amelıyat masasında vazgecmıstım boyle olacagını bılseydım 27 yasına kadar beklemezdım :D ataşehir estethica aykut mısırlıoglu doktorumun adı soranların bılgısıne :61:

istanbuldayım ben kızlar doktor ne yaptı bılmıyorum nasıl olduda bu kadar agrısız oldu bu amelıyat onuda bılmıyorum.daha onceden bu amelıyatı yaptıran arkadaslarımla telefonda konusuyorum cok ıyım hıc agrım yok dıyorum benı gorduklerınde yıne sok oluyorlar agrım yok dıyorum heralde yınede bıraz vardır dıye dusunuyor ınsanlar. hıcc yok hıc hemde ne dıkıs yerlerı agrıyor ne kollarım sankı bana aıtmıs gıbı normal hayatıma devam edıyorum. bırde yıne ısın ıyı tarafı sargım olmadı amelıyattan cıktım memeler karsımda dıkıs yerının uzerı bantlıydı sadece bugun 5. gun doktor cıkarabılırsın dedı yanı bant bıle yok artık. allah herkese boyle amelıyat nasıp etsın.ben hıkayeler tarıf edılemeyen acılar dınledıkce 3 kez amelıyattan dondum hatta 2 sınde bıldıgınız amelıyat masasında vazgecmıstım boyle olacagını bılseydım 27 yasına kadar beklemezdım :D ataşehir estethica aykut mısırlıoglu doktorumun adı soranların bılgısıne :61:

ne kadar güzel canım işte cok şanaslısın bence hiç ağrın olmamış inşallah hep mutlu olursun tatlım :80::80:

geçmiş olsun canım ne güzel sen ağrısız atlatanalrdansın valla benimkisi de 255 cc ilk başta tatmin etmedi ama sonrasında vücuduma uyan buymuş diye düşündüm. fena durmuyo hani.ödemli hallerine pek aldanma canım bak benim 28.günüm ama baya bi şekli falan değişti.

Canım gle güle kullan geçmiş olsun,ne kadar oldun acaba ameliyatını ? ve maşallah böyle ağrısız sızısız olanı ilk defa duyuyorum eli çok hafifmiş adamın demek :))

kullanılan markayı hatırlamıyorum 3.000 verdım ben bayaga ucuza yaptırdım 275 taktırdım ama 4 ay olmasına ragmen yıne cok buyukler ınerler sanmıstım ama ınmedı ve sarktıllaaaaaaaaar kızlar nolur buyuk taktırmayın ınanın kucuk ama dımdık duranlar buyuk ama sarkık goguslerden cok daha ıyı gorunuyorr

gule gule kullan canim agrisiz sizisiz olanini bende burda ilk defa senden duyuyorum, kas alti oldugunda baya bir sure kollarini kullanmakta zorlaniyorsun diye biliyordum ama sende nasil oldu bilmiyorum doktorunda ellerine saglik..

çok geçmiş olsun canım 275 cc normal olmuştur dediğine göre biraz büyük mü diyorsun sen? benim de natrelle 510fx modeli 310 gram ama büyüklüğü tam ideal..niye sarkma oldu aacaba sende

canım cok geçmiş =) bende 170 cm 47 kgyum, banada 285 cc takıldı banada. 300 cc bnada olmamış, cok zayıf oldugum için büyük gelmiş. 22 eylülde oldum ameliyatımı bende. ilk basta cok küçük gelmişti gözüme ama yumusadıkları için şimdi cok ideal oldu. zamanla sende cok memnun kalcaksın :1:şimdi cok şükür memişlerimiz var yuppiii... cok cok geçmiş olsun arkadasımmm, hoşgeldin cicişliler kervanınaaaaaaa :1::nazar:

bırde bırseye acıklık getıreyım benım oncekı goguslerımde cok kucuk degıldı belkı bu yuzden buyuk olabılır sımdı doktorumu aradım sarkma olması ımkansız dedı cuma gorucek bakalım gorudugunde ne dıcek

Sarkma konusuna çok şaşırdım canım. Bana da 350 cc takıldı bir ay önce ve ben de korkmaya başladım şimdi:26:

yaa arkadaslar yapamadım album ekle dıyorum ee sonra nereye nasıl eklıcem anlayamadım ılk yapıldıgından 1 hafta sonra cekılmıs bı foto buldum bırde sımdı cektım yandan gorunuslu ama beceremedım koymayı bıde herkese acıkmı yapıcam

canim gordugum kadariyla evet sanki biraz sarkma olmus gibi malesef ben albumunu tamamen goremiyorum, ama kas alti oldugu zaman sarkmasi imkansiz deniyo nasil oluyor yani anlamis degilim..

ekledım kızlar fıkır verırsenız sevınırım
Vallahi canim sarkma markma bilemem resme bakiyorum sarkma felan gormuyorum ben. Ki varsa da okadar da olsun gogussuz olmaktan iyidir, sütyeni takinca kim gorecek sarktigini, ki bence hic sarkiyor gibi durmuyor, gayet de güzel ve dogal duruyor, ALLAH BANA DA BüTüN GÔGÛSLERINI BÛYÛTMEK ISTEYENLERE DE NASIP ETSIN INSAALLAH AMIN AMIN AMIN!!!!:52::52::52::52:

Back