• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Pinky'nin Nişan Resimleri (Nişan tepsimiz, çiçeğimiz,pastamız ve işte biz:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
amanda aman Pinky güzel fotolar
hayırlı uğurlu olsun tekrar
Allah tamamına erdirsin :)
ama daha cok foto bekliyoruz

slmlar cnm
kpss topiğinden tanıyorum seni :))
çok hoş görünüyosunuz.. allah bozmasın. mutluluklar..

Çok teşekkür ederim kızlar, allah hepimizi mutlu etsin, benimde tüm güzel dileklerim sizinle.
öpüyorum kocaman

tebrik ederimm pinkycimm
allah mutlu etsin
hep böyle yüzünüz gülsün
bu arada süper bi çiftsiniz
çok güzel olmuşsun
Mutluluklar

pinkym benim, yeni gördüm resimleriniziopuyorumnanaktan
Allah'ım nazarlardan saklasın, çooook yakışmışsınız:nazar:a.s.
nişan tepsin harika olmuş, kıyafetinle çok uymuş ve en güzeli kendi tasarımın olması:lepi:
kıyafetine de bayıldım, kırmızı çok ama çok yakışmış.
mutluluğunuz bir ömür boyu artarak devam etsin inşallahŞeniz

Ya canlarım benimmm, canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim :1hug:

giz canım benim çok teşekkür ederimm
pikocum, başakcım tatlışlarım begenmenize çok sevindim:)) çok mutlu ettiniz beni yazdıklarınızla, tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

kıyafetin süper sen süpersin,çok yakışmışsınız..Allah mutluluğunuzu daim etsin..bide kilo vercem kilo vercem deyip duruyordun..nerde fazlalık fıstık gibi hatunsun yaa

Hilalcim gülsucum canlarım benim çok teşekkür ederim çok mutlu ediyorsunuz beni, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, öpüyorum güzel yanaklarınızdan tatlışlarım :1hug:

Ya inanmıyorum ben daha yeni gördüm nişanlandığını allah mutlu etsin tatlım :nazar: :nazar: Çoooook güzel olmuşsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Gizmo Teşekkür ederim canım:)opuyorumnanaktan

candygirl tatlım çok çok teşekkür ederim canım benim :)) opuyorumnanaktan

mayaiolp canım benim teşekkür ederim evet sonunda erdim muradıma:) öpüyorum canım.

Back