Nişan Pinky'nin Nişan Resimleri (Nişan tepsimiz, çiçeğimiz,pastamız ve işte biz:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
.................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tebrik ederim herşeyin çok güzel olmuş pastan falan harika gözüküyor
sende öylesin kırmızılar içinde Allah tamamına erdirsin.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum canlarım her birinize ayrı ayrı.

allah tamamına erdirsin
çok yakışmışsınız
tepsin çok hoş olmuş
kendim yaptım demişsin
nasıl yaptın anlatırmısın
belki bende yaparım :))))

Şimdi gördüm resimleri:) çok yakışmışsınız maşşallah tepsine ve kıyafetine bayıldım. Sen mi yaptın gerçekten tepsiyi. Pastanız da hoş olmuş. Herşey gönlünüzce olur umarım, ömür boyu mutlu olursunuz.

Mutluluklar dilerim kırmızı çok yakışmış..Allah tamamına erdirsin..

tebrikler canım... pastanız muhteşem görünüyor...

sanada kırmızı pek bi güzel olmuş...

Allah tamamına erdirsin...

Canım benim..
Ne kadar tatlı olmuşsunuz ikinizde.
Elbise seçimini çok sevdim sonra da kullanacabileceğin bir şekilde olmuş ve sana çok yakışmış.
Düğün fotoğraflarını bekliyoruz merakla :)
Allah tamamını erdirsin,maşalah size

Maşallah canm herşey çok güzel görünüyor allah tamamına erdirsin.Çok mutlu olun inş..

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için,Çok mutlu ettiniz beni:1hug:
evet tepsimi kendim yaptım canlarım, gümüş tepsimi, kırmızı tülle sardım, ortasına gelin başında da kullanılan çiçeklerden beyaz şık bir gül koydum, altına ise beyaz bir tül yerleştirdim, çiçeğimin kenarlarına altın yaldızlı , kırmızı, gümüş kalp taşlardan koydum. Çiçeğimin çevresini yani tepsimi ise kırmızı, gümüş yıldızlı taşlarla dekore ettim, daha farklı süs tüllerinden olan kırmızı ve beyaz renklerinden aldım, bunları sağ ve sol tarafına fiyonk şeklinde bağladım...makasımıda yaldızlı kırmızı bir kurdelayla süsledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…