Aslnda uygunmuş ole ama suan çalşmadğımdan biraz erteleyibılrm onu siz daha uyguna nerden alıcaksnzBen simdi taç ın çeyiz setini alıcam. İçinde pike , nevresim takımı, yatak örtüsü takımı ve bornoz takımı var. Ayrı ayrı almaya kalksam 1000tl yi geçiceği için takım olarak alıcam. Hatta taç ın sitesinde 895 tl. Ben 689 tlye buldum kaliteli. Ve şık yani isterseniz size gösterebilrm. Tek bornoz seti 200-350 tl arası zaten yatak örtüsü de baya pahalı olunca set en mantıklısı geldi bana
canım n11 sitesinde dantela bornoz setleri var. en son gördüğümde 255 TL ydi. ben dantelanın havlu kalitesine çok güvenirim. istersen bir bak.Hergün değistrmesemde değisklığı sevdğım içn çesıt az olmasn ıstedım :) ben hıç pıke almadm karacanın saten pıke takımından alanınız varmı memnunmusunz onumu alsam beğeniyorm coğunluk almış sitede yoksa sadece yatak ortusumu alsam kararsz kaldm kızlar bide uygun bi bornoz arıyorm taçta 400 iyi olanlar bıdaz fazla geldı bana
Tesekkür ederm cnm bakıcam taçında bazı bornozları dökülme yapıyomş kalitesi önemli gerçektencanım n11 sitesinde dantela bornoz setleri var. en son gördüğümde 255 TL ydi. ben dantelanın havlu kalitesine çok güvenirim. istersen bir bak.
evde taç bambu bornoz seti var. dökülme değil de, kısa sürede sertleşme oldu. iki yıl dolmadı bile. ayrıca füme rengi baş havlusu sanki çamaşır suyu değmiş gibi yer yer renk attı. kullananların bazıları da memnunuz diyor. bilemedim kiTesekkür ederm cnm bakıcam taçında bazı bornozları dökülme yapıyomş kalitesi önemli gerçekten
canım Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin öncelkle.Bunlarda daha elime ulaşmayan pıer cardın çeyiz setin tencerelerde var ve a101oen aldğım başlanğıçlarım çeyiz aşkına
Teşekkür ederim .Evet canm çeyiz paketı katologdan atym üç paket var kare tabaklı seçnce biraz daha pahalı atyorm resmını cekip hemencanım Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin öncelkle.
yaa bende piere cardinin takımlarına çok baktım ne kadara aldn acaba öğrenebilir miyim çeyiz paketi mi??
ne kadar canm?? 3 dediğin neler var içinde tencere yok muTeşekkür ederim .Evet canm çeyiz paketı katologdan atym üç paket var kare tabaklı seçnce biraz daha pahalı atyorm resmını cekip hemen