Pink_Love'ın Cicileri :)

haklisin canim bosver yaaa corba gibi bisey yazmis iste birde üste cikiyor :) bosverr :) sagol yazdigin icin özelden mesaj yazamiyorum daha malesef, o yüzden konunda cevap vereyim dedim:)

sendemi almanyadansin?? :) ceyizlerin cok güzelmis bu ara canim güle güle kullan dügün nezaman :))

canım herşeyin çok güsel özellikle nevresimlere bayıldım allah huzurlu günlerde kullandırsın:16::16:

Seninde ceyizin hayirli olsun güle güle kullanirsin insaAllah :nazar:

Banyo setimiz ayni ama benim ki lila :17:

Ilk sayfada ki beyaz kavanozlardan aynisini aldim 3 boy :)

Birde fakir süpürge makinesi almisin kaca aldin? Denedin mi?

Seninde ceyizin hayirli olsun güle güle kullanirsin insaAllah :nazar:

Banyo setimiz ayni ama benim ki lila :17:

Ilk sayfada ki beyaz kavanozlardan aynisini aldim 3 boy :)

Birde fakir süpürge makinesi almisin kaca aldin? Denedin mi?

ben hiç denemedim ama ablamda var aynısı o kullanıyor 2,5 senedir memnun şuanda sıkıntı yok

fiyatları konusunda da hiç bir bilgim yok . ben onu alalı çok uzun zaman oldu çünkü..ilk çıktığında almıştım ama şimdiki fiyatları fln çok uyugun diyolar araştır derim..

Bim marketten 9.9 TL ye aldığım inekli terliğimm... :D

$Fotoğraf0806.webp

Gene Bim Marketten 6.9 TL'ye aldığım kokulu kapı süsüm

$Fotoğraf0809.webp

güle güle kullan canım ceyızcıklarını ıneklı terlıklerın coook sekerrrlerr Rabbim kullanmayı nasıp etsın ınsallah :16:

Esmammm terliğinee bayıldımmm, kıss bu hangii haftaa geldii ben nasıl kaçırdımm bunuuuu,
bana verceksinn bunuu sana 2 katını veririrmmm:1:

balım hala var bizim bim markette duruyorrr

sana feda olsunnn :16:

Ama nasıl oluyoo cuma günn gelecek olanlarda böylee bir terlikk yoktuu, sizin bim bizim bildiğimizz bim değilmii nennnn :41:
Ayy olsaydıı ben zaten kaçırmazdımmm, banadaa alllllll:52:

vuuuu esma bımden erkenmı aldın bunları varmıkı hala

canım çeyizin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel parçalar:) anartarlığını nerden aldın bayıldım :)

Back
X