Pink_Love'ın Cicileri :)

Bunlar da yeni aldığım nevresimlerim pikelerim ve teflen tencere takımım
nevresimleri Taç dan 70 TL ye pikeleri de gene Taç dan 85 e aldım..biz evde sürekli kullanıyoruz iyi oluyor..
Tencere tkmını da nakit 279 tl ye aldım..Schafer yanmaz yapışmaz..daha aldıklarım var ama resimlerini bulamıyorum..ipekçe home dan 280 liraya fransız güpüründen mutfek tkmı aldım..çok beğenerek inş. pişman olmam

Eki Görüntüle 252154 Eki Görüntüle 252155 Eki Görüntüle 252156 Eki Görüntüle 252157

OoOoOoO Esmamm senn çeyizii bitirmişsin gülüm neredeysee maşallahhhh , hepsii çokgüzell allahım ağız tadıylaakullanmayı nasip etsinn balımmmmm :16::16:

OoOoOoO Esmamm senn çeyizii bitirmişsin gülüm neredeysee maşallahhhh , hepsii çokgüzell allahım ağız tadıylaakullanmayı nasip etsinn balımmmmm :16::16:

böcüğüm bende daha neler varda resimlerini bulamıyorum bir türlü yaaa gıcık oluyorummm gıcıkk ama topiğimi güncellemeye devam edeceğim ben takip edin :)

yavriiiiiii hepsi hepsi süper son aldıklarında öleee :69: o tencereleri çok begenmiştim zaten demek kaptın köfteyi çakaallll :1:
güle güle agız tadıyla kullan canım benimm takipteyimmm

canım çeyizlerime bakmışsın bende seninkilere baktım çok güzeller herşeyin güle güle iyi günler kullan inşallah çoooook güzeller

Canımmm benimmm hepsi çok güzeLLerr..Allah güle güle kuLLanmayı nasip etsin inş...:90:
Ne güzeL bir sürü şey aLmışsınn...

Taç nevresimimiz aynı evettt ben diğerLerine de bayıLdımm renkLi renkLi oLanLardan aLıcam 2 tane daha =)))

Birde pembe tencereLerin çoook güzeL ve fiyatı da iyi gibi nerden aLdın??

canım ceyizlerin hayırlı olsun, guzel gunlerde kullan insallah..
fransız danteli mutfak takımı aldım yazmıssın, ben de mutfak takımı alıcam ama normal dantel istemiyorum resmini ekleyebilir misin fikir olsun, tesekkurler..

canım ceyizlerin hayırlı olsun, guzel gunlerde kullan insallah..
fransız danteli mutfak takımı aldım yazmıssın, ben de mutfak takımı alıcam ama normal dantel istemiyorum resmini ekleyebilir misin fikir olsun, tesekkurler..

resim boyutu çok yüksek diyor yüklemiyor resim :( o yüzden resim çekip koyamıyorum ki bende çok istiyorum paylaşmayı çok beğenerek aldım çünkü

Canımmm benimmm hepsi çok güzeLLerr..Allah güle güle kuLLanmayı nasip etsin inş...:90:
Ne güzeL bir sürü şey aLmışsınn...

Taç nevresimimiz aynı evettt ben diğerLerine de bayıLdımm renkLi renkLi oLanLardan aLıcam 2 tane daha =)))

Birde pembe tencereLerin çoook güzeL ve fiyatı da iyi gibi nerden aLdın??

shaferdan aldım katolog fiyatı daha fazladır peşin aldım bizim orda bir çeyiz mağazasından..almak istersen daha net bilgi verebilirim lilam

Hepside çok hoş çerezliklerin de ayrı bi şirin :1:

çok tşk ederim daha güzelleri sizin olsun inş. :)

ağız tadıyla kullanmak nasip olsun cnm güle güle kullan

beyaz üzerine kırmızı çiçekli nevresim:nazar:mi pike takımımı çok beğendim güle güle kullan bide markası taç dimi??

Allah sevdiğinle ağız tadıyla kullanabilmeni nasip etsin..

çok tşk ederimmm...daha güzelleri sizin olsun inş...

ağız tadıyla kullanmak nasip olsun cnm güle güle kullan

daha güzelleri sizin olsunn inş.. tşk ederimmmm

beyaz üzerine kırmızı çiçekli nevresim:nazar:mi pike takımımı çok beğendim güle güle kullan bide markası taç dimi??

evet taç'ın bu takımlardan nevresimde var pike de indirime girdiğinde almıştımmm

çerezliklerin ve anahtarlığın çok tatlı :21:
çamaşır ipi resmi çok hoşuma gitti, söylemeden geçemicem :16:
sonradan eklediğin turkuaz sanırım pike takımı, o da çok güzelmiş, güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullan inş. hepsini :70:

çok tşk ederimmm tatlımm aslında daha fazlası var ...nişan bohçam koli koli çeyizlerim ama resim yükleme sıkıntısı olduğu için paylaşamırummm...daha güzelleri senin olsun inş. çerezliğimi ve anahtarlığımı çok yakın arkadaşım kayseirden hediye olarak almıştı bende çok beğenmiştimmm... ama hediyeleri başka severim :)

Son düzenleme:
çok tşk ederimmm tatlımm aslında daha fazlası var ...nişan bohçam koli koli çeyizlerim ama resim yükleme sıkıntısı olduğu için paylaşamırummm

yavaş yavaş çıkar hepsi ortaya, eklersin birer birer, biz de yapıştırırız birer birer :nazar::nazar::nazar: nazar boncuklarını :70:

Back
X