Saç Uzatma Yöntemleri Pınar'ın Saç Uzatma Günlüğü ♡

Negatif_Polyanna

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
79
40
28
Merhaba arkadaşlar malum yaz tatilinine girdik bu konuyu benim gibi okullar açılana kadar saçlarının uzamasını isteyenler için açtım :KK54:.
Saçlarım omuz hizasının 1 karış altında bakalım belime ne zaman gelecek :KK45:. Haydi beraber uzatalım şu saçları :21:
Yapılacaklar :
Ben 2 günde bir yıkanıyorum. Şampuanin ve içine katılan şeyin saç uzatmadığına inanıyorum***
1-) Her yıkamada durulama suyuna yarım bardak elma sirkesi (Uzattığını bilmiyorum ama kırıklara ve dökülmesine iyi geldiğine eminim ayrıca yumuşacık yapıyor )
2-) Her hafta 1 gün sogan kuru 1 gün sinameki kürü yapıcam.
Şimdilik aklımda başka bişey yok çünkü en etkililerin bunlar olduğuna inanıyorum .
Gelelim SOĞAN KÜRÜ :
Ben bir cezveye 1 soğanı 4e bölüp ek olarak 1 dış sarımsağı 2ye bölüp 5 dakika kaynatıp suyunu alıp kafama sürüyorum ve mesaj yaparak yediriyorum en az 3 saat olmak üzere bekletiyorum. ***
SİNAMEKİ KÜRÜ
1 tutam yani yaklaşık 7 yaprak falan sinamekiyi alıp yarım çay bardağı suda ben 1 dakika kaynayana kadar bekliyorum ılıyınca süzüyorum 1 kapak tatlı badem yağı 1 kapak hint yağı 1 Bemiks ampul ekleyip 5 saat bekliyorum.* Buna 2 ay devam edip 1 ay ara veriyoruz ***
Aynı zamanda 2 haftada bir de saçlarıma zeytinyağı ve 1 yumurta akı sürüp bekleticem sağlıklı olmasi için.
Hadi rapunzeller uzasın saçlar. :KK200:
Her 2 haftada bir fotoğraf atıcam okullar açılana kadar sonrasını düşünürüz :KK68:
Görüşmek üzere :KK39:
Hı bu arada bu ilk hali :

Eklentiler

• 20160624_145559.jpg
    20160624_145559.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 536
Canım bende senle aynı durumdayım saclarimin okullar açılan a kadar uzamasini istiyorum benim saçlarım da omuzumun 4 parmak altında bende kestirmesemde önce sinamaki yaptım ama pek hoşuma gitmedi bu arada sakin o sinamakiyi saçlarının ucuna sürmë diplere sür uçları zeytin yağı sür derim baya kırıyor ben dax almayi planliyorum baya övüyor lar sende bi dene bence canım

Daha önce saçını uzattiysan ve etkili olanlar varsa hemen soyle
Tatlım bende bütün gece araştırma yaptım yok sinemaki saç döküyomuş benim zaten çok dökülüyo o riske giremem internetten rusların saç uzatma tarifini buldum Tarçınla Saç uzatma bu gun aktardan gidip toz tarçın alıcam etkiliymiş. Onu kesin yapıcam haftada 1 . Sanada tavsiye ederim :KK49:Daxıda hemen araştırıcam. Öptüm :KK19:. Sonuçlar için sabırsızlanıyorum . Ama saçı uzatan şey kükürt ve soğada kükürt var onu kesinlikle yapmanı tavsiye ederim. :KK68:

Ben de hardal maskesi yapıyorum ve her bu kürü yaptığımda etkisini görüyorum. Ama tarçını hiç duymamıştım nasıl bişey ki o :KK35:

Ben de hardal maskesi yapıyorum ve her bu kürü yaptığımda etkisini görüyorum. Ama tarçını hiç duymamıştım nasıl bişey ki o :KK35:
Tatlım bende arktarı arayıp sormuştu hardal tozu bulamadığım için tarçın istedim ta ki o da ellerinde kalmamış bu gün bikaç bildiğim aktar var bu gün pazar ama açıksa onlara da sorucam :KK51: İkisinin de amacı kan dolaşımını hızlandırmak değil mi ondan bende onu tercih edicektim ama yapıcak bişey yok. :KK73: Birazdan iki kürüde yazıcam. :KK59:

Tatlım bende arktarı arayıp sormuştu hardal tozu bulamadığım için tarçın istedim ta ki o da ellerinde kalmamış bu gün bikaç bildiğim aktar var bu gün pazar ama açıksa onlara da sorucam :KK51: İkisinin de amacı kan dolaşımını hızlandırmak değil mi ondan bende onu tercih edicektim ama yapıcak bişey yok. :KK73: Birazdan iki kürüde yazıcam. :KK59:
Can'ım birde bulursan Muskat cevizi kürü var Onuda birde dene istersen hatta burda bir topik vardı ben bulamadım çünkü Muskat cevizi

TARÇIN MASKESİ :
Tarçın maskesi için ihtiyacınız olan malzemeler 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı bal ve 1-2 çay kaşığı tarçın.Zeytinyağını bir tavaya alarak kısık ateşte ılıtın. Ilık yağı kaseye alın ve tarçınla balı ekleyip macun kıvamına gelinceye kadar iyice karıştırın. Karışımı saç derisine ve saç köklerine masaj yaparak sürün. 15 dakika beklettikten sonra normal şampuanla yıkayabilirsiniz. (Alıntıdır)
HARDAL MASKESİ :
1 yemek kaşığı toz hardal (aktarlarda var ama nadir) 1 yemek kaşığı saf zeytinyağı , 1 taze yumurta , biraz ılık suyu karıştırıyosunuz ve saçınızda yarım saat bekletiyosunuz arkadaşlar . YouTube da videoları var :KK36:

Saçlarımı düşünmeden davrandı başkasına iyi gelen bana iyi gelmiyomus bunu da anladim

Tatlım sen ne yaptın bilip bilmeden herseyi karıştırma ben hardal maskesini yaptım ve cidden kan dolaşımını hızlandırdığını hissettim çok hoşuma gitti. Sana da benim şu anki yaptıklarımı yapmanı tavsiye ederim zaten cam terebentin yağı tek başına kullanılmaz. Sen haftada 1 Dax Supergro kullan hardal maskesi yap bence aradan biraz zaman gecsin soğana da başla benim tavsiyem

X