- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Çökertme ,sabah aklımda bir tatlı Bir tuzlu tarif var diyordum sen konu açmadan önceNe yapmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çökertme ,sabah aklımda bir tatlı Bir tuzlu tarif var diyordum sen konu açmadan önceNe yapmışım
Ç PBaş harfini söyle anlarım ben ben mi almışım bakayım hosbuldum perimmm❤
Rahatsızlığımdan kalan,bir bağırsak ameliyatı daha olmam lazım. Onu olunca dertlerim bitecek inşallah kuzum :)Ne ameliyatı kuzucum
Takiliyok (takılıyoruz)Anlamadım ya taikili ne demek
Onun ç olduğuna emin misin
Seni anlamayan ölsünO anlıyor beni
Tabisi o da benim canım biliyorTakiliyok (takılıyoruz)
Ben Pınar Tarifler sayfasında görünce yapayım dedim.Başta söylemiştim ben tatlı değil tuzlu tariflere bakıyorum:)Birde ..... vardı dikkatimi çekenÇökertme ,sabah aklımda bir tatlı Bir tuzlu tarif var diyordum sen konu açmadan önce
İnşallah sağlığına kavuşursun balim benim çok cektinRahatsızlığımdan kalan,bir bağırsak ameliyatı daha olmam lazım. Onu olunca dertlerim bitecek inşallah kuzum :)
İnsallah kuzummm dertlerin hepsi biz insanoğlu içinRahatsızlığımdan kalan,bir bağırsak ameliyatı daha olmam lazım. Onu olunca dertlerim bitecek inşallah kuzum :)
Hay ya bende dedim bu neTakiliyok (takılıyoruz)
Öyle tabii,Allah dermansız dert vermesin ❤İnsallah kuzummm dertlerin hepsi biz insanoğlu için
Bende o tarifle 1. Oldum ya belki şans getirir dedimBen Pınar Tarifler sayfasında görünce yapayım dedim.Başta söylemiştim ben tatlı değil tuzlu tariflere bakıyorum:)Birde ..... vardı dikkatimi çeken
Çok geçmiş olsun canım. Allah dertlerine tez zamanda şifa versin. Güzel haberlerinle sevinelim inşallah.Rahatsızlığımdan kalan,bir bağırsak ameliyatı daha olmam lazım. Onu olunca dertlerim bitecek inşallah kuzum :)
Pisluuhhh☹ dur dur zebra almış sanırım iz buldum bi
Evettt yaz bekem aldığının baş harfiniOnun ç olduğuna emin misin
Amin kuzucum aminnnÖyle tabii,Allah dermansız dert vermesin ❤
Edilecek en güzel dua Allah razı olsun canimİnşallah sağlığına kavuşursun balim benim çok cektin
Balim benimmm kıyamamEdilecek en güzel dua Allah razı olsun canim
Nevoş kızmasın sonraEvettt yaz bekem aldığının baş harfini